Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Posted 2013. April 09. - 14:40
tudja esetleg valaki, hogy a Cube Stereo, ill. Fritzz vázak (2012-es évjáratig) a rúgóút és a geometriabeli különbségek (fejcsõszög, középcsapágy-magasság, pici eltérés a csõhosszokban,...) mellett merevség, masszívság tekintetében különböznek-e egymástól? Nekem az elõbbi van, tegnap nézegettem egy Fritzz-et és ránézésre a fentieken kívül nincs olyan sok különbség a kettõ között. Pontos súlyadatokat sajnos nem találtam a két vázhoz, de gondolom taggal együtt picivel több, mint 3 kg körül lehetnek.
Azért kérdem, mert elgondolkodtam rajta, hogy a Stereo váz elbírna-e egy 160-as villát (gyárilag 150-essel szerelték, szóval nem olyan nagy a különbség). Mit gondoltok róla?
Köszönöm elõre is a segítséget!
Posted 2013. March 24. - 22:01
Köszönöm a gyors választ!
Akkor 20-as lesz mert ebbõl nincs 19-es...
Lenne még egy kérdésem:
Az idei cube Analog elsõ és hátsó váltóban valamint hajtómûben is gyengébb mint a tavalyi, legalábbis papíron.
Vajon elõfordulhat olyan, hogy mondjuk az idei acera hajtómû van olyan jó mint a tavalyi alivio, mert mondjuk fejlõdött az acera termékcsalád?
Mielõtt nekivágsz, próbálj ki egyet, ülj fel rá. Én 185 cm vagyok, nekem 20"-om van, de ismerõsömnek a 18-as felelt meg kényelmileg a leginkább.
Posted 2013. March 17. - 19:42
Akkor 20-as lesz mert ebbõl nincs 19-es...
Lenne még egy kérdésem:
Az idei cube Analog elsõ és hátsó váltóban valamint hajtómûben is gyengébb mint a tavalyi, legalábbis papíron.
Vajon elõfordulhat olyan, hogy mondjuk az idei acera hajtómû van olyan jó mint a tavalyi alivio, mert mondjuk fejlõdött az acera termékcsalád?
Posted 2013. March 16. - 16:20
Posted 2013. March 16. - 10:01
Posted 2013. March 16. - 00:34
Az lenne a kérdésem hogy az idei Cube Analog Disc- bõl mekkora méret kellene nekem? Illetve ilyenkor mit kell nézni?
184 cm magas vagyok...
Elõre is köszönöm!
Posted 2013. March 07. - 11:23
A bringa egyben milyen ársávon mozoghat szerintetek?
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"
Posted 2013. March 07. - 00:33
ebbõl ki lehet következtetni, hogy használtan valóban a 25-35 ársávban mozog.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2013. March 06. - 21:06
Posted 2013. March 06. - 11:17
Helyesbítek hogy ok legyen.. a vázra én olyan 30-at gondoltam a bicóra 80-90-et.
Üdv
Posted 2013. March 06. - 08:23
Egy használt V-fékes Analog vázat többnek gondolsz mint 50?Ez komoly?Sztem tapsolj ha 35-öt adnak érte...
Egy gyönyörû milky-orange LTD Team vázat adtam el 35-ért anno két éve, de az különleges volt festés szempontjából, vörös Reaction-ön kívül szerintem nemigen van szebb kinézetû Cube, szóval az ötven az elég vicces ár egy Analog vázért.
Posted 2013. March 05. - 21:39
Egy használt V-fékes Analog vázat többnek gondolsz mint 50?Ez komoly?Sztem tapsolj ha 35-öt adnak érte...Szia!
Köszönöm a választ. Közben a CUBE is megírta nekem hogy nincs hivatalosan váz... az az érdekes hogy német webshopokban meg van és õk se értik hogyan :D újonnan.
Köszönöm a tippet is az árra, de én többnek gondolom. Mondjuk nagyon egyszerû.. fogom és nem adom el Többet ér nálam! )) amúgy csak abból gondolom hogy apróban 50ért ennél ratyibb gépeket árulnak bár ez lehet más ok miatt is :D:D
Köszi mindent.
Posted 2013. March 05. - 10:57
Köszönöm a választ. Közben a CUBE is megírta nekem hogy nincs hivatalosan váz... az az érdekes hogy német webshopokban meg van és õk se értik hogyan :D újonnan.
Köszönöm a tippet is az árra, de én többnek gondolom. Mondjuk nagyon egyszerû.. fogom és nem adom el Többet ér nálam! )) amúgy csak abból gondolom hogy apróban 50ért ennél ratyibb gépeket árulnak bár ez lehet más ok miatt is :D:D
Köszi mindent.
Posted 2013. March 04. - 23:24
Újonnan kb 50 ezret érhet, ha azt nézem, hogy anno 2-3 éve egyel magasabb szintû LTD volt 70-80 ezer
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2013. March 01. - 20:38
Van egy CUBE ANALOG 2009-esem Vfékes.
Pár okos kérdés
1: Mennyit érhet most a használt piacon? Jó állapotban van. Vigyáztam rá.
2: Mennyit érhet csak a váz?
3: legfontosabb kérdés: HOL Lehet venni CUBE vázat? Fõleg Analog érdekelne csak újabb széria , vagy hasonló vázgeometria elérhetõ áron.
KÖSZÖNÖM
Posted 2013. January 10. - 11:15
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. January 10. - 09:18
Zsivány, jól néz ki.
Köszönöm, nekem is tetszik, bár ez az elsõ bringám, amit sárosan jobban szeretek. Ha ilyen tiszta, akkor valahogy nem adja vissza azt a tipikus varacskosdisznó érzést.
tetszetos. hol fogod hasznalni? ehhez mar kellenek a nagy hegyek, nem?
Köszi! Debreceniként ebbõl a szempontból nem vagyok szerencsés, de Tokaj, a Zemplén, Bükk, Mátra nincsenek vészes távolságra, ha nem is a "tekerek egyet munka után" kategória, de hétvégente összehozható.
Posted 2013. January 09. - 23:47
RAUH-Welt
B E G R I F F