Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Írta 2008. október 30. - 22:23
Írta 2008. október 30. - 22:22
Írta 2008. október 30. - 17:24
... vagyok annyira jó indulatú h nem bántásból, hanem kedvességbõl szóltak Mindenestere köszi a segítséget, meg tom h kiálltál az érdekemben
Am egyik nap nézegettem az új cube design-t, eddig nem nagyon jött be, de ha jobban belegondolok nem néz ki az annyira rosszúl ha szines a bicó. Képen furi, de élõbe jól mutat. Csak azért mondom, mert most a torán a LO kék, és így van kék is a bicóba egy helyen és egészen tetszik
OFF
Én sem azért írtam, mert úgy gondoltam, hogy bántólag írták, amit írtak,
és ezért meg kell védjelek, mint egy anyatigris (vagy apakoca? ).
Tudom, igazuk van, rend a lelke mindennek. Csak ha rajtam múlna,
kicsit lazábban értelmezném ezeket a dolgokat, de az igaz, hogy ennek
viszont záros idõn belül káosz lenne a vége.
Szóval OFF vége.
A Cube-okról is.
Nálam is vegyes az érzés a színekkel kapcsolatban. Van ami nagyon
bejön, van ami szerintem jobb, mint a 08as, viszont van olyan is, ami
nem tetszik, és van aminél a 08as jobban, mint a 09es.
De ez asszem így rendben is van.
A full feketék továbbra is gyönyörûek.
Írta 2008. október 30. - 15:32
Ezt a kérdést talán ne feszegessük!:chin: Egyébként is, ha következetes lennék, az utóbbi idõk hozzászólásainak jelentõs részét offtopic címszóval kitörölhetném.
Mekkora profizmus kell ahhoz, hogy begépelje a www.sram.com/en/rockshox webcímet, kiválassza az XC telók közül a Torát, majd rákattintson a "tech documentation" feliratra, illetve megpróbálja értelmesen átgondolni a dolgokat?
wooow, tényleg ott van, meg is nyitottam és nem találtam meg XD Am nem zavar ha elmondják a véleményüket. Attól csak én fejlõdök, és vagyok annyira jó indulatú h nem bántásból, hanem kedvességbõl szóltak Mindenestere köszi a segítséget, meg tom h kiálltál az érdekemben
Am egyik nap nézegettem az új cube design-t, eddig nem nagyon jött be, de ha jobban belegondolok nem néz ki az annyira rosszúl ha szines a bicó. Képen furi, de élõbe jól mutat. Csak azért mondom, mert most a torán a LO kék, és így van kék is a bicóba egy helyen és egészen tetszik
Írta 2008. október 30. - 09:48
... ha következetes lennék, az utóbbi idõk hozzászólásainak jelentõs részét offtopic címszóval kitörölhetném.
Légyszi, neeee! Vigyázunk magunkra, igérjük!
Jók leszünk, és nem renitenskedünk!
Mekkora profizmus kell ahhoz, hogy begépelje a www.sram.com/en/rockshox webcímet, kiválassza az XC telók közül a Torát, majd rákattintson a "tech documentation" feliratra, illetve megpróbálja értelmesen átgondolni a dolgokat?
Jól van na, igazad van. De akkor is túl szigorú vagy vele.
Írta 2008. október 30. - 09:04
Ezt a kérdést talán ne feszegessük!:chin: Egyébként is, ha következetes lennék, az utóbbi idõk hozzászólásainak jelentõs részét offtopic címszóval kitörölhetném.Kicsit elmentünk a teleszkóp topik irányába....
Mekkora profizmus kell ahhoz, hogy begépelje a www.sram.com/en/rockshox webcímet, kiválassza az XC telók közül a Torát, majd rákattintson a "tech documentation" feliratra, illetve megpróbálja értelmesen átgondolni a dolgokat?boca, VV:
Ne bántsátok már, nem lehet mindenki prof. mindenben. Sokat kell
tanulnia, nincs sok szabadideje Kavicsnak. Nem jó helyen kereste,
ennyi.
Írta 2008. október 30. - 01:26
Ne bántsátok már, nem lehet mindenki prof. mindenben. Sokat kell
tanulnia, nincs sok szabadideje Kavicsnak. Nem jó helyen kereste,
ennyi.
Egyébként is megkérdezte a telós topikban is, de ott nem méltatták
rendes válaszra.
Ezért fordult a Cube-os barátaihoz. Ez még csak bele kell férjen!
Kavics:
Szerintem szedjél még fel pár kilót, a 60 az még a vicc kategória.
És az max anyádéknak kerül plussz pénzbe.
Kicsit elmentünk a teleszkóp topik irányába....
Írta 2008. október 29. - 23:24
Írta 2008. október 29. - 22:28
Írta 2008. október 29. - 22:09
Írta 2008. október 29. - 19:20
eléggé, akkor lágyabb rugó kell bele, ha max pluszba van tekerve és
úgy is nagyon rugózik, akkor meg keményebb.
Jól értem? Vagy keverem a szezont azzal?
De szerintem ha neked simán alaphasználatnál 80at kirugózik a 100ból,
akkor kicsit keményebbre kellene állítani, már ha lehet. Nem?
V.ki felvilágosítana h akkor merre puhul, vagy keményedik? A manualba 800 ezer módon szétszedi a villát, de az nincs benne hogy merre keményedik vagy puhul
Írta 2008. október 29. - 17:22
Írta 2008. október 29. - 17:11
V.ki felvilágosítana h akkor merre puhul, vagy keményedik? A manualba 800 ezer módon szétszedi a villát, de az nincs benne hogy merre keményedik vagy puhul
A negatív irányba elterkered koppanásig, az lesz a legpuhább
állapota.
Ha ez így nem felel meg, akkor biza jön a beleinvesztálás, és lágyabb rúgót kell venni.
Írta 2008. október 29. - 12:16
Írta 2008. október 29. - 01:39
Ahha, értem. Akkor azért szerepel úgy, mint Special Series.
Köszi.
Menne egy mail, zaklatnálak kicsit...
ugynevezett "messemodell" azaz a legolcsóbb váz komoly felszereltséggel. (általában a jó felszereltséghez drága váz jár - az egész gép drága lesz)
2 dologra jó - árérzékeny piacon teret nyerni meg kiállításra hurcolni (ott ugye mindegy, hogy ha a váz uyganugy néz ki akkor az most 1300 vagy 1800 gram...)
Írta 2008. október 29. - 01:06
ugynevezett "messemodell" azaz a legolcsóbb váz komoly felszereltséggel. (általában a jó felszereltséghez drága váz jár - az egész gép drága lesz)Hami, rob:
A 09es fullos katalógusban van olyan a fully-knál, hogy LTD AMS, a
hardtail-nél meg LTD CC. Ezek milyen bringák? A 08asok közt ilyenek
nem voltak, és a 09es katalógusban is valahogy úgy külön vannak a
többi hasonló típustól. A hivatalos oldalon meg nincsenek is fent.
Ezek valami új modellek?
2 dologra jó - árérzékeny piacon teret nyerni meg kiállításra hurcolni (ott ugye mindegy, hogy ha a váz uyganugy néz ki akkor az most 1300 vagy 1800 gram...)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. október 29. - 00:34
ez majd egy 100-sal olcsobb,vb nyertek vele ugy hogy nem lehet kaka szerintem
Én nem is mondtam, hogy az. Véleményt sem mondtam róla, mert
nem ismerem. Nyilván nem lehet rossz, ha vb-t nyertek vele.
Csak azt tudom, hogy amit én a Cube-okról olvastam, azokban
mindenhol a precizitást emlegették.
Az viszont kétségtelen, hogy a német autók áraival is ugyanez a helyzet.
Szóval ha rám hallgatsz, azt veszed, amelyiket akarod.
Írta 2008. október 28. - 22:32
Hát nem tudom, de szerintem egy jónak mondható márka
legmagasabb szintû, karbon hardtail vázáért nem gondolnám, hogy
annyira brutálsok ez az ár. Persze, ez sok pénz, azt értem.
Az Orbea-ról tudnál valami linket nyomni? Kíváncsiság képpen.
http://www.bikeart.h...kategoria_id=58
ez majd egy 100-sal olcsobb,vb nyertek vele ugy hogy nem lehet kaka szerintem
Írta 2008. október 28. - 22:27
(az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a németek egy picit el vannak szállva az árakkal, bármilyen terméküket nézzük....én spec. német zuhanykabinokkal foglalkozom, ott is vannak rendesen árak!)
ja jogos
Írta 2008. október 28. - 19:23
Más: mondjuk a váz árát tekintve én sem értem, picit drágának tûnik nekem is, azért karbon vázat már lehet kapni 270 ropiért is (pl. Merida)
Viszont az is igaz, hogy ha külön veszegeted az alkotóelemeket, akkor rohadt drága mire összeraksz egy cangát, viszont az tényleg a te szád íze szerint készült.
(az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a németek egy picit el vannak szállva az árakkal, bármilyen terméküket nézzük....én spec. német zuhanykabinokkal foglalkozom, ott is vannak rendesen árak!)