Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2008. január 11. - 23:46
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. január 11. - 23:45
Írta 2008. január 11. - 23:42
õszinte véleményt várok... megéri élményben/ látványban a topmaraton 14kilóért
vagy sem?
Az ország legszebb helyein tekerhetsz végig; amit lehetne külön is, de nem biztos rászánod magad; itt maratonon tuti végigvezetnek amin érdemes, társasággal; egy nagy családdal. Elég sok embert ismertem meg maratonokon, és tök jó érzés újra és újra találkozni velük - ne adj isten ezen is felmérni fejllõdésed.
Hangulata ott van; Szilvás sztem elég jó pálya, Duna az egyik legjobb, nem alszol el rajta (bár kopnak a 2006os emlékek középtávról, tavalyi betegségem miatt röviden voltam de meglepõen technikás volt, én örültem neki ), Bükk 2007ben a legjobb maraton volt sztem itthon (bár ez 70%ban az idõnek köszöönhetõ, de közepes táv közepes nehézséggel; laza túra, jó starthely-kaják-póló-olcsó és jó szállás) és marad Mátra; amit sokan nagyon szeretnek, szerintem nem rossz. Van benen pár élvezetes rész, meg pár olyan is amit annyira nem szeretek (újfent az aszfalt; bár legalább ha vizes lesz itt nem gond - bár lefele is tekerni kell rajta), de jó helyen van, a vége és közepe élvezetes... szal mire; ha nem erre érdemes gyûjteni/költeni???
1 szavazat érdemes. Magam részérõl gondolkoztam hgoy mindjárt felmennek a ram árak 20-40%al, kéne venni 2 gigát. Aztán eszembe jutott hogy a gardai maraton 2/3 a ramok ára; így a ramok elmehetnek a sunyiba, egy életreszóló élménynel leszek gazdagabb helyette!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. január 11. - 23:41
Írta 2008. január 11. - 23:36
közép. ha már autózunk érte 100km <Látványban attól függ melyik táv, élményben mindenképp.
Írta 2008. január 11. - 23:36
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. január 11. - 23:30
vagy sem?
Írta 2008. január 11. - 23:28
Írta 2008. január 11. - 23:26
De ott van a linken is.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. január 11. - 23:19
Írta 2008. január 11. - 23:16
szerk: hehe, autópályanélkül ua idõ és 187 kilcsi és sokkal 1×ûbb út Dubnicaknak Utóbbiról megpróbálok kinyomozni érdemi infót; és meglátom melyik lesz a nyertes. Max legrosszabb esetben (jelexerint) Kassa és vki betársul/vkihez betársulok... Tudtok vkit aki szlovákiai mtb-s? (ismerheti ezeket?)
Írta 2008. január 11. - 22:57
ismételem, cimbi mondta,akivel tekergek, neki a bükk az alap, természetszerûleg mindent ehhez hasonlit/unk/
meg ugyi' a hobbista tudásunkhoz
Írta 2008. január 11. - 22:54
A Zemplén talán a Szilvás és a Bükk keveréke.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. január 11. - 22:41
Írta 2008. január 11. - 22:34
Mert ha dózerút meg aszfalt akkor teljesen beleélem magam a jó szervezésbe (amit jó olvasni) de nem kuporgatok arra is kesst, akkor inkább Dubnicak... (Bár még ennek is utánaolvasok... meg a megjelenõ magyarok száma sem mindegy... mármint itteni magyaroké, kinti nehezebben prognosztizálható... (mármint utazás meg tekerés miatt )
Aki volt Zemplénen, melyik topmarcihoz hasonlítnaná? Érdemes menni? Így is kicsit sok jött össze; de tudjam mire érdemes mennem
Írta 2008. január 11. - 21:56
cimbi szerint kivétel kassa-dögunalom
de a szervezés elsõrangú szokott lenni
Írta 2008. január 11. - 21:37
The oldest, the hardest and the biggest of all MTB Marathones in Slovakia
http://www.maraton.sk/index-e.htm
http://www.bmeres.com/dubnicak07.htm
Augusztusig 2500Ft az elõnevezés; esetleg +2K ha átlag banktól utaljátok. (Nekem van szlovákiából pár munkatársam úgyhogy ez remélem nem lesz gond )
Írta 2008. január 11. - 21:24
http://upload.wikime...au_Panorama.jpg
hundertwasser tervezte...
inkább kerékpárútról van szó, kitáblázva, hatalmas táblák meg minden, amit írtam. terepen is lehet kitérõt tenni, vannak turistautak, illetve pl. az 1000 (vagy 100?) éves fa néven futó nevezetesség is terepen közelíthetõ meg - egész lightos tereprõl van szó, semmi komoly. szóval inkább aszfalt.
de ha izomkodni akarsz, akkor olyan meredek emelkedõket találhatsz aszfalton, amiken lefosod a bokád is.
Írta 2008. január 11. - 09:03
Kell a hely mi?Rakjatok még be vagy száz postot, hogy nem megy a Topmaraton weboldal!:chin:
Tisztelt DaveRider! Ha megtisztelnél, engem érdekelne az elérhetõség, mert úgy néz ki, hogy párom jóvoltából idén kiköltözünk Osztrákiába, és tervezzük, hogy elmegyünk pár helyre tekerni. Itt kimondottan aszfaltutas kirándulások tehetõk, vagy esetleg érinthetõ terep is?
Elõre is köszi!
Írta 2008. január 10. - 21:46
ezt csak úgy, ha már Ausztria...