Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
hermfer:
Üdv itt köztünk! :)
Szép a bicód! És jó a kép is! Hol készült?

kavics:
Biztos, hogy állítani kell rajta, de hogy mit, hol, merre, abban
nem igazán vagyok kompetens. :D
Próbálj meg informálódni a Tech\Váltók, váltókarok fórumban.
tamaska néven most (22:41) írt pont egy srác errõl, szerintem
neked is ezt kell állítani.
Ja és öröm, hogy újra jelen vagy! Mostanában elég csendes
errefelé...:icon_conf

teufel:
Köszi az infot! Hátha valaki keres ilyet.
Mindenféle kötekedés nélkül: üzleti érdek, vagy egyszerû
segítõkészség?
:)

Sziasztok, gondoltam itt az ideje, hogy én is megmutassam a bicajomat és csatlakozzak a fehér cube-osokhoz.
Feltöltött kép

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 posts
Sziasztok, gondoltam itt az ideje, hogy én is megmutassam a bicajomat és csatlakozzak a fehér cube-osokhoz.
Feltöltött kép

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Visszatértem, újúlt erõvel, régi, de mûködõ géppel. Most nem olvasom vissza mi minden történt, én sokat tekertem és elkezdõdött a suli :(

Egy kérdés:

Esetleg tapasztaltatok-e olyat már hogy nagy erõ kifejtésekor a hátsó váltó megugrik és akár eggyel lejebb is rakja a cuccot, mert nekem pont ez van, de csak ha igen megnyomom neki, mondjuk hegynek fel és ugye nagyon kellemetlen, mert megugrik az ember lába és nagyot is dob. Min kell állítani?

köszi: kavics

teufel

teufel

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de a budaörsi Mountexben van egy Cube Town 132 helyett 105ezerért. Hátha valaki pont ilyet keres...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Csak az a teló...:(

jó kis 29-er reba oszt csókolom;)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Gondolom ha megtehetnéd, akkor te is 800e-ért vennél bringát, és
akkor abban nem lenne gond a telóval. Dehát sajnos nem teheted
meg, írtad. Ahogy persze én sem.

Na de akkor a teló lesz a köv. project. :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Ugye-ugye?!
Mi mondtuk, hogy fogod te még nagyon szeretni azt a bringát!
Nem hiába szokták mondani, hogy német precizitás...

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Ugye-ugye?!
Mi mondtuk, hogy fogod te még nagyon szeretni azt a bringát!
Nem hiába szokták mondani, hogy német precizitás...

Kellemes meglepetés a Cube-tól (illetve a B&M-tõl, aki Cube-beszállító):

Azt tudtam, hogy a bringámon automata világítás van. Azaz ha mozog és sötét van, akkor bekapcsol. Ma viszont meglepõdtem: Küldtem lefelé Balatonfüredre, aztán megálltam egy kis savanyú vízért. Sötétedett. A világítás már a Nosztori erdõnél életre kelt. Szal letámasztottam a gépet a kútnál, hogy megtöltsem butykosokat. Akkor látom: jé vaze, ég a hátsó lámpa miközben a kerekek moccanatlanok! Tekintve, hogy agydinamós világításról beszélünk, ez elég furcsa...
Az elsõ meg sötét. No, arról van szó, hogy van a hátsó lámpában egy beépített akku. Kb. fél órát tud megálllás után. Bõven elég egy defektjavításra, ha éppen úgy adódik, és nem gázolnak halálra az út szélén a sötétben. Én szerencsétlen magyar paraszt meg még hezitáltam, hogy valóban jó-e az agydinamózás, mert álló helyzetben nem világlik... Deutschland megcsinálta ezt is...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Kellemes meglepetés a Cube-tól (illetve a B&M-tõl, aki Cube-beszállító):

Azt tudtam, hogy a bringámon automata világítás van. Azaz ha mozog és sötét van, akkor bekapcsol. Ma viszont meglepõdtem: Küldtem lefelé Balatonfüredre, aztán megálltam egy kis savanyú vízért. Sötétedett. A világítás már a Nosztori erdõnél életre kelt. Szal letámasztottam a gépet a kútnál, hogy megtöltsem butykosokat. Akkor látom: jé vaze, ég a hátsó lámpa miközben a kerekek moccanatlanok! Tekintve, hogy agydinamós világításról beszélünk, ez elég furcsa...
Az elsõ meg sötét. No, arról van szó, hogy van a hátsó lámpában egy beépített akku. Kb. fél órát tud megálllás után. Bõven elég egy defektjavításra, ha éppen úgy adódik, és nem gázolnak halálra az út szélén a sötétben. Én szerencsétlen magyar paraszt meg még hezitáltam, hogy valóban jó-e az agydinamózás, mert álló helyzetben nem világlik... Deutschland megcsinálta ezt is...

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
ääääääääääääää
OK, te nyertél! Tényleg.
Egy windózzal elég jól elboldogulok egér nélkül is, de
relatíve keveset használom ezt a karaktert-bill. kombót...
:D

ä
alt+a

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
ä
alt+a

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Én nem tudok ilyen betût írni...
Szóval jópofa így, ez a ta:j. :)
Mint ahogy Gyõzike mondja, hogy Sa:lgóta:rja:n. :D
Na de komolyan. Irigyellek, boca!
Mármint nem azért, mert eshettél egyet. ;)
Te ott gyönyörû helyeken bringázol, mi meg itthon a melóban
szenvedünk.
Majd csinálj olyan képet, hogy elõtérben Cube(ok), háttérben
meg a gyönyörûtáj. Na és persze majd oszd is meg velünk! :)

T

Hihi! en meg mindig itt vagyok, tegnapelött mentünk egy jo 60 km-ert, Eisenach es környeken. Isteni szep a täj, estem is, fogy a sör es a radler, szoval minden oke.
Bocsi a nemet billentyüzetert!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Hihi! en meg mindig itt vagyok, tegnapelött mentünk egy jo 60 km-ert, Eisenach es környeken. Isteni szep a täj, estem is, fogy a sör es a radler, szoval minden oke.
Bocsi a nemet billentyüzetert!
" A Cube el van vetve! "

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Nah, hazaértem Német o.-ból. Annyira jó volt hogy azt el sem tudom mondani, ja és nem vittem bicót :D. Freiberg-be voltam csak. Még mindig rosz a gépem, de a bicóm az jó, szal majd megyek tekerni v.mikor.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Na, újra itthon!
A Balcsi király volt, bár sokat nem bringáztam. Inkább a sörözõs,
punnyadós, aktív pihenõs részt nyomtam, úgyhogy kb egy 100as
ment a bringába. :D
Mondjuk 23kor hazaindulva Badacsonyból Zánkára nem volt gyenge.
Helyenként vaksötét volt a bringaút, fõleg ahol mind2 oldalon fák,
bokrok voltak. Oda a sima lámpa elég kevés volt. De azért király volt.
Legjobb az volt, amikor Révfülöpön a strand mellett a szembe jóvõ
motoros egyszercsak elkezdett két hülye kék villogóval szórakozni. :D
De csak egy kis eligazítást kaptunk.

Jankó:
Gratula! Öröm azt olvasni, hogy meg vagy elégedve a bringával! :)

Lifestyle:
Én egyetértek TREKs Atesszel. Ha tudsz, vegyél inkább kicsit jobbat,
az sem kér többet enni. Egyébként meg tényleg a felhasználástól függ,
hogy mit célszerû beletenni.
Mondjuk a Dart helyett inkább a Tora-t venném. Eredetileg én is azt
akartam, de nekem meg inkább a Recon-t ajánlották. Aztán mivel nem
volt nagy különbség, végül Reba lett. Ez nekem már valszeg túl sok is,
nem használom ki, de ez még belefért, ez lett. És ez sokkal jobban
testre szabható a többféle beállítási lehetõség miatt.

boca és kavics:
Jó utat és sok CUBE-os km-t! :)

És még mindig nagyon szép a gép...:)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Holnaptól elpályázom Némethonba, jó nagyokat fogok cangázni! Legyetek jók, Cube-os napokat, aztán ha visszajöttem jó lenne egy összeröffenést megejteni!
Üdv Nektek!
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Lifestyle:Szerintem a Dart 3 teljesítményével nincs gond de ha kevésnek találod a teljesítményét akkor válalj be egy Tora-t.:chin:
Csak példának,én már több mint 6.éve nyúzok egy RS Judy TT-t és megyek vele árkon bokron át és még mindig hibátlan.:)

Boca:Igazad van,de szerintem ha akar nyugodtan vehet bele komolyab telót mert az soha nem baj ha kicsit több(tudás,teherbírás stb) van a telóban mint amit kihasznál belõle az ember.:wtf:

Én minden cuccomat úgy vettem hogy kicsit többet tudjon mint amire szükségem van lessz mert ha késõbb esetleg öbbet akarok kihozni belõle nem kell vennem újjat.:)

Ez igaz! Persze, nincs azzal gond, lehet, hogy hülyén fogalmaztam, de egyetértünk! :)
A Reba az fini, nekem az jött be, az enyémen is az van, meg azon is az volt amit elloptak :(
" A Cube el van vetve! "

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Köszi! Csak még nem mentem Dart3-al... Csak láttam egy Reba-t közelebbrõl meg azokon mi mindent lehet állítni és azzal nem lehet gond sztem :)
Olyan kell ami jó keményebb XC-re néha enduróra. És lehetõleg emberi áron legyen... szerdán eladom a villám és bekell szereznem sûrgõsen egy másikat, mert indulni akarok a szeptember vége felé egy versenyen és jó lenne rá felkészülni.

Ma láttam egy Attentionos emberkét Hüvösvölgy felé, bár abba más teló volt mint az enyémbe, és más hajtókar is (õvébe fekete volt )

Jó éjt!
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Ne a keróhoz válassz villát, hanem, hogy mire használod a keród. (sztem)
Ha pl, csak túrázgatsz akkor elég egy alacsonyabb árfekvésû villa is, de ha már kipróbálnád magad egy két marcin, akkor is más után kell nézned.

Lifestyle:Szerintem a Dart 3 teljesítményével nincs gond de ha kevésnek találod a teljesítményét akkor válalj be egy Tora-t.:chin:
Csak példának,én már több mint 6.éve nyúzok egy RS Judy TT-t és megyek vele árkon bokron át és még mindig hibátlan.:)

Boca:Igazad van,de szerintem ha akar nyugodtan vehet bele komolyab telót mert az soha nem baj ha kicsit több(tudás,teherbírás stb) van a telóban mint amit kihasznál belõle az ember.:wtf:

Én minden cuccomat úgy vettem hogy kicsit többet tudjon mint amire szükségem van lessz mert ha késõbb esetleg öbbet akarok kihozni belõle nem kell vennem újjat.:)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Hello...ezt az e-mailt csökkentett módban írom. Kékhalál van itthon egy hete. Most elutazom, szombaton jövök, és utána még szervízbe megy a gép, szal egy jó darabig nem leszek :) Addigis jó bicajozást. Vége.