Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
akkor idén sem megyek Top-maratonra :)
nem kicsit nevetséges, hogy 5000 ezer forint egy ELÕnevezés...
csak azt nem értem, hogy mire megy el a pénz, ha a mi dynamo-maratonunkat meg lehetett szervezni 3500 Ft-os helyszíni nevezésbõl, nagyjából 200 fõnek, elenyészõ szponzor mellett...
ezek után kicsit elgondolkodtató, hogy mire megy el a pénz. gyanítom, hogy itt is arra, mint a Pannon-nál...
szomorú

Gyalogkakukk
tavaly nem 10 volt?! én erre emlékszem. vagy keverem a pannonnal

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
a tavalyi 12.000-hez képest most 15. Az bár 25% emelés, versenyenként "csak" +750Ft. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Rendesen megemelték tavalyhoz képest.

A sebesség mindent megold.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Nagyon köszönöm Ati

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Üdv és BUÉK Kollégák!

Nekem egy kérdésem volna a 2008-as maratonokkal kapcsolatban. Ha jól tudom minden év elején kedvezményesen lehet elõ-nevezni az összes itthoni maratonra. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól és hogy melyik weboldalon?

Elõre is köszi,

A top maratonok közös nevezési lapja: link

Versenyenként 5.000. HUF, de ha feb 28-ig nevezel mind a négy versenyre, akkor összesen csak 14.000. HUF.
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

volt már valaki a Garda- tavi maratonon? vélemények?

márcsak a távolság miatt is mindenképp érdemes legalább 4-5 napra menni.
Itt találsz két beszámolót (az egyik maga a verseny, a másik a többi túra azalatt, amíg kint voltunk):

http://www.merkaptse...m=10077&id=2231
http://www.merkaptse...m=10077&id=2230

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Minden egyes maratonra a saját honlapján kivéve a pannon maratonokat és tavaly a top maratonokat (idén nem tudom, hogy megmarad-e ez a lehetõség).

Köszi, de én mintha úgy hallottam volna, hogy van egy globális elõ-nevezési lehetõség, ami nagyon baráti áron ad lehetõséget az elõ-nevezésre. (12 ezer forint az 5-6 nagy verseny)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Minden egyes maratonra a saját honlapján kivéve a pannon maratonokat és tavaly a top maratonokat (idén nem tudom, hogy megmarad-e ez a lehetõség).

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Üdv és BUÉK Kollégák!

Nekem egy kérdésem volna a 2008-as maratonokkal kapcsolatban. Ha jól tudom minden év elején kedvezményesen lehet elõ-nevezni az összes itthoni maratonra. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól és hogy melyik weboldalon?

Elõre is köszi,

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
218 a max pulzusod? Kicsit soknak tûnik.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na gyûlnek itt a dolgok..
köszi köszi.öszelegózok belõle valamit,majd írok

ja polározok :) nyugalmim 61,abszolut nyugalmi,szal kb félálomban 51,vége amikor már levegõt sem veszek SZINTE(persze 1-3perect birok csak így) 218,sza l olyan 150-180közt szoktam edzeni,persze spinningen,nem dh géppel :)

hegyrefeltekerés meg szórakoztató ilyen nagy dögökkel,csak az átlagunk van 13körül mindig,ami vicces :D
odavaló bringával meg középtányérról le sem kell váltni ...hehe

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Én talán le is beszélném elsöre a hosszúról. Egyrészt, mert a színvonal ott a legmagasabb másrészt, mert ott a jóval kevesebb ( és ált. jól felkészült) induló mellett egy edzetlen bike-os számára a verseny olyan "egyéni túra" karaktert nyerhet. Ezt persze lehet pozitívan is értelmezni.

Hello sysspo!

Régen hallottam felõled :) Küldtem privit, majd nézd meg!

Üdv:
Spiltyu
...innentõl nyélen!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ez mondjuk igaz majdnem az egész kerékpározásra nem?!

országút.. ( elmúlt egy év)

Mjanival maximálisan egyetértek. a maratont eltartjuk mi, az XC meg vagy megoldja több szponzorral, (többel , mint egy maraton) vagy..

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ilyen pl a 24 órás váltóverseny, ott van mit nézni

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah, ez már jó 10 évvel is nehéz kérdés volt. Azokon az embereken kívül,akik nem kötõdnek személyesen a sporthoz, nagyon kevesen érdeklõdnek iránta.
Ki a túró akar nézõ lenni pl, egy hosszútáv maraton versenyen?!
Viszont egy jól megépített CC ööö, bocs xc pálya adott esetben több nézõt vonzhat akár...
Sztem rengeteg olyan jó adottságú magyar város lenne, ahol szinte a város központjából kiindulva lehetne egy pöpec kis cc pályát gyúrni, viszonylag rövid,technikás, látványos körökkel,alacsony költséggel, amin szivesen elbámészkodna minden arrajáró
Érdekes, hogy-amennyire hallottam-az ország egyik legjobbnak kikiáltott pályáján rendezett xc verseny /Kisnána/legjobb esetben is nullszaldós a rendezõ klubnak, addig a nem túl technikás maratonverseny teljesen más koncepció...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Arra gondoltam, hogy egy ox versenyen alig van versenyzõ és nézõ a maratonokhoz képest (az a sport marad életben, amelyikben van elég pénz,
a maratonokat mi hobbik eltartjuk, de az ox hosszútávon nem biztos, hogy életképes). A sportértékét nem vitatom.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ha nem veszed figyelembe az elmúlt évet , akkor ez nem igaz.

abból indultam ki, hogy elég keserves szponzort találni. mind egyénileg, mind csapatnak, mind egy adott versenynek.
nem látnak benne pénzt még a kerékpár nagykerek sem.

Te mire gondoltál, amikor azt írtad, hogy van reklámértéke?
én alapvetõen az xc/maratonból indultam ki, nem a triálból, dh-ból, streetbõl, ami egy kisebb helyre összpontosul, s feltûnõbben tele lehet tûzdelni Tmobil-os emblémákkal.

/keressünk egy támogatós, szponzoros, reklámos topicot, mielõtt seggbe rúgnak itt/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Csak a versenyzõk becsülik többre, viszont a reklámértéke szinte nulla.

Sportértéke viszont határozottan van, míg mondjuk egy Szilvás rövidtávnak (ami 40% aszfalt) szerintem kevéssé.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ha nem veszed figyelembe az elmúlt évet , akkor ez nem igaz.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

... viszont a reklámértéke szinte nulla.

ez mondjuk igaz majdnem az egész kerékpározásra nem?!