Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szilvás közép látványban még sárban is felejthetetlen.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
köszi szépen, meggyõztetek!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

õszinte véleményt várok... megéri élményben/ látványban a topmaraton 14kilóért
vagy sem?

Az ország legszebb helyein tekerhetsz végig; amit lehetne külön is, de nem biztos rászánod magad; itt maratonon tuti végigvezetnek amin érdemes, társasággal; egy nagy családdal. Elég sok embert ismertem meg maratonokon, és tök jó érzés újra és újra találkozni velük - ne adj isten ezen is felmérni fejllõdésed.
Hangulata ott van; Szilvás sztem elég jó pálya, Duna az egyik legjobb, nem alszol el rajta (bár kopnak a 2006os emlékek középtávról, tavalyi betegségem miatt röviden voltam de meglepõen technikás volt, én örültem neki :) ), Bükk 2007ben a legjobb maraton volt sztem itthon (bár ez 70%ban az idõnek köszöönhetõ, de közepes táv közepes nehézséggel; laza túra, jó starthely-kaják-póló-olcsó és jó szállás) és marad Mátra; amit sokan nagyon szeretnek, szerintem nem rossz. Van benen pár élvezetes rész, meg pár olyan is amit annyira nem szeretek (újfent az aszfalt; bár legalább ha vizes lesz itt nem gond :D - bár lefele is tekerni kell rajta), de jó helyen van, a vége és közepe élvezetes... szal mire; ha nem erre érdemes gyûjteni/költeni???

1 szavazat érdemes. Magam részérõl gondolkoztam hgoy mindjárt felmennek a ram árak 20-40%al, kéne venni 2 gigát. Aztán eszembe jutott hogy a gardai maraton 2/3 a ramok ára; így a ramok elmehetnek a sunyiba, egy életreszóló élménynel leszek gazdagabb helyette!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Én adnék még 1 esélyt a szervezõknek... Aztán majd meglátod... De látványban, élményben mindenképp, szilvás, mátra ilyen szempontbõl nagyon jó :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Látványban attól függ melyik táv, élményben mindenképp.

közép. ha már autózunk érte 100km <

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Látványban attól függ melyik táv, élményben mindenképp.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
õszinte véleményt várok... megéri élményben/ látványban a topmaraton 14kilóért
vagy sem?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
ok, kössz!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
67km 2000 Dubnicakon. (jah, neked asszem ez a testhezállób, sorry: http://www.maraton.s...ofilbasic07.jpg )
De ott van a linken is.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
hmmm... ez engem is érdekel...

szintrajzokat esetleg nem láttatok?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
220Km Dubnicak, 310 Kassa... utóbbit mondjuk ahogy elnézem elég nehéz eltéveszteni :D

szerk: hehe, autópályanélkül ua idõ és 187 kilcsi és sokkal 1×ûbb út Dubnicaknak :) Utóbbiról megpróbálok kinyomozni érdemi infót; és meglátom melyik lesz a nyertes. Max legrosszabb esetben (jelexerint) Kassa és vki betársul/vkihez betársulok... Tudtok vkit aki szlovákiai mtb-s? (ismerheti ezeket?)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
viszont közel van-nekünk is, legalább-s nagyon pöpec a rendezés
ismételem, cimbi mondta,akivel tekergek, neki a bükk az alap, természetszerûleg mindent ehhez hasonlit/unk/
meg ugyi' a hobbista tudásunkhoz

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Kassa Maratonon egy igazán technikás rész van (100 m), de az eleje és a vége elég jó.
A Zemplén talán a Szilvás és a Bükk keveréke.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
háát, szerinte a kassa enyhén szólva sem "túl technikás"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Namost kassa jó vagy nem:? Topicban fényezve van. Vagy az csak a support? Mert jó dolgog a f***a szervezés, de nem amiatt megyek el tekerni, hanem a cípséges táj miatt; meg lehetõleg legyen teknikás felfele-lefel meg egyenesben is a fele :D.

Mert ha dózerút meg aszfalt akkor teljesen beleélem magam a jó szervezésbe (amit jó olvasni) de nem kuporgatok arra is kesst, akkor inkább Dubnicak... (Bár még ennek is utánaolvasok... meg a megjelenõ magyarok száma sem mindegy... mármint itteni magyaroké, kinti nehezebben prognosztizálható... (mármint utazás meg tekerés miatt :) )

Aki volt Zemplénen, melyik topmarcihoz hasonlítnaná? Érdemes menni? Így is kicsit sok jött össze; de tudjam mire érdemes mennem :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jók a szlovik ált
cimbi szerint kivétel kassa-dögunalom
de a szervezés elsõrangú szokott lenni

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hümm....
The oldest, the hardest and the biggest of all MTB Marathones in Slovakia
http://www.maraton.sk/index-e.htm

http://www.bmeres.com/dubnicak07.htm

Augusztusig 2500Ft az elõnevezés; esetleg +2K ha átlag banktól utaljátok. (Nekem van szlovákiából pár munkatársam úgyhogy ez remélem nem lesz gond :) )

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
amint hazaér apu, adom az elérhetõséget.:) addig is keress rá a blumaui fürdõre - azért ott a wellnesshotelben is eltöltenék pár napot, eléggé különleges már maga az épület is...itt van ni:

http://upload.wikime...au_Panorama.jpg

hundertwasser tervezte...

inkább kerékpárútról van szó, kitáblázva, hatalmas táblák meg minden, amit írtam. terepen is lehet kitérõt tenni, vannak turistautak, illetve pl. az 1000 (vagy 100?) éves fa néven futó nevezetesség is terepen közelíthetõ meg - egész lightos tereprõl van szó, semmi komoly. szóval inkább aszfalt.

de ha izomkodni akarsz, akkor olyan meredek emelkedõket találhatsz aszfalton, amiken lefosod a bokád is.:)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Rakjatok még be vagy száz postot, hogy nem megy a Topmaraton weboldal!:chin:

Kell a hely mi? :)
Tisztelt DaveRider! Ha megtisztelnél, engem érdekelne az elérhetõség, mert úgy néz ki, hogy párom jóvoltából idén kiköltözünk Osztrákiába, és tervezzük, hogy elmegyünk pár helyre tekerni. Itt kimondottan aszfaltutas kirándulások tehetõk, vagy esetleg érinthetõ terep is?
Elõre is köszi!
" A Cube el van vetve! "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha valakit érdekelnek az ilyen nyugisabb tekergések (nem terep, inkább aszfalt meg bringaút, akár nagycsaláddal), akkor van egy nagyon kedves néni szállásadó Blumauban, szívesen megadom az elérhetõségét. mi már visszatérõ vendégek vagyunk. kényelmes szobák (nen 5*, de komfortos), finom, igazi házi reggeli (frissen facsart narancslé:)) a kerékpárút a ház elõtt indul, és rengeteg kis falut meg lehet látogatni, rendes, széles, autómentes bringautak, pókhálószerûen...rengeteg kisváros, templomok, kis éttermek, különbözõ látványosságok. és mindez a termálfürdõtõl, ahova egyébként kedvezményes belépõt tud adni, 5 perc sétára. bringatárolás megoldva, kerékpártérkép van, illetve hatalmas kerékpárúthálózatot ábrázóló tábla minden nagyobbacska (értsd: van legalább 2 aszfaltozott út) faluban...ja, rajta vannak azé ttermek, látnivalók, telefonszámok, szállások, boltok, kocsmák, minden...nekem még mindig egy élmény sokadszorra is visszatérni. :)

ezt csak úgy, ha már Ausztria...