ezt csak úgy, ha már Ausztria...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Közben itthon is kipróbáltam, és nem jó.nekem is valami adatbázis hibát ír ki...:S
A sebesség mindent megold.
és a melegben megdögleszt!Eredeti szerzõ Zed: a látvány és a nagy szint kárpótolt.
Azé' (Röfike) kinti vernsenyt nem úszol meg 50(-70 ha több nap) alatt; ami sokaknak nem mindegy, mikor szállással uti ktgvel nevezésesl megvagy egy tizesbõl egy itthonin.
Mi személyautóval voltunk már többször is (Debrecenbõl), kétszeri megállással 12 óra volt az út, ha úton, útfélen megálltok nagyon hosszú lesz..Igen, 2-3 óránként meg kell állni, különben az ember megutálja, mire odaér...
![]()
Repülõre nem fussa
Kíváncsi vagyok hogy most milyen is lesz a Dolomiti, mert 2008-ban ugye VB lesz a futam. Garda is a VK elõtt sokkal jobb volt. Legalábbis a pályája, és a körítés. Vagy csak én öregszem...
szerintem dante a dolomiti/garda-tavas buszköltésgekre mondta a 30ezres összeget (de szóljatok, ha én értettem félre)
http://forum.bikemag...read.php?t=2474Szia ENTÉ!
Lécci írd már meg milyen volt a Kassa maraton , mert idén szeretnék rá menni!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Öööö, ezt honnan is veszed? Nekem vannak még olyan emlékeim, hogy Prága 20e, Ljubljana 22e, Bologna ~28e...
De lehet, hogy csak nem jó társasággal utaztam. Vagy ez is már ennyivel olcsóbbá vált volna, mint a repülõ?