Kisherceg:
Jól látom, hogy te most magaddal vitatkozol?
nem. mindig egyetértünk.
/mindössze pontosítottam a dolgot./
mondjuk ez így -nem-teljesen- igaz, mert ugye le is kell gyártani a cuccot.
az mikeménymár, hogy a gyártók egyre elõrébb hozzák a következõ évi modell(változat) bemutatását, a vevõk türelmetlenkednek, a kereskedelmi láncolat meg nem tud lépést tartani?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
A 2009-es Reaction is kapható lesz vázszettként, mint a 2008-as? Vagy ez még korai kérdés ilyenkor.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Arra lennék kiváncsi ,hogy kb mennyi lesz a 2009-es Road PELOTON ,és mikortól lesz itthon elérhetõ ?
...
Amúgy a Suntour villa úgy ahogy van, egy kalap szar. De ez az egyetlen negatívuma a bringának.
...
Amúgy megnyugodva látom, hogy a '09-es Touringok nem sokat változtak az ideihez képest. Ez a kiforrottság jele. Pozitív!!!
Ezek után csak azt nem értem, hogy miért nem veszed meg Budaörsön a Town-t??? De tényleg, még ha kölcsönt is kellene felvenned, ez a bringa most mínusz 20%-al kapható. Vagy ennyiért nem lehet kölcsönt kapni? Esetleg nem a méreted? Egyébként mekkora az a bringa? Mert én annak ellenére is gondolkodom a megvásárlásán, hogy marhára nincs most szükségem egy harmadik bicóra. (Feleségemnek meg ne mondjátok!!!)
Nekem mindennapi városi bicajra van szükségem, de fontos lenne a teleszkóp is elöl, mert például Rákosrendezo elég gyilkos én meg mindennap arra járok. Az LTD CLS Comp vagy Pro jöhetne szóba, de figyelem fél szemmel a Trek 7200-est meg a Specialized CrossTrailt is. Majd tavasszal meglátom, hogy mire van keret és melyik kapható.
Ha tudtok tanácsokat, érveket-ellenérveket, azokat szívesen veszem!
Nekem mindennapi városi bicajra van szükségem, de fontos lenne a teleszkóp is elöl, mert például Rákosrendezo elég gyilkos én meg mindennap arra járok. Az LTD CLS Comp vagy Pro jöhetne szóba, de figyelem fél szemmel a Trek 7200-est meg a Specialized CrossTrailt is. Majd tavasszal meglátom, hogy mire van keret és melyik kapható.
Ha tudtok tanácsokat, érveket-ellenérveket, azokat szívesen veszem!
teufel:
Ok, értem.
Ha te is venni akarsz, akkor minnél hamarabb indítsd el, sok felõl
azt hallani, hogy az ellátással kicsit elmérték magukat a németek.
Te melyik bringát nézegeted?
Semmi üzleti érdek, csak tudom, hogy sokan várnak a bicajukra ez meg egy nem túl frekventált cube-forrás... Meg én is nézegetem egy ideje, hogy tavasszal mit vegyek
hermfer:
Üdv itt köztünk!
Szép a bicód! És jó a kép is! Hol készült?
hermfer:
teufel:
Köszi az infot! Hátha valaki keres ilyet.
Mindenféle kötekedés nélkül: üzleti érdek, vagy egyszerû
segítõkészség?
tamaska néven most (22:41) írt pont egy srác errõl...