ez mondjuk igaz majdnem az egész kerékpározásra nem?!... viszont a reklámértéke szinte nulla.
Jelentkezz be Regisztrálj

Maratonok
Írta 2007. december 29. - 12:16

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. december 29. - 11:45

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. december 29. - 11:30

rövidtáv frankó lesz Neked.
az xc-t valóban többre becsülik, gondolom a látványossága és olimpia sportág mivolta miatt.
Írta 2007. december 29. - 11:14

volt már valaki a Garda- tavi maratonon? vélemények?
más: valaki mondta, hogy a maratonokat nem veszik olyan emberszámba, mint az XCO- t, legfeljebb a hosszútávot...
szerintetek ez igaz, mert most én még-érthetõen-rövidtávon fogok indulni...
vagy még maradjak az XCO- nál, mit javasoltok?
a válaszokat elõre is köszi!
Írta 2007. december 29. - 01:23

ez végig futás.
indulok - nyomom az órát, megállok - leállítom

lassan megyek, mert magas a pulzusom, olyan 6 perces ezreket futok, de még így is 160 körül mozog a pulzus.
az befolyásolhatja, ha úton megyek és idegeskedek az autók miatt?
mert amikor mezei úton mentem, ahol a verebek is némán repülnek, ott alacsonyabb volt.
Írta 2007. december 29. - 01:15

Én 3x1 órát futok hetente, a trükk az, hogy nem kell rohanni. Egyébként nem szeretek futni.
ja igen. de pedig én se szoktam nagyon rohanni csak ugy fél órá után a térdem elfárad. pedig minden más porcikám birná még simán...
no sebaj. végülis én meg hetente legalább 1x járok uszni is

Írta 2007. december 28. - 20:35

Lehet, hogy én vagyok a béna, de a Zemplén marcsit nem láttam a versenynaptárban. Elmaradna? ne máááá
Én se láttam ! valaki tud róla valamit.? jó lenne ha jövöre lenne

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Írta 2007. december 28. - 20:23

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. december 28. - 20:09

jah, futni sokat futok - heti 3-4 alkalommal - körülbelül 1-1,5 órákat.
hogy a picsába birsz annyit futni?

most hidegbe én is rákényszerültem aztán néha kimegyek futni.
sose szerettem igazából, de én olyan fél óra után már jól érzem magam

ma inkább tekertem picit több mint 1 órát kint

amugy meg alberfish ha edzésben van egyfolytában mert irta hogy kondizik is, akkor õ 1 rövidtávon bármikor lazán végig fog menni...
Írta 2007. december 28. - 19:55

itthon van a "versenybicajom" - a sárga kona - mellette meg egy országúti.
ma használtam elõször a konát, október óta.
mivel nem kevés pénz van benne, ezért megpróbálok vigyázni rá, inkább nézegetem ilyenkor, mert az alapozási idõszakban nem fontos a technika, csak az, hogy minél többet töltsek a zónában.
felesleges húzkodni a sárban, sóban, meg amúgy is csak országúton közlekedek én is.
majd ha már jó idõnk lesz, akkor elkezdek esetleg a hegyekbe is menni.
jah, futni sokat futok - heti 3-4 alkalommal - körülbelül 1-1,5 órákat.
mondjuk 2008-ban nem a maratonon lesz a fõ hangsúly...
Írta 2007. december 28. - 18:32

azért vettem xc-s "rövidutas merevgépet" szereltem (és szerelem) fel teljes egészében mtb terephasználatra készült alkatrészekkel hogy tehnikai probléma a minimálisra csökkenjen.
szó mi szó nem arra vettem terepgépet hogy nézegessem milyen szép találmány, hanem azért hogy terepen menjek vele. országútra ott az országúti, országútisoknak
én az épeszüség híve vagyok 0 fokban hóban,esõben én se megyek ki. a sárról meg annyit hogy ismerni kell a helyet ahol az ember bringzáik és akkor nem érik meglepetések
Pontosan ez az "örömkerékpározás" definíciója.
Két kiegészítés:
-nem technikai problémáról, hanem szükséges karbantartásról beszéltem. Adott üzemidõhöz adott óra karbantartás tartozik, ez alól nem lehet kibújni full XTR/X.0-ás bicajnál sem (pláne ha sajátod)
-igen, terepre montival, országútra pedig országútival kell menni. Késõbb már tartasz külön edzõmontit a verseny mellett és a sor folytatódik...

Írta 2007. december 28. - 18:17

szó mi szó nem arra vettem terepgépet hogy nézegessem milyen szép találmány, hanem azért hogy terepen menjek vele. országútra ott az országúti, országútisoknak
én az épeszüség híve vagyok 0 fokban hóban,esõben én se megyek ki. a sárról meg annyit hogy ismerni kell a helyet ahol az ember bringzáik és akkor nem érik meglepetések
Írta 2007. december 28. - 18:10

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. december 28. - 18:07

arról nem volt szó hogy most rögtön azonnal:D
Kedves Delma!
Szerintem a Dante által feszegetett edzettségi szint -a tehetséget, elhivatottságot leszámítva- szimplán a begyûjtött kilométerek számától függ.
Így- bár mindnyájan erdei ösvények után áhítozunk, mégis aszfaltra kényszerülsz, mert:
-steril körülmények közt (pulzusszám, pedálfordulat) gyûjtöd be az adott órás edzést.
-nagyságrenddel kisebb a karbantartásigény,(150-200 km alatt még a lánc sem lesz koszos) ami -mivel nem áll szerelõgárda melletted-, a montin sokszor saját magad kínkeservvel tudnál csak elvégezni.
Sõt, bár fontos, hogy megfelelõ kerékpárkezelési gyakorlatod legyen terepen is, az ilyen versenyeket nem lefelé nyerik meg az esetek 99%-ában.
Ezt mint abszolút hobbista, maratonokat 2004 óta nem látott egyed mondom.
Írta 2007. december 28. - 17:36

a januári "keménykedés" terepen.
arról nem volt szó hogy most rögtön azonnal:D
Írta 2007. december 28. - 16:23

illetve még hogy a hoszabb távú versenytempõs menéshez mik a "trükkök"
Bocsi, ha félreértettem. Nekem ebbõl a hosszútávozás jött le.
terepen persze, nem országúton
Ezt meg igen erõsen vitatom. Állóképességi edzést terepen elég nehéz nyomni, s edzés szempontjából eléggé ellenjavallt a januári "keménykedés" terepen.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. december 28. - 15:59

szóval dante is jól mondta, a trükk: rengeteg edzés.
terepen persze, nem országúton
Írta 2007. december 28. - 15:57

illetve még hogy a hoszabb távú versenytempõs menéshez mik a "trükkök"
szóval dante is jól mondta, a trükk: rengeteg edzés.

Írta 2007. december 28. - 15:55

rövidtávozni szeretneA hosszútávot és a versenytempót kérdezte. Rövidtávra Hosinak tök igaza van.

segitségeteke szertném kérni,jövõre tehát 08,pár rövidtávú marcin szeretnék elindulni.
Írta 2007. december 28. - 15:48