a tavalyi 12.000-hez képest most 15. Az bár 25% emelés, versenyenként "csak" +750Ft.
én 14 ezret látok...:chin:
a tavalyi 12.000-hez képest most 15. Az bár 25% emelés, versenyenként "csak" +750Ft.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Üdv és BUÉK Kollégák!
Nekem egy kérdésem volna a 2008-as maratonokkal kapcsolatban. Ha jól tudom minden év elején kedvezményesen lehet elõ-nevezni az összes itthoni maratonra. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól és hogy melyik weboldalon?
Elõre is köszi,
volt már valaki a Garda- tavi maratonon? vélemények?
Minden egyes maratonra a saját honlapján kivéve a pannon maratonokat és tavaly a top maratonokat (idén nem tudom, hogy megmarad-e ez a lehetõség).
A sebesség mindent megold.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Én talán le is beszélném elsöre a hosszúról. Egyrészt, mert a színvonal ott a legmagasabb másrészt, mert ott a jóval kevesebb ( és ált. jól felkészült) induló mellett egy edzetlen bike-os számára a verseny olyan "egyéni túra" karaktert nyerhet. Ezt persze lehet pozitívan is értelmezni.
országút.. ( elmúlt egy év)ez mondjuk igaz majdnem az egész kerékpározásra nem?!
A sebesség mindent megold.
abból indultam ki, hogy elég keserves szponzort találni. mind egyénileg, mind csapatnak, mind egy adott versenynek.ha nem veszed figyelembe az elmúlt évet , akkor ez nem igaz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Csak a versenyzõk becsülik többre, viszont a reklámértéke szinte nulla.