Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

hami09

hami09

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Kavics:

A helyzet az,h el kell fogani azt az ajánlatot, mert a vágott nyakú teló az már nem jó mindenhova:S

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Ma bementem a bicóboltba. Nekik csak lockos torájuk van, az meg 46.000 Ft :D, szal sztem rendelek egy nem lockosat, még ha nem is tetszik nekik. Mondta hogy ad kedvezményt, meg minden, de engem nem érdekel. Én csak szeretném megkapni amit kértem. Ha bemész a boltba ésd kérsz egy almát, felõlem adhat 3 körtét is, akkor is almáért mentem, pfff :D Pénteken beadom a bicót, azt rakják rá, centríroztassák, meg mondtam hogy a váltóval kezdjenek v.mit, végre egy normális szerelõ megértett. Lemérte nem-e a lánc ami megnyúlt, megnézte a fogaskerekeket, nem talált semmit, remélem csak be kell álítani. Mondta hogy pénteken menjek vissza, azt kideríti mi a gond. Az jó ha a Suntour XCM-et 15.000 ért akarja beszámítani??? Én úgy tom hogy 25 E az új ára, õk meg csont újat kapnak kézhez, szal alkudozzak még?

Am köszi segítséget, ajánlatokat, a helyzet az hogy náluk kell vennem a telóm, mert nem adnak ki kézpénzt, ugye ez várható volt, de köszi mégegyszer. Asszem egy tora jó lesz, sima lock nélküli, de ha v.ki tud hasonló árúút, ami ugyan ilyen vagy jobb, szívesen meghallgatom.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Tényleg Tibibácsi!
Ti terveztek a 09esekbõl a boltban tartani 1-2t?
Mert ugye még nagyobb a csábítás, ha látja az ember élõben
ezeket a csudaszép brinyigliket...
:D

Rob, Hami :Köszi!
Tom: Jól látod a helyzetet! :D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Rob, Hami :Köszi!
Tom: Jól látod a helyzetet! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Boca: Jaaaa, aszittem házi volt az a pite! :)

Titty (és Kavics): ez ha jól selytem a Factoros Tora.
Én is láttam ma, akartam is ajánlani Kavics barátunknak. :)

rob:
Hát igen, csak az az "elvileg"...
De remélhetõleg az általad korábban említett kapacitás-növeléssel
elhárulnak az olyan problémák, mint amilyenek idén voltak.
Tényleg, az a saját szûk kapacitásuk miatt volt, vagy a
beszállítóik miatt?

Én piteevésben bárhol, bármikor benne vagyok, tehát ha tudtok ott valahol fincsi piteárust, akkor feltétlenül! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen, elvileg januártól folyamatos a beérkezés, ahogy kinn gyártásba kerülnek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Hello, bocsi még nem voltam a bicóboltban, csak nem volt rá idõ :D A tora jó ötlet, majd még meglátom :D

Tegnap láttam egy Cube-ot a Rába hotel elõtt, furi volt, mert egy Analog volt és vékony kerekek voltak rajta, olyan országúti. Am itt mifelénk nem olyan vészes a helyzet bicólopással kapcsolatban. Volt egy bicó egy közlekedési lámpához zárva ilyen vékony spirállakattal. Nem volt ergy jó bicó, de nem is falubike. 2 hét telt el mire elvitték az elsõ kerekét, következõ héten a hátsót, aztán a vázat is levágták az oszlopról :D Egy másikat lezártak egy nyilvános tárolóba, otthagyták egy hétre és lám, eltûnt. Am egy csomó helyen vannak szakszerõtlenûl lezárva, mégse viszik õket, lehet túl sok van belõle :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Én piteevésben bárhol, bármikor benne vagyok, tehát ha tudtok ott valahol fincsi piteárust, akkor feltétlenül! :)
" A Cube el van vetve! "

hami09

hami09

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Bár nem vagyok Rob, de úgy látom Õ ma nem jár erre, uh válaszolnék.

2009 januárjában érkeznek az elsõ Cube-ok, és onnantól folyamatos a beérkezésük.
Azt hiszem ezzel nam árultam el nagy titkot:)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Rob! :Mikorra érkezik elõre láthatólag Cube szállítmány 09-es?
Köszi! :)
Kavics : RS Tora 302 pop-lock 39,1 eft
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

jövõ nyárra egy jó kis kétnapost tervezek, egy kis bükki tekeréssel, fürdõzéssel stb

Kiválló ötlet!
Piteevés akkor is lesz? :)

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Úgy bizony :) Visszaút csili álíltó kar párszor kiesett... meg a lockout kapcsoló bowden is elfáradt de azt Zsolt közremûködésével visszaraktuk a helyére...:)
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Üdv Néktek Jó Kis Cube-os Társak!
Elnézést, hogy nem számoltam veletek, remélem még lesz alkalom! Most egy rövidke 20 km-es lazulás volt, Normafa-reptér-Normafa viszonylatban. A végén piteevõ programmal...:)
Hárman voltunk Lifestyle csapódott hozzám és páromhoz. Õ tesztelte az új telóját, én meg az új váltómat.
A telómat rosszul lõttem be, kevés levegõt kapott....
Tominak meg a lock-outtal gyûlt meg a baja, de azt orvosoltuk....

Tomtomtom: jövõ nyárra egy jó kis kétnapost tervezek, egy kis bükki tekeréssel, fürdõzéssel stb
" A Cube el van vetve! "

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás
Hami, Kavics:
Ez van. Így jártunk. Mi hátrányos helyzetû vidékiek kimaradtunk
ebbõl (is)...
:)
Még mielõtt itt valaki nekem esne, természetesen vicceltem,
nincs vidék vagy fõváros fóbiám. :)
Remélem valamikor tényleg sikerül összehozni egy nagyobb
szabású találkát. :)

Jól érzem, hogy kihagytatok valamibõl?
Nem szép!

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Szia Tomi! Remélem, nem tántorított el a mai tekerés, örültem, hogy megismerhettelek, legözelebb mi megyünk felétek!

Szia Zsolt ! :) Nem dehogy :) én is nagyon örülök h megismertelek Titeket ! Szimpatikusak vagytok :) Rendbe legközelebb Ti jöttök, de én annyira nem ismerem az itteni környéket montis szemmel :o de megoldom h legyen idegenveztõnk ;)

Hami ne haragudj, a maiért a Pilisbe mindenképp gyere velünk !! :) Csak sajnos messze laksz, avagy mi Tõled.... :)
Jó estét és jó pihenést mindenkinek!!!
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Jha, meg engem is! :D, de azért remélem jól tudtátok magatokat érezni nélkülözhetetlen társaságom nélkül is, már amennyire ez lehetséges :D Sajna Pestre csak ritkán járok, kb havonta egyszer, de akkor mindig azér mer valami progim van ott ;). Ezért az még oké hogy én kimaradok, na de azért hamit kihagyni... :D

hami09

hami09

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Jól érzem, hogy kihagytatok valamibõl?
Nem szép!

Szia Tomi! Remélem, nem tántorított el a mai tekerés, örültem, hogy megismerhettelek, legözelebb mi megyünk felétek!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
bízzunk benne, a fejleményekrõl tájékoztass! :)
" A Cube el van vetve! "

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
boca: köszi az infót, asszem én is megpróbálkozok ezzel a garis szereléssel, remélem meg bírják csinálni. Most majd a másik szervizükbe viszem, hátha ott ügyesebbek. Mondjuk furcsa is hogy van 3 boltjuk ebbõl az egyiknél 3 nap a másiknál 1 nap a harmadiknál meg nincs várakozási idõ. Már úgy értem hogy az egyikbe sokkal többen viszik szereltetni a bicójukat. Remélem nekem is szerencsém lesz ;)