Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2008. január 04. - 16:39
Írta 2008. január 04. - 16:23
én ezeket a versenyeket tudtam összeszedni. Ha valaki tud még valamirõl, akkor ne tartsa vissza+ha hiba van benne szólj!
Üdv:Thy
Írta 2008. január 04. - 15:20
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. január 04. - 13:40
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. január 04. - 13:20
Írta 2008. január 04. - 13:19
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. január 04. - 13:02
Ahogy olvasom a hozzászólásokat csak Sopron fizeti a soproni klubtagonak a nevezési díjakat (amikrõl viszünk számlát), más városban ez nem jellemzõ?
Írta 2008. január 04. - 12:59
Igaza van vmilyen szinten Andrisnak. Top maratonosok nem keveset kaszálnak, fõleg hogy nem 1-200 ezret adnak nekik a szponzorok. Nekik is meg kell élni. Csak az a szomorú hogy belõlünk... Salzkammergutban mennyi is a nevezés? Ja és mit is kapni érte? Nem lenne sok a Top nevezés ha kapna érte az ember valamit...
Én is ezt fájlalom, inkább megyek külföldre. Kis utánnajárással kapok annyiért szállást, mint mondjuk Szilvásváradon vagy Egerben, nevezés nem sokkal több, és ott aztán van élmény igazán csak az utiköltséggel drágább, de ne 2napra menjen ki az ember, hanem 4-re és mindjárt jobb (a családnak is). Tiszta vicc a nevezési csomag is itthon (Mátrán a T-Mobile-os "törcsi"-vel kiröhögött a család)
Inkább megyek egy vagy két külföldi maratonra, mint itthon 5-6-ra és kb ugyanannyiban van de nem mindegy hogy négy év mulva is emlékszel-e rá, vagy nem...
Írta 2008. január 04. - 12:22
Én elkezdtem szorgosan bejelölgetni, kijött vagy 25 verseny. Na ekkor elkezdtem szortírozni így jött össze hogy megyek: 8 Hun XC, 2 Külföldi XC, 1 vagy 2 VK, 4 Top, Gyenesdiás, 24 órás= 17-18 És ebbõl is kéne faragni, csek nem tudom hol.
Ja, meg még a tavaszi országúti versenyek, olyan 2-4 db...
Írta 2008. január 04. - 01:46
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. január 03. - 22:37
meg most is így fogok
ha más nem azért, mert kb. ez a lélektani határ amit hajlandó vagyok rááldozni
ráadásul ezt még megfejeli a háromországos, a 24 órás, a budai és a zempléni maraton nevezése is
Írta 2008. január 03. - 22:29
Látom, jó kis lavinát indítottam el. Nekem csak az a bjom az elõnevzéssel, hogy nem tudok ennyire elõretervezni. Azt sem tudom, hogy 2 hét múlva mi lesz, nem hogy fél év múlva. Mátra Maratonnál is rengett a léc. Természetesen csak azután, hogy leadtam az elõnevezést. Szeretnék minnél több maratonra eljutni, de ennek elég nagy anyagi vonzatai lennének, úgyhogy erõsen szelektálnom kell sajnos.
de nem mindig a saját programok nyernek.. a többit alakítod úgy, ahogy szeretnéd.
Kala: Te nevezel?
Írta 2008. január 03. - 22:21
( persze elõtte beszélek a felettes szervvel, hogy a transzport okés-e)
viszont, ha már ilyen messzire elmegyek "versenyezni" , akkor középtáv , ergo már van ezévi motivációm:)
Írta 2008. január 03. - 22:14
Tény, a legtöbb emberben ott él a vágy, hogy megmérettesse magát, összemérje erejét, tudását másokkal, és ehhez kitûnõ alkalom egy maraton. Az, hogy vkinek az elõnevezés sok, meglehet, fõleg, ha még nem rendelkezik állandó keresettel, ellenben ebben az esetben én azt feltételezem, hogy az illetõ - és ne sértõdjön meg senki - rendszeresen látogatja a versenyeket, erre pedig áldozni kell, nincs mese, és mégy nyugaton sem tudok diákkedvezményrõl. (Bár az USA-ban igen! sicc)
Abban Hosinak igaza van, hogy lassan, de fejlõdés tapasztalható, és mint érintettek, mi vagyunk a legtürelmetlenebbek. Ez természetes, mint az is, hogy a rendezõség szeretne megélni abból, amire idõt, energiát áldoz.
Amint arra korábban utaltam tannulni nem szégyen, és bizony elcsatangolhatnának a fõfõ kútfejek a szomszédos országokba kicsit körül nézni, mit csinálnak másképpen, netán még jobban is. (Én ugyan ezt teszem a saját munkám kapcsán,és rengeteget tudok tanulni, profitálni így!) És az így szerzett tapasztalatokat itthon kamatoztatva, akár hosszútávon csinálhatnának jövedelmezõbb üzletet, sokkal több ember számára.
OFF (UFF?)
Írta 2008. január 03. - 21:32
Végül is eldöntendõ kérdés, még holnap megbeszélem osztálytársammal hogy mi lesz, ugyanis Február 28-ig nincsen Húsvét, szóval nincsen beteges pénzgyûjtési lehetõség sem.
Csak leírtam az én gondolatmenetemet, mert erõsen vacilálok. Ráadásul most fogok bele egy országúti építésébe, és nem mindegy hova megy a spórolt pénz.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. január 03. - 20:58
Írta 2008. január 03. - 12:11
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]