Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

max 8-ból megvan egy maraton buszos utiköltsége

Öööö, ezt honnan is veszed? Nekem vannak még olyan emlékeim, hogy Prága 20e, Ljubljana 22e, Bologna ~28e...:) De lehet, hogy csak nem jó társasággal utaztam. Vagy ez is már ennyivel olcsóbbá vált volna, mint a repülõ?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Mert vonatnál nem kell szétszerelni, így azzal mentem sok helyre :P.

Dante, hova 30 a buszjegy?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
kis hazánkban szezonban bizonyos vonalakon bizonyos vonatokon van, jellegzetes bringás úticélokhoz
de ingyé' lehet kérni a marhavagont
versenyek elõtt ezt ki is szokták használni

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Tedd még hozzá, hogy a buszjegy van vagy 30ezer Ft,

30-ból már párizsig megyek:D
max 8-ból megvan egy maraton buszos utiköltsége, de tény hogy a kocsi jóval olcsóbb

egyébként a vonatkozhoz a birngaszállítós részt külön kell kérni vagy az van alapban?

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Igen, 2-3 óránként meg kell állni, különben az ember megutálja, mire odaér...:)

Repülõre nem fussa :(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
busz nem OK
annyit nem bírok egy helyben ülni, kõvé mered az alfelem
(bár ez áll vmennyire a kocsira is)

vonatot szeretem, van amiben akár fogócskázni is lehetne :D

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Bizony, nekünk is van egy ilyen buszos project kialakulóban, pont emiatt is... 12-13e-bõl egy fõ megjárja a Garda tavat... kényelmesen, nagy busszal, nem kell szétszedni a bringát... Számolj, 2000 km oda-vissza, plusz matricák, stb...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Tedd még hozzá, hogy a buszjegy van vagy 30ezer Ft, s kábé kijössz egy autó benzinköltségére, ha egyedül ülsz benne...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
busszal is elég jól el lehet érni a versenyeket, ha éppen nincs kocsid
van a meridának egy kerékpárszállító bõröndje, 20-25ért lehet megvenni, belemegy az egész gép, plussz 2+2 kerék meg alaktrészek (a kereket ki kell venni a vázból, és a kormányt is le kell csavarozni a fejrõl)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
OFF
Kár, hogy ezek a versenyek nem elérhetõek vonattal... :(
Sõt, hogy úgy általában sokkal drágább külföldön a vonatozás, mint az ótó, ha az ember nem vmi speciális bérletet használ :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Dante, a dolomiti nekünk is bejönne idén Garda elõtt!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts

Hi!
A verseny "karrieremet" idén kezdeném és van egy kérdésem: Melyik maratonok elõtt van pálya bejárás és mikor? Konkrétan Pilis, Duna, Esztergom maraton érdekel... Köszi

A Crosskovácsi elõtt Paul (a pálya tervezõje) rendszeresen tart pályaberjárást. Szokott lenni verseny tempójú, meg kóricálós is. És már egy hónappal elõtte felrakják a honlapra a térképet és még a fákra is fel szokták festeni a nyilakat. Szóval a vállalkozó szellemûek, vagy aki már volt elõzõ évben is, az önállóan is mehet pályát nézni. :)

Kicsit beleláttam már a Crosskovácsi maraton szervezésébe, rendesen dolgoznak vele. A saját szememmel láttam, amikor végig söpörték az ösvényeket!
Azelõtt már a CC versenyek rendezésével nagy gyakorlatra tettek szert, egy állandó gárdával dolgoznak (nagyrészt a lelkes helyi lakosok és pár bringa csapat, mint pl. a Happy Bike).
Aki volt már rajta, az látta, hogy a pályán kiírják majdnem km-enként a hátra lévõ távot, a következõ emelkedést, lejtõ hosszt.
Nekem az egyik kedvenc maratonom, nem csak a korrekt rendezés miatt, hanem a gyönyörû táj miatt is (ami azért elég kemény pálya).

Era

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Kíváncsi vagyok hogy most milyen is lesz a Dolomiti, mert 2008-ban ugye VB lesz a futam. Garda is a VK elõtt sokkal jobb volt. Legalábbis a pályája, és a körítés.

Megelõztél vagy 1 másodperccel, szóval, én is pont erre céloztam. Mondjuk a pálya elég zorkónak igérkezik, ha a szintfiagrammot megnézzük. :)

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

A neved alapján gondolom ezt teszed. :)

Gondolod MJani? Asszem nagyon megizzadnál LustaTömzsi mögött egy maratonon :) :) :)
...innentõl nyélen!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante
idén is mész külföldi versenyre?

Remélem, tervbe van véve, de majd meglátjuk, hogy hogyan alakul. Elvileg lesz egy Garda-tavi bulihét, nem bánnám, ha mondjuk úgy jönne ki a lépés, hogy az elején befigyelne egy Dolomiti, fõleg, mert idõn már világkupafutam, s tök közel van oda.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Kíváncsi vagyok hogy most milyen is lesz a Dolomiti, mert 2008-ban ugye VB lesz a futam. Garda is a VK elõtt sokkal jobb volt. Legalábbis a pályája, és a körítés. Vagy csak én öregszem...

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hiába, a Dolomiti az Dolomiti! Nagyon bõkezûek.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Dante
idén is mész külföldi versenyre?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Startcsomag - szerintem. (igen, az egy Vaude mez, nem ratyi póló)

Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A neved alapján gondolom ezt teszed. :)

A sebesség mindent megold.