Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Indította
boca
, 2007. január 03. 21:48
Írta 2007. március 13. - 22:19
Bükkre egyébként 206ban PONT rossz választás volt a Medusa, a CC gumimmal sokkal jobb lett volna, összesen volt 50-100 méter sár a szõlõknél azt csókolom . Viszont iszonyatosan csúszott a másikhoz képest is a nedves köveken a sárgumi...
Engem felpörget... mondták hogy erre indulnak Marcik.. mikor Dunán meghallottam és ahogy 1100 ember nekiindult... wow
Engem felpörget... mondták hogy erre indulnak Marcik.. mikor Dunán meghallottam és ahogy 1100 ember nekiindult... wow
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. március 13. - 17:05
Engem egyáltalán nem pörget föl az a szám.Reggel meghallgattam Szkúter egyik számát. Aszittem kirúgom a ház oldalát, annyira mehetnékem volt. Gondolom kitaláltátok melyik DAL volt az:)
ESS ESÕÕÕÕ? ESS ESÕÕÕÕÕ!
Debrecenben felõlem örökké eshet csak felénk ne.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. március 13. - 17:01
Reggel meghallgattam Szkúter egyik számát. Aszittem kirúgom a ház oldalát, annyira mehetnékem volt. Gondolom kitaláltátok melyik DAL volt az:)
ESS ESÕÕÕÕ? ESS ESÕÕÕÕÕ!
ESS ESÕÕÕÕ? ESS ESÕÕÕÕÕ!
Írta 2007. március 13. - 15:38
A Veszprém maratonra ne nagyon készüljetek, mert ma úgy hallottam, hogy nem lesz, mert nem jött össze rá a pénz.
A sebesség mindent megold.
vendég_Charon_*
Írta 2007. március 13. - 12:38
Akkor nézzük meg azt is, hogy mikor-hol voltam.
Szilváson és bükkön tavaly voltam, esett is az esõ. Tavalyelõtt nem. Por.
Amikor azelõtt voltam valamelyik évben, akkor megint volt.
Dante: Tudod, hogy van 1.8-as Maxxis Medusa tandem edition-ünk, Bükkön már azzal mentünk. A zõdmislen istencsászár volt egyébként.
Szilváson és bükkön tavaly voltam, esett is az esõ. Tavalyelõtt nem. Por.
Amikor azelõtt voltam valamelyik évben, akkor megint volt.
Dante: Tudod, hogy van 1.8-as Maxxis Medusa tandem edition-ünk, Bükkön már azzal mentünk. A zõdmislen istencsászár volt egyébként.
Írta 2007. március 13. - 11:50
Írta 2007. március 13. - 11:44
Idén is megyünk szilvásra/bükkre, lehet rendelni a sárgumikat.
Remélem akkor Te is rendelsz, mert a Michelineket sajnos ki kellett dobnom. (felhasadt az oldalfal - szóval vicces módon nem a minta kopott el...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. március 13. - 11:24
Nana!A bükköt, hogy õszinte legyek még sosem láttam szárazon.
2005-ben azt hiszem,aki volt Szilváson,az jócskán nyelhette a port.
2006-ra ennek pont az ellenkezõje volt igaz (sarat nyelhetett)
Mi következik ebbõl?
2007-ben megint verõfényes reggelre fogunk ébredni.
Én már szállásügyileg is elintéztem mindent.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
vendég_Charon_*
Írta 2007. március 13. - 11:13
A bükköt, hogy õszinte legyek még sosem láttam szárazon.
Írta 2007. március 13. - 11:00
Annyi csapadék legyen a szezonban, mint télen és akkor nem lesz gond Bár gyanús, hogy valamikor kell esnie...Zalaszentgrót azért legyen már sáros, úgy egy élmény a verseny.
vendég_Charon_*
Írta 2007. március 13. - 10:43
Vagy csak szépen ellátogat ide Charon és annyit mond: ESÕ LESZ!
És lõn. Neki végülis vétójoga van
Hallok ám mindent!
Írta 2007. március 13. - 10:02
Aztán ha leszakad az ég, akkor majd mondhatod:
- Látod Moriarti, már megint ezek a negatív hullámok!
- Nem igaz Codabogár, én egéc végig plóbáltam szépen gondolni alla a kulva hídla!
- Látod Moriarti, már megint ezek a negatív hullámok!
- Nem igaz Codabogár, én egéc végig plóbáltam szépen gondolni alla a kulva hídla!
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2007. március 13. - 09:50
De idén nem lesz sár.
És most mind egyszerre mondjátok utánam:
IDÉN NEM LESZ SÁR!
Mégegyszer!
IDÉN NEM LESZ SÁR!
Pozitív hozzáállást kérek.
Volt már, hogy a port nyeltük a Budamarcin. Legyen az idén is.
Írta 2007. március 13. - 02:12
Megfogadom a tanácsokat. Köszi a sok segítséget. Ritkán találni manapság ilyen fórumot, ahol ennyire segítõkészek a tagok.
A jó idõ legyen veletek!!!
A jó idõ legyen veletek!!!
Írta 2007. március 13. - 00:38
Írta 2007. március 13. - 00:34
És ezt odafent is tudják?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. március 13. - 00:27
Írta 2007. március 12. - 22:47
szal akárhogy is vesszük sokaknak ez a szezon elsõ versenye és , ahogy láttam szakadt jónéhány lánc meg törtek a váltók.. jó kis vendégmarasztaló sár.
Írta 2007. március 12. - 22:47
Jah, lehetõleg ne egyedül menj elõször...
Egy maratonon csak akkor vagy egyedül, ha te vagy az élen, vagy leghátul kullogsz.