Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Hát ez így télleg nagyon jó ár!!! Leszámítva, hogy kék... Nekem nem tetszik ez a szin változat...
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szerintem ez most nem olyan rossz vásárlás lenne...www.cube-bikes.hu

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Az apróban is próbáld meg! Kár, hogy nekem 100-as van....:)
" A Cube el van vetve! "

Anders

Anders

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
CUBE AMS 125 Pro 18"-as vázam elcserélném 20"-as jó állapotúra. 178cm magas vagyok, mégis kicsinek érzem.

NOX72

NOX72

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!

Kinéztem magamnak a Country Lite sorozatból két bringát: LTD CLS COMP vagy CLS PRO.

95%-ban városban használnám, melóba járáshoz és egy sportsérülés rehabjaként.

Kérdésem az lenne, hogy a nagy testsúly szempontjából (110-115 kg) megfelelõ ez a kerékpár?
(Egy tesztben olvastam, hogy túl nagy teher esetén elkezd imbolyogni menet közben.)

Azt tudom a CUBE-ról hogy egy nagyon jó márka, de ha mégsem ezt venném, akkor mit ajánlanátok?

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
az idei RFR váz sokkal merevebb lett...
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Szia

Nekem egy 2009-es Analog-om van. Pár hónapja vettem, és bár az V fékkel van megáldva meg biztos egy két dologban különbözik azért sokban hasonlít is erre. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon régóta tekerek de sajnos nekem ez az elsõ komolyabb bringám. A teló majd késõbb cserélve lesz..pont a múlt héten jött ez ki igazán.. Miskolc - Eger a hegyen át... és éreztem hogy néha igazán odaüt. De a bringa geometriája... meg kialakítása, mûködése isteni. Bárki ráült mindenki azt mondta hogy adja magát hogy menni kell vele :)

Ja és erre ment a válasz :) bocsi

Szervusztok CUBE bringások,

a hét végén megrendeltem ezt a bicót : www.cube-bikes.hu

esetleg valakinek van már ilyen, valmi tapasztalatok? Nagyon várom már, hogy nyergébe pattanva szeljem a levegõt :D

ha valaki már tapasztalta, vagy tud róla eggyest - mást, nyugodtam írhat :)

Pár segítõkész fórumos már mondott vélemenyt a felszerelésrõl, amit köszönök nekik..

Szervusztok,
Nyeregbe füll

-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

Itt nézted már?

Cube LTD Pro

Igen......:) köszi. Még holnap egy-két telefon aztán lehet, hogy nézek valai másik CUBE-ot......mondjuk a TEAM-et. Még az is lehet, hogy feketét, igaz azt nem nagyon akartam eddig...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
azon en is csinalkoztam, hogy par eve, amikor nezgettem oket - nem voltak olcsoak, de nagyon kiegyenlitetten felszereltek, nem sajnaltak le a nem latszo, vagy kevesbe fontosnak tartott reszeket. es ezt hozzaveve mar nem is tunt olyan draganak - ez most vhogy nem mondhato el: ar maradt, de egyertelmuen gyengebben szerelik fel oket :(

Hali,

A bikepalast.com-on (Salzburg, Ausztria) most május 31-ig minden Cube bicajra és vázra ingyenes szállítás van egész Európára, gondolom Magyarországra is.

hat a katalogusukon bef*stam...
Bl

mivan80

mivan80

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Sziasztok! Cube LTD Pro 18" gépet keresek a 2009-es modelt piros fehér színben. Hol lehet még viszonylag jó árom hozzájutni?? Egy rakás akció volt de már sehol sincs ilyen méret, sõt van hely ahol már egyáltalán nem is tartanak....:(

Itt nézted már?

Cube LTD Pro

gabross

gabross

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Hi!

Kösz a segítséget!Hol lehet beszerezni vázat Mo-on?Mert a hivatalos forgalmazónál (velobike) nincs külön váz.

Hali,

A bikepalast.com-on (Salzburg, Ausztria) most május 31-ig minden Cube bicajra és vázra ingyenes szállítás van egész Európára, gondolom Magyarországra is.

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Köszi a tippet, de itt már jártam. Most megpróbálok németországból hozzájutni egy ilyen bringához......nem sok sikerrel:( Mindenhol azt a választ kapom, hogy már csak a 2010-es model van....pedig a 2009-es szebb és jobb is.

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
ITT:

Apr

CUBE... your life!!!

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sziasztok! Cube LTD Pro 18" gépet keresek a 2009-es modelt piros fehér színben. Hol lehet még viszonylag jó árom hozzájutni?? Egy rakás akció volt de már sehol sincs ilyen méret, sõt van hely ahol már egyáltalán nem is tartanak....:(

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Bikemag aproba is fel lehet egy kettõt fedezni de inkább angol,német ebay

CUBE... your life!!!

epi85

epi85

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Hi!

Kösz a segítséget!Hol lehet beszerezni vázat Mo-on?Mert a hivatalos forgalmazónál (velobike) nincs külön váz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Helló Mindenkinek!

A segítségeteket szeretném kérni,méghozzá olyan ügyben,hogy lehet-e csak külön valahol cube vázat kapni.Konkrétan 2009-es analog vagy acid vagy ltd szériából.Vagy esetleg valakinek eladó?A válaszokat elõre is köszi!
Üdv.: epi

újonnan csak az LTD széria vázai kaphatóak külön.
a többit nem árulja a Cube vázként
ha találsz, azt csak komplett bringából bontott lesz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vadam01

vadam01

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Szia!

2009-es Crossom van. Pár dolgot már lecseréltem rajta, de jó a felszereltsége alapból.
Elég jó a geometriája, aszfalton és a hegyoldalban is megállja a helyét.

Restposten

Ezen az oldalon szokott néha lenni. Tavaly volt egy csomó váz fenn, átlag 30-50 ezerért.
Valószínüleg majd 2010 õszén tesznek fel megint, mikor jön a váltás.

epi85

epi85

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Helló Mindenkinek!

A segítségeteket szeretném kérni,méghozzá olyan ügyben,hogy lehet-e csak külön valahol cube vázat kapni.Konkrétan 2009-es analog vagy acid vagy ltd szériából.Vagy esetleg valakinek eladó?A válaszokat elõre is köszi!
Üdv.: epi

whoffer90

whoffer90

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
kár hogy ilyen overland disc már nincs, nagyon tetszik pedig ez a szín, tuti ezt venném..
most a 2009-es cross-on gondolkodom, a 2010-es színek abszolut nem tetszenek az elõdökhöz képest :(