Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
nem megy a... ... :D
Osztrákijában tényleg nagyon kedves/rendes volt a szállásadónk; csak hát sokaknak nehézkes az utazás; mert autó nem mindenkinek van, tavaly tapasztaltam hogy itt a fórumon a vártnál sokkal sokkal kevésbé hatékonyan ment az út szervezés/joinolás (végén a nevezési listát megnéztem és iwiwen rákerestem az emebrekre és küldtem nekik üzit...).

Örülök hogy most lesz busz, ócsó' lesz, sok magyar lesz, jó lesz :). (Úgy legyen!)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rakjatok még be vagy száz postot, hogy nem megy a Topmaraton weboldal!:chin:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
De nem ám! Nálam is tök süket minden!
" A Cube el van vetve! "

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

nekem is valami adatbázis hibát ír ki...:S

Közben itthon is kipróbáltam, és nem jó.
Tehát nem nálam a hiba.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
nekem is valami adatbázis hibát ír ki...:S

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Csak én nem tudom megnyitni a topmaraton oldalt?
Ellenõrizni akartam, hogy regisztráltak-e a Duna és Mátra maratonra, de hibaüzenetet kapok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Itthon is van erre példa, szilvásváradi szállásadónk is ilyen.

A sebesség mindent megold.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Sazon, este kilenc körül értem be, de még akkor is kint ültek a székeken a helyiek és szurkoltak, mint reggel. A rajtszámról leolvasták a neved és érdekes akcentussal kiabáltak neked! A szállásadó nénink gondosan feljegyezete a rajtszámot, hogy megismerjen minket!!!
Itthon errõl ne is álmodj!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tessék, hát kell ennél jobb ajánlat? :D
Wc papírra már nem kell költened!! :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sõt! Az osztrákoknál ki is nyalják a kis picsád, mert ott úgy vannak vele, ha jól érezted magad, vissza fogsz jönni, sõt mindenkinek elmondod milyen fasza helyen voltál!
Nekem a tavalyi Zemplén-marci ezért is jött be, kikaptunk egy tök jó szállást Mádon, ahol nemcsak arról volt szó, hogy kiadják a szobát, oszt csókolom, hanem törõdtek is az emberrel!!! (2500 ft)
De kérdezzétek meg Sysspo barátunkat, õ tudna mesélni!!!
" A Cube el van vetve! "

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ Zed: a látvány és a nagy szint kárpótolt.

és a melegben megdögleszt! :D

Amúgy el kell felejteni az apáink óta genetikusan belénkkódolt "fosunk a nyugattól mert kuvadrága" szindrómát! Ott is a túristából élnek akik abból élnek, és szeretnék eladhatóvá tenni a szolgáltatásaikat. Internet van, lehet lecsekkolni az árakat, szolgáltatásokat, stb... Ez mam már lazán mûködik, a kaja meg 2-3 napra könnyedén megoldható hazaiból. Nem több - jelentõsen biztos nem - mintha itthon tekernél.
Egyébként. Pixel barátunk kicsit távolabb ment Európától, (India) és meglepõen olcsón megúszta a dolgot.

Elõbb utánajárni, tályékozódni, megdolgozni érte, és élvezni az új helyek varázsát! :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ausztriában, Dél-tirolban a szállás nem, vagy alig drágább, mint itthon, ha appartman, és magadnak fõzöl, a kaja sem drágább, a helyszíni nevezések is lassan egy árban vannak, csak az autóba kell többet tölteni. A látvány, a szervezés, a hangulat és a szolgáltatások terén viszont több élményt nyújt egy osztrák, vagy olasz verseny. Igaz, a pályák nem feltétlenül jobbak: a Salz például 90%-ban aszfalton, vagy aszfalt minõségû dózeren ment. Igaz, a látvány és a nagy szint kárpótolt.
Ausztria, Kenguruk földje!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Azé' (Röfike) kinti vernsenyt nem úszol meg 50(-70 ha több nap) alatt; ami sokaknak nem mindegy, mikor szállással uti ktgvel nevezésesl megvagy egy tizesbõl egy itthonin.

De ha kihagysz egy pár itthonit, akkor könnyen összejön a rávaló és azért nem lehet összehasonlítani õket...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Igen, 2-3 óránként meg kell állni, különben az ember megutálja, mire odaér...:)

Repülõre nem fussa :(

Mi személyautóval voltunk már többször is (Debrecenbõl), kétszeri megállással 12 óra volt az út, ha úton, útfélen megálltok nagyon hosszú lesz..

BassLine

BassLine

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Kíváncsi vagyok hogy most milyen is lesz a Dolomiti, mert 2008-ban ugye VB lesz a futam. Garda is a VK elõtt sokkal jobb volt. Legalábbis a pályája, és a körítés. Vagy csak én öregszem...

Hello Rider!

Ezt az infot találtam a honlapon:

For the upcoming marathon the course will proceed in anti-clockwise direction as it was the case in the 2006 edition.

Te voltál a 2006oson? Ha igen, milyen volt a pálya nem emléxel véletlen?
Köszi, BassLine

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

szerintem dante a dolomiti/garda-tavas buszköltésgekre mondta a 30ezres összeget (de szóljatok, ha én értettem félre)

valahogy így, s értelemszerûen oda-vissza :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Szia ENTÉ!

Lécci írd már meg milyen volt a Kassa maraton , mert idén szeretnék rá menni!

http://forum.bikemag...read.php?t=2474

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Öööö, ezt honnan is veszed? Nekem vannak még olyan emlékeim, hogy Prága 20e, Ljubljana 22e, Bologna ~28e...:) De lehet, hogy csak nem jó társasággal utaztam. Vagy ez is már ennyivel olcsóbbá vált volna, mint a repülõ?

lehet félreértettük egymást, te biztos a gardára gondoltál én meg párizsra. frankfurig a busz 23.000 onnan átszámítva 6 ezer forint a vonatjegy párizsig (nagybátyám nemrég jött haza az ünnepekre onnan tudom)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Szia ENTÉ!

Lécci írd már meg milyen volt a Kassa maraton , mert idén szeretnék rá menni!

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
szerintem dante a dolomiti/garda-tavas buszköltésgekre mondta a 30ezres összeget (de szóljatok, ha én értettem félre)