Jah, lehetõleg ne egyedül menj elõször...
Egy maratonon csak akkor vagy egyedül, ha te vagy az élen, vagy leghátul kullogsz.

Jah, lehetõleg ne egyedül menj elõször...
Esetleg tipp, hogy melyik maratonnal kezdjem? (erõnléttel nincs baj, tecnika?. hát az még lehet csiszolgatni...)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Köszi mindenkinek a gyors válaszokat, meg a tippeket. Elzarándokolok a bótba:) veszek egy kis ezt-azt (pedál, fékpofa stb..). Egyébként a pedál számomra is egyértelmû volt, hogy cserés, mert ez a költséghatékony mûanyag épp csak a semmi helyett jó....
Esetleg ajánlat arra, hogy melyik maratonnal kezdjem (esetleg melyik távval?).
Olvastam, hogy minden maraton más és más (egyik technikásabb, a másik kevésbé). Tehát így elsõre melyiket ajánlanátok?
Van akinek ismerõs a "Runcájsz" név? Bíró Ádám a speaker keresztelte el...Köszi mindenkinek a gyors válaszokat, meg a tippeket. Elzarándokolok a bótba:) veszek egy kis ezt-azt (pedál, fékpofa stb..). Egyébként a pedál számomra is egyértelmû volt, hogy cserés, mert ez a költséghatékony mûanyag épp csak a semmi helyett jó....
Esetleg ajánlat arra, hogy melyik maratonnal kezdjem (esetleg melyik távval?).
Olvastam, hogy minden maraton más és más (egyik technikásabb, a másik kevésbé). Tehát így elsõre melyiket ajánlanátok?
Üdv!
Tudom ez nem a tech topic, de a kérdésemhez az itt lévõk biztosan tudnak egy kis infot adni:
Vettem egy Caprine Forest bicót, és elgondolkodtam egy maratonon indulás lehetõségén (szigorúan csak hobby szinten, nem a gyõzelem a cél..)
Elégséges ez egy ilyen megmérettetésre, vagy 100eFt alatti géppel ne is álmodjak ilyenrõl? (Néhány dogot cserélek rajta ha muszály, de az egész bicót csak nem kell:) )
Esetleg mi az a minimum amivel érdemes elindulni.
Esetleg tipp, hogy melyik maratonnal kezdjem? (erõnléttel nincs baj, tecnika?. hát az még lehet csiszolgatni...)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A sebesség mindent megold.