Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2008. január 09. - 08:43
Drága? Nem éri meg?
vegyünk new videokartyát a gépbe játszunk sokat rendeljünk pizzát a gép elötti széket cseréljük le fotelra nyafizzunk
hátha eltörlik azt a szaros törvényt hogy nekünk kell maratonokon indulni
Írta 2008. január 09. - 01:23
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. január 09. - 00:49
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. január 09. - 00:34
a decathlonban egy sima, fehér vagy fekete póló, ami pont ugyanolyan anyagú és minõségû -sõt,sokszor jobb-, mint amit ált. osztogatnak, 600-700 forint. és ez kiskerár, meg ugye a több olcsóbb...rávasalást itt a szupermarktokban ezres körül vállalják egy A/4-es FF oldalra, általában ilyen van a pólókon is. nagy tételben ugye ez is olcsóbb...
szóval a 2000 forint enyhe túlzás ezért azért. persze tisztelet a kivételnek, pl a tavalyi szilvásos póló nagy kedvencem, tökjó színe van, hordom is rendszeresen, és lassan 1 év alatt nem kopnak a matricák, illetve nem fakul de a fehér meg fekete meg narancs pólók, amik kifakulnak 2 mosástól, azok tesizni jók meg füvet nyírni, illetve bringát pucolni.
én idéntõl átnyergelek a TT-zésre, költségkímélõbb, és nincs semmi átverés, nem a pénzrõl szól. a top maraton helyszínekre apu már foglalt céges szállást, de ott valószínûleg csak szilváson meg a mátrában indulok, a másik kettõn fotózni fogok.
Írta 2008. január 08. - 23:58
De osztrákija meg olasz... osztrákia volt nekem 1 hétvégére ketten 1 autóval 45K.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. január 08. - 23:52
Kassa Maraton megvolt olyan 7-bõl, a Paradicsom meg 9-bõl.Azé' (Röfike) kinti vernsenyt nem úszol meg 50(-70 ha több nap) alatt; ami sokaknak nem mindegy, mikor szállással uti ktgvel nevezésesl megvagy egy tizesbõl egy itthonin.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. január 08. - 23:51
terv:
Buda,Szilvás crosskovácsi, Duna, Bükk, Mátra, Kõszeg érdekelne ha lenne, Salz és Garda, Gyõrújbarát, Zemplénre+Sopron ha lesz idõ, 24 órás, Esztergom, Dynamo... Na, ebbõl nem akarok engedni, Zemplén és Sopron ami képlékeny csak.
Eszetergomira googli elsõre nem mondott semmit; ti bõvebbet tudtok?
Sorry az elõnevezõs beröffenésért, csak ezen az oldlaonnemláttamés ne mgondoltam hogy így beindulatok nemrég :prosze:
Kimy, én meg nyergesi vagyok; edzhetnénk néha; meg akár bejárásra is mehetünk, szoktam ha tudok Dunát tuti, idén remélem nem szabotálja semmi hogy brutális idõt menjek a relaztíve ismerõs terpen. Ha pályát változatatnak kiherélem õket .
De kimy, _szinttérkép_ a varázsszó. Már itthon is láttam párszor, hátha sûrûbbam látjuk - de magunk is szoktunk készíteni.
Írta 2008. január 08. - 23:05
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. január 08. - 22:49
Tavaly 10 volt, és 3,5K az elõnevezés; amibõl néha legalább 2K a póló beszeráron is.
Vagy én nem tudok számolni, vagy ti, mert 14/4=3,5, és a 66. oldalon mindkei 5rõl meg 4,5rõl beszél
amibõl néha legalább 2K a póló beszeráron is.
Ez még igaz lehet pl az X2S profi Alpine-Pro technikai ruháira (amibõl begyûjtöttem vagy 5öt tavaly), de hogy a ratyi, félrenyomott, még ideális esetben is maximum Fruit of the Loom márkanevû pólók nem kerülnek 2 rugóba, az is biztos! Ami meg a Mátramarcis pólókkal történt - pl, hogy az enyém totálisan félre lett nyomva, de ez ugye nem egyedi eset volt, az is egy vicc.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. január 08. - 22:47
Igaza van vmilyen szinten Andrisnak. Top maratonosok nem keveset kaszálnak, fõleg hogy nem 1-200 ezret adnak nekik a szponzorok. Nekik is meg kell élni. Csak az a szomorú hogy belõlünk... Salzkammergutban mennyi is a nevezés? Ja és mit is kapni érte? Nem lenne sok a Top nevezés ha kapna érte az ember valamit...
Nekem tavaly egy tizes volt, és 3300am meveztek és sokkal több szponzor van. Akkor? :chin:
(Mondjuk idén igyexek nagyon korán nevezni, minél olcsóbban megússzam.)
Igaz hogy én se ***om a pénzt, de versenyenként egy pizza árával emeltek, ez sztem még kigazdálkodható, nem?
Írta 2008. január 08. - 22:40
akkor idén sem megyek Top-maratonra
nem kicsit nevetséges, hogy 5000 ezer forint egy ELÕnevezés...
csak azt nem értem, hogy mire megy el a pénz, ha a mi dynamo-maratonunkat meg lehetett szervezni 3500 Ft-os helyszíni nevezésbõl, nagyjából 200 fõnek, elenyészõ szponzor mellett...
ezek után kicsit elgondolkodtató, hogy mire megy el a pénz. gyanítom, hogy itt is arra, mint a Pannon-nál...
szomorú
Gyalogkakukk
tavaly nem 10 volt?! én erre emlékszem. vagy keverem a pannonnal
Tavaly 10 volt, és 3,5K az elõnevezés; amibõl néha legalább 2K a póló beszeráron is.
Vagy én nem tudok számolni, vagy ti, mert 14/4=3,5, és a 66. oldalon mindkei 5rõl meg 4,5rõl beszél
Írta 2008. január 08. - 22:16
Kár hogy idén nem lesz Kõszeg marcsi, csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, nagyon szép és változatos és méltán kemény volt a pálya....
Kár érte!
Esztergomira kiváncsi leszek...
Nem lesz Kõszeg? Idén menni akartam .
Lesz Esztergomin maraton? Na; Gerecse tövében lakok, errõl vmi infó?
Írta 2008. január 08. - 22:12
Sziasztok, szervezünk buszt a Garda-tavi maratonra, Máj. 1-2-3-4.
Legalább 30 fõs a busz, nagyobb is lehet, attól függ, mennyien jövünk össze... (minél többen, annál olcsóbb, ugyanannyiba kerül a 30 fõs busz, mint a 70...) Jelenleg kb 12-15-en vagyunk, a költség kb. harmada-negyede lenne a saját autós költségnek, (benzin-matricák-autókopás...)(QRV@ messze van, kb 2000km oda-vissza) és kényelmesen elférünk, egy jó kis csapat összejöhet.
Spéci utánfutó is van esetleg, a bringáknak, de bazi nagy csomagtere van ezeknek a buszoknak...
Jöhet asszonypajti, apu-anyu, hugica, stb...
Egy nagy többnapos fesztivál az egész, lesz éjszakai 4X, freeride, trial, meg ilyen-olyan programok folyamatosan...
Máj. 3. a maraton nap.
Valószínûleg Ápr. 30-án indulnánk, és negyedikén délután indulnánk haza, de ez még változhat.
Ha klasszul összejön, ugyanígy megyünk Salzkammergut-ba is, az még olcsóbb, mert csak fele olyan messze van...
Persze ez csak az utazás, a szállást-nevezést mindenki magának intézné, idõ bõven van még...
www.bikefestival.it
Engem is érdekel, engem is!
Most látom hogy lehet a Top marcikra nevezni!
Írta 2008. január 08. - 13:55
Thommey:
Még nincs, egybe nem akartunk elõre foglalni, de még nem is néztük, mostantól kezdjük a dolgok intézését...
Hali!
Feltettem a Garda topikba is, mert azt célirányosabban megtalálják, akik oda mennének, és akkor ott lehet az embereket gyûjteni, és nem fog itt szétdarabolódni.
Üdv:Thy
Írta 2008. január 08. - 13:35
+4 fõre már lehet számítani, csak végre sikerülne összehozni.
Írta 2008. január 08. - 13:11
Thommey:
Még nincs, egybe nem akartunk elõre foglalni, de még nem is néztük, mostantól kezdjük a dolgok intézését...
Ha igényes kell, akkor www.residencesegattini.it
Mi is itt voltunk régebben. Érdemes a nagy apartmanokra (8fõs) árat kérni.
Írta 2008. január 08. - 12:46
Írta 2008. január 08. - 12:43
Ezekrõl a Harang féle félhivatalos bejárásokról hallottam érdekes storykat.tavaly mintha lett volna ilyen "félhivatalos"duna marci közép táv bejárás Harangékkal.
Írta 2008. január 08. - 12:35
Sziasztok, szervezünk buszt a Garda-tavi maratonra, Máj. 1-2-3-4.
Legalább 30 fõs a busz, nagyobb is lehet, attól függ, mennyien jövünk össze... (minél többen, annál olcsóbb, ugyanannyiba kerül a 30 fõs busz, mint a 70...) Jelenleg kb 12-15-en vagyunk, a költség kb. harmada-negyede lenne a saját autós költségnek, (benzin-matricák-autókopás...)(QRV@ messze van, kb 2000km oda-vissza) és kényelmesen elférünk, egy jó kis csapat összejöhet.
Spéci utánfutó is van esetleg, a bringáknak, de bazi nagy csomagtere van ezeknek a buszoknak...
Jöhet asszonypajti, apu-anyu, hugica, stb...
Egy nagy többnapos fesztivál az egész, lesz éjszakai 4X, freeride, trial, meg ilyen-olyan programok folyamatosan...
Máj. 3. a maraton nap.
Valószínûleg Ápr. 30-án indulnánk, és negyedikén délután indulnánk haza, de ez még változhat.
Ha klasszul összejön, ugyanígy megyünk Salzkammergut-ba is, az még olcsóbb, mert csak fele olyan messze van...
Persze ez csak az utazás, a szállást-nevezést mindenki magának intézné, idõ bõven van még...
www.bikefestival.it
Valami szállás van már intézve? Mert érdekelne!
Írta 2008. január 08. - 12:32
tavaly mintha lett volna ilyen "félhivatalos"duna marci közép táv bejárás Harangékkal.Duna Marcira biztos lesz bejárás (természetesen ez is önerõs, és nem hivatalos), bár itt is érvényes, hogy "csak" a korábbi nyomvonalakat tudjuk majd megnézni.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való