Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ja és elég sok mindent ki kell fizetni egy maraton szervezõinek....(nem csak a poló meg a frissítõk)

igen? felsorolnád õket?

számold azt is, hogy közel 1000 induló volt eddig a versenyeken plusz még ehhez hozzájöttek a szponzorok.
ebbõl sokkal sokkal színvonalasabb versenyt is lehetett volna rendezni.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

bocsi az elöbb igazi szezont akartam irni..

jah arcsiba tudjuk h nem csak arra megy a pénz, de azért a tavalyi 3 ezres elönevezéseket feltolni 5 re az mégiscsak inflációt meghazudtoló emelés :D

és ha nem csak az infláció mértékében nõnek a költségeik ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

na majd ha jön a jóidö és beköszönt az igazi jóidö

bocsi az elöbb igazi szezont akartam irni..

jah arcsiba tudjuk h nem csak arra megy a pénz, de azért a tavalyi 3 ezres elönevezéseket feltolni 5 re az mégiscsak inflációt meghazudtoló emelés :D

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

zsír :) na majd ha jön a jóidö és beköszönt az igazi jóidö ennek nyitunk egy külön topicot és elkezdjük szervezni :) sztem jó buli lenne

Ja mégvalami: nem vitázni akarok de a topmaratonra versenyenként 3500 pénz nem sok szerintem. Mondjuk nekem csak a Duna van messze, de el fogok menni, mert számít a végsõ összegzésben.

Másik: tavaly a zemplénre 6000 volt a helyszíni nevezés, és azé öszintén szólva nem egy topmaraton kategória.

Ja és elég sok mindent ki kell fizetni egy maraton szervezõinek....(nem csak a poló meg a frissítõk)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
zsír :) na majd ha jön a jóidö és beköszönt az igazi jóidö ennek nyitunk egy külön topicot és elkezdjük szervezni :) sztem jó buli lenne

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Engem már fel is vehettek a képzeletbeli nevezési listára a bükkbe. Én ma is voltam Szilváson és állati volt a nagy hóban tekerni.....

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

mé nem rendezünk saját hobbi CC murikat, végén ankéttal?

na ez az! itt a pont. talán már egyszer miskolciba vagy egribe páran beszéltünk is róla h itt a Bükkbe lazán csaphatnánk vmit.... végén bográcsozás...stb :lick:
sztem 10 embert lazán össze tudnánk rá szedni :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mé nem rendezünk saját hobbi CC murikat, végén ankéttal?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

"Mi a fenéért fizessek 5rugót, mert tekerhetek egyet a Bükkben?"

jó de ezt õ se gondolta komolyan :D amugy anyám is ezt szokta mondani....

de azért aki szeretne 1 jót versenyezni annak muszály benevezni. ez már csak ilyen.
ilyen erövel Rájkönen is autózhatna 1ül otthon finnországba, igy meg világbajnok.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hubaz, most olvasom, miket irkáltok így árilag...
Tavaly csak a Bükkm-indultam...
Asszem, idén inkább megint kimegyek szlovákékhoz
Ahogy számolom, ha összerakodunk egy autóba, szállással utazással pont ott van a téma...
Lornak lesz igaza:
"Mi a fenéért fizessek 5rugót, mert tekerhetek egyet a Bükkben?"

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
nekem a zala meg a balaton régiós van a legközelebb igy 1.5 órábol megúszom
én eddig eccer voltam a régióson, akkor is az exem vezetett, és én hátul aludtam a kocsiban.
idén is mennék, de az idõpont egybeesik egy 3 napos túrával, ami 5 mátyásba kerül, amibe fõzött kaja és a 2 éjszaka van bennt. elvileg megyünk valami termálfürdõbe de azt neked kell fizetni. szóval lehet idén ugrik a versenyzés, és inkább túrázgatok

idén õsszel szeretném elkezdeni a jogsit, és 09-ben akkor mindenhol ott leszek, max az autóban alszok

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

egy verseny simán benn lenne egy 20-asba

jah sajnos kb igen :(

mit gondolsz én is miért csak a szilvásra meg a bükkre mentem 2007 be? mert azok vannak közel nekem.
ha lenne kocsim meg lehetöségem minden középtávon elindulnék...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
és arról nem is beszélve aki az ország másik végébõl érkezik oda.
most ha az utazási költséget nem nézzük, akkoris tök korán el kell indulni, jó hoszú az utazás is. nekem pl egy bükk maratonra 2.5 órát kell autókáznom, ami azért eléggé fárasztó. szóval nekem az lenne a legjobb ha elötte való nap felmennék és ottaludnék valahol. egy verseny simán benn lenne egy 20-asba

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
:wallbange kurva picsába. ezek nem normálisok. 5 rugó egy tetü elönevezés is? Szilvást meg Bükkköt pedig idén sem akarom kihagyni :( de most kapcsi 10 rugó lenne :wtf: brrrrrrr
ösztöndíj meg semmi ...
ok szilváson csak beállok majd a tömegbe és megyek :D

amugy ez tényelg szánalmas. mert el lehetne kezdeni számolni de valójában én sem értem mire megy el az 5 ropi / fö. polo+banán+frissitö+kaja (már akinek jut:D ---> tavaly szilváson a hosszutávosnak még csak azt se mondták h bocsi...)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Kela, 4500-tel több értelme lett volna a hozzászólásodnak. :D

lehet, de nekem így is húzós 4 hónappal az elsõ verseny elõtt..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kela, 4500-tel több értelme lett volna a hozzászólásodnak. :D

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
10 ezerért most elõneveznék,,de azért 3500 ft-os elõnevezés versenyenként az húzós nagyon, mikor a PM-on a verseny elõtt 5000..

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
ejj, az a fránya matek... :)
teljesen igazatok van, 10 volt és 14 lett, az tényleg komoly emelés...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én is úgy emlékszem, hogy 10e volt tavaly.

A sebesség mindent megold.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

a tavalyi 12.000-hez képest most 15. Az bár 25% emelés, versenyenként "csak" +750Ft. :)

én 14 ezret látok...:chin: