Hi!
A verseny "karrieremet" idén kezdeném és van egy kérdésem: Melyik maratonok elõtt van pálya bejárás és mikor? Konkrétan Pilis, Duna, Esztergom maraton érdekel... Köszi
A Crosskovácsi elõtt Paul (a pálya tervezõje) rendszeresen tart pályaberjárást. Szokott lenni verseny tempójú, meg kóricálós is. És már egy hónappal elõtte felrakják a honlapra a térképet és még a fákra is fel szokták festeni a nyilakat. Szóval a vállalkozó szellemûek, vagy aki már volt elõzõ évben is, az önállóan is mehet pályát nézni.
Kicsit beleláttam már a Crosskovácsi maraton szervezésébe, rendesen dolgoznak vele. A saját szememmel láttam, amikor végig söpörték az ösvényeket!
Azelõtt már a CC versenyek rendezésével nagy gyakorlatra tettek szert, egy állandó gárdával dolgoznak (nagyrészt a lelkes helyi lakosok és pár bringa csapat, mint pl. a Happy Bike).
Aki volt már rajta, az látta, hogy a pályán kiírják majdnem km-enként a hátra lévõ távot, a következõ emelkedést, lejtõ hosszt.
Nekem az egyik kedvenc maratonom, nem csak a korrekt rendezés miatt, hanem a gyönyörû táj miatt is (ami azért elég kemény pálya).
Era