Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
elég röhej...

kikre tervezik ezt a versenyt nagymamikra???

10 ok mamik, ritkán bringázó férfiak, szerelmespárok, stb.

de 21?:????

42-re átnevezek én is..

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

"Kedves Versenyzõk!

A www.sportaktiv.hu honlapon történt karbantartási munkák miatt egy idõre nem tudtuk frissíteni a nevezési részt. Itt sajnos egy hosszabb ideig még a tavalyi futam információi voltak fenn. A kiírásban ugyan jól szerepeltek a pálya adatai, de a kétféle információ miatt elképzelhetõ, hogy most nem abban a kategóriában vagytok, ahol eredetileg indulni szerettetek volna. Mivel idén nem lesz 80 km, a leghosszabb táv a 42 km-es maratoni futam, a kisebb táv a 21 km-es félmaratoni táv. Idén is lesz turista futam, mely 10 km. Aki a hosszútávra nevezett, az most a 42 km-es táv indulói között találja meg magát, aki a rövidtávra, az pedig a 21 km-es táv indulói közt. A fenti hiba miatt elnézéseteket kérjük. Amennyiben ezért módosítani szeretnétek a távon, úgy azt most megtehetitek, egy alkalommal, március 1-ig bezárólag.

Üdvözlettel:

Sportaktiv"

Huhh! 21KMért nem vonatozok fel BP-re, szal megyek hosszútávot :D
Kezdõt elvihetek ide hosszútávra? Kondició és technika alapján a középtávok végefelé kényelmesen végezne bükk/mátrán pl.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
42km-t én még rövidtávnak nevezném, vicc az egész.

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
"Kedves Versenyzõk!

A www.sportaktiv.hu honlapon történt karbantartási munkák miatt egy idõre nem tudtuk frissíteni a nevezési részt. Itt sajnos egy hosszabb ideig még a tavalyi futam információi voltak fenn. A kiírásban ugyan jól szerepeltek a pálya adatai, de a kétféle információ miatt elképzelhetõ, hogy most nem abban a kategóriában vagytok, ahol eredetileg indulni szerettetek volna. Mivel idén nem lesz 80 km, a leghosszabb táv a 42 km-es maratoni futam, a kisebb táv a 21 km-es félmaratoni táv. Idén is lesz turista futam, mely 10 km. Aki a hosszútávra nevezett, az most a 42 km-es táv indulói között találja meg magát, aki a rövidtávra, az pedig a 21 km-es táv indulói közt. A fenti hiba miatt elnézéseteket kérjük. Amennyiben ezért módosítani szeretnétek a távon, úgy azt most megtehetitek, egy alkalommal, március 1-ig bezárólag.

Üdvözlettel:

Sportaktiv"

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Megvan, de kíváncsi vagyok mit írnak :)
privi megy...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Scannelést/fényképet kérhetnénkl vkitõl hogy közkincs legyen? Ha nem tudod hova feltölteni küld át mélben és felrakom a tárhelyemre hogy kilinkelhessük.

Rendben, írj privit, küldöm az anyagot! Mondjuk, ha megvan a Baki Ádám féle könyv, akkor lehet, hogy nem lesz benne újdonság, de mindenféleképp hasznos!
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Dante! Sikerült megszerezni a BM 2004 áprilisi számát! Vannak benne okosságok, amit kezdõ marcisnak hasznos lehet. (ZOLINAK ÖRÖK HÁLA!!!!)

Scannelést/fényképet kérhetnénkl vkitõl hogy közkincs legyen? Ha nem tudod hova feltölteni küld át mélben és felrakom a tárhelyemre hogy kilinkelhessük.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Szívesen adtam, úgyis 2 volt belõle.
Most már nincs más dolgod, mint tekerni 1000-rel és a maratonon kiadni magadból mindent.:D

Az biztos!!! Megteszem ami tölem telik!!!
" A Cube el van vetve! "

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szívesen adtam, úgyis 2 volt belõle.
Most már nincs más dolgod, mint tekerni 1000-rel és a maratonon kiadni magadból mindent.:D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Dante! Sikerült megszerezni a BM 2004 áprilisi számát! Vannak benne okosságok, amit kezdõ marcisnak hasznos lehet. (ZOLINAK ÖRÖK HÁLA!!!!)
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hivatalos szóbeli megegyezés után ( :) ) neveztem a Top Maraton többi részére, a bükki elõnevezés összegével csökkentev a nevezések díját.

Azt ondta azért dobjak még egy mélt aztán elvileg okés lesz...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Ez nem egy pejoratív kijelentés - csak egyszerûen praktikusabb használni, mint, hogy mondjuk a "sokat edzõ amatõrök jól lenyomták a keveset edzõ amatõröket".

Ez a lényeg.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nos, igen. pl. nekem se jutna eszembe, hogy egy biatlon versenyt nézzek a LELÁTÓRÓL! pedig, ez nem is oly' ritka tõlünk északabbra... Pedig, azért valljuk be, nézõként ott se kap infarktust az ember, hogy jörgenhördenberger 5 mp-vel elõbb ért a lövészethez, a 3. körben..
kinek mi.
kinek milyen molinója van kilógatva.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
azokra a közvetítéskre még halványam én is emlékszem de akkor még nem igen érdeklõdtem a bringa iránt mégis megnéztem a dh futamokat és igenis bejövõsek lehetnek azoknak akik szeretnek sportot nézmi...

XC-t nem lehet bonyolultabb közvetíteni, mint a sífutást pl. csak kellene egy NAGY támogató aki odaállna az mtb mellé.... ELhihetitek megnéznék annyian minta sífutást!!!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha jól emlékszem anno közvetítette az eurosport a UCI olimpia cross és dh futamait. Õszintén szólva nem hinném, hogy az OC közvetítés (fél órás mûsorból kb 10-15 perc) túl élvezetes lenne annak, aki nem kerékpár megszállott, elég nehezen volt követhetõ, ahogy össze-vissza ugrálnak, no meg a közvetítõ sem tudta ki kicsoda :) Maratont meg természetesen még nehezebb lehet közvetíteni, bár a sport1-es mûsor egész jóra szokott sikerülni :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Hogy a média, hogy müködik magam is tudom. A bike üzlet a maga vonzáskörzetével annál jóval nagyobb, hogy egy Transalp gyöztes páros 2500 EUR-rel legyen honorálva. Most komolyan nem érzed ennek az összegnek a nevetségességét?

Egyébként kevés az említett összeg. De az okát nem tudom.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Persze, de az egész csak egy megnevezés, vagy besorolás kérdése.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Nem csak a TV fizet, hanem a reklámozók, akik így megjelennek a képernyõn. Teniszversenyt, golfversenyt, stb. meg sikk támogatni.

Hogy a média, hogy müködik magam is tudom. A bike üzlet a maga vonzáskörzetével annál jóval nagyobb, hogy egy Transalp gyöztes páros 2500 EUR-rel legyen honorálva. Most komolyan nem érzed ennek az összegnek a nevetségességét?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Oké - akkor kérlek határozz meg egy megnevezést arra a lelkes amatõrre, aki a segge alá kap egy millás bringát, viszik versenyekre, kap edzéstámogatást...

Dante, te meg kérlek határozz meg olyan lelkes amatõröket, akik a seggük alá kapják a millás bringát.
Én ma egyetlen magyar profit ismerek, Partit, 2006-tól mondanám annak. Az egyik legjobb ellenpélda Házi, aki saját gépen, saját pénzbõl versenyez, és néha mégiscsak "becsúszik" egy aranyérem. Igen, hazai értelemben profi színvonalat képvisel, de teljesen amatõr. És tényleg amatõr, akárhogy is csûrjük-csavarjuk.
Ha jól tudom Kokó is "amatõr" volt amikor olimpiát nyert. Szerintem ne próbáljuk meg újra definiálni a profi fogalmát egy olyan sportágban, ahol ez már definiálva van.
Attól még, hogy valaki lelekesen edz, sõt ideje is jut rá, edzõt fizet, vagy kap, és kedvezménnyel jut bringához, ne nevezzük már profinak. Ezek alapján minden iskolás profi nem? ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Persze. Minden túrában lesznek "szökési" pontok, így ha vki elfárad, több lehetõsége is lesz a leválásra.

Akkor én is csatlakoznék majd, ha lehet, köszi!

Egy teniszverseny, vagy egy golfverseny közvetítését sokkal jobban meg lehet szervezni, mint a Maratonét. Képzeld el, mikor az operatõr ott teker a mezõny mellett vállán kamerával
" A Cube el van vetve! "