Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3543 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha valakit érdekelnek az ilyen nyugisabb tekergések (nem terep, inkább aszfalt meg bringaút, akár nagycsaláddal), akkor van egy nagyon kedves néni szállásadó Blumauban, szívesen megadom az elérhetõségét. mi már visszatérõ vendégek vagyunk. kényelmes szobák (nen 5*, de komfortos), finom, igazi házi reggeli (frissen facsart narancslé:)) a kerékpárút a ház elõtt indul, és rengeteg kis falut meg lehet látogatni, rendes, széles, autómentes bringautak, pókhálószerûen...rengeteg kisváros, templomok, kis éttermek, különbözõ látványosságok. és mindez a termálfürdõtõl, ahova egyébként kedvezményes belépõt tud adni, 5 perc sétára. bringatárolás megoldva, kerékpártérkép van, illetve hatalmas kerékpárúthálózatot ábrázóló tábla minden nagyobbacska (értsd: van legalább 2 aszfaltozott út) faluban...ja, rajta vannak azé ttermek, látnivalók, telefonszámok, szállások, boltok, kocsmák, minden...nekem még mindig egy élmény sokadszorra is visszatérni. :)

ezt csak úgy, ha már Ausztria...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
nem megy a... ... :D
Osztrákijában tényleg nagyon kedves/rendes volt a szállásadónk; csak hát sokaknak nehézkes az utazás; mert autó nem mindenkinek van, tavaly tapasztaltam hogy itt a fórumon a vártnál sokkal sokkal kevésbé hatékonyan ment az út szervezés/joinolás (végén a nevezési listát megnéztem és iwiwen rákerestem az emebrekre és küldtem nekik üzit...).

Örülök hogy most lesz busz, ócsó' lesz, sok magyar lesz, jó lesz :). (Úgy legyen!)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rakjatok még be vagy száz postot, hogy nem megy a Topmaraton weboldal!:chin:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
De nem ám! Nálam is tök süket minden!
" A Cube el van vetve! "

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

nekem is valami adatbázis hibát ír ki...:S

Közben itthon is kipróbáltam, és nem jó.
Tehát nem nálam a hiba.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
nekem is valami adatbázis hibát ír ki...:S

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Csak én nem tudom megnyitni a topmaraton oldalt?
Ellenõrizni akartam, hogy regisztráltak-e a Duna és Mátra maratonra, de hibaüzenetet kapok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Itthon is van erre példa, szilvásváradi szállásadónk is ilyen.

A sebesség mindent megold.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Sazon, este kilenc körül értem be, de még akkor is kint ültek a székeken a helyiek és szurkoltak, mint reggel. A rajtszámról leolvasták a neved és érdekes akcentussal kiabáltak neked! A szállásadó nénink gondosan feljegyezete a rajtszámot, hogy megismerjen minket!!!
Itthon errõl ne is álmodj!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tessék, hát kell ennél jobb ajánlat? :D
Wc papírra már nem kell költened!! :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sõt! Az osztrákoknál ki is nyalják a kis picsád, mert ott úgy vannak vele, ha jól érezted magad, vissza fogsz jönni, sõt mindenkinek elmondod milyen fasza helyen voltál!
Nekem a tavalyi Zemplén-marci ezért is jött be, kikaptunk egy tök jó szállást Mádon, ahol nemcsak arról volt szó, hogy kiadják a szobát, oszt csókolom, hanem törõdtek is az emberrel!!! (2500 ft)
De kérdezzétek meg Sysspo barátunkat, õ tudna mesélni!!!
" A Cube el van vetve! "

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ Zed: a látvány és a nagy szint kárpótolt.

és a melegben megdögleszt! :D

Amúgy el kell felejteni az apáink óta genetikusan belénkkódolt "fosunk a nyugattól mert kuvadrága" szindrómát! Ott is a túristából élnek akik abból élnek, és szeretnék eladhatóvá tenni a szolgáltatásaikat. Internet van, lehet lecsekkolni az árakat, szolgáltatásokat, stb... Ez mam már lazán mûködik, a kaja meg 2-3 napra könnyedén megoldható hazaiból. Nem több - jelentõsen biztos nem - mintha itthon tekernél.
Egyébként. Pixel barátunk kicsit távolabb ment Európától, (India) és meglepõen olcsón megúszta a dolgot.

Elõbb utánajárni, tályékozódni, megdolgozni érte, és élvezni az új helyek varázsát! :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ausztriában, Dél-tirolban a szállás nem, vagy alig drágább, mint itthon, ha appartman, és magadnak fõzöl, a kaja sem drágább, a helyszíni nevezések is lassan egy árban vannak, csak az autóba kell többet tölteni. A látvány, a szervezés, a hangulat és a szolgáltatások terén viszont több élményt nyújt egy osztrák, vagy olasz verseny. Igaz, a pályák nem feltétlenül jobbak: a Salz például 90%-ban aszfalton, vagy aszfalt minõségû dózeren ment. Igaz, a látvány és a nagy szint kárpótolt.
Ausztria, Kenguruk földje!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Azé' (Röfike) kinti vernsenyt nem úszol meg 50(-70 ha több nap) alatt; ami sokaknak nem mindegy, mikor szállással uti ktgvel nevezésesl megvagy egy tizesbõl egy itthonin.

De ha kihagysz egy pár itthonit, akkor könnyen összejön a rávaló és azért nem lehet összehasonlítani õket...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Igen, 2-3 óránként meg kell állni, különben az ember megutálja, mire odaér...:)

Repülõre nem fussa :(

Mi személyautóval voltunk már többször is (Debrecenbõl), kétszeri megállással 12 óra volt az út, ha úton, útfélen megálltok nagyon hosszú lesz..

BassLine

BassLine

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Kíváncsi vagyok hogy most milyen is lesz a Dolomiti, mert 2008-ban ugye VB lesz a futam. Garda is a VK elõtt sokkal jobb volt. Legalábbis a pályája, és a körítés. Vagy csak én öregszem...

Hello Rider!

Ezt az infot találtam a honlapon:

For the upcoming marathon the course will proceed in anti-clockwise direction as it was the case in the 2006 edition.

Te voltál a 2006oson? Ha igen, milyen volt a pálya nem emléxel véletlen?
Köszi, BassLine

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

szerintem dante a dolomiti/garda-tavas buszköltésgekre mondta a 30ezres összeget (de szóljatok, ha én értettem félre)

valahogy így, s értelemszerûen oda-vissza :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Szia ENTÉ!

Lécci írd már meg milyen volt a Kassa maraton , mert idén szeretnék rá menni!

http://forum.bikemag...read.php?t=2474

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Öööö, ezt honnan is veszed? Nekem vannak még olyan emlékeim, hogy Prága 20e, Ljubljana 22e, Bologna ~28e...:) De lehet, hogy csak nem jó társasággal utaztam. Vagy ez is már ennyivel olcsóbbá vált volna, mint a repülõ?

lehet félreértettük egymást, te biztos a gardára gondoltál én meg párizsra. frankfurig a busz 23.000 onnan átszámítva 6 ezer forint a vonatjegy párizsig (nagybátyám nemrég jött haza az ünnepekre onnan tudom)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Szia ENTÉ!

Lécci írd már meg milyen volt a Kassa maraton , mert idén szeretnék rá menni!