Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cube

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2078 hozzászólás a témában

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Tegnap kint voltam a szilvás maratonon, mint nézõ... (bánkút elött) Rengeteg CUBE-s volt!!! Nem egyszerû terep volt... Gratula mindenkinek, aki végig nyomta!!!
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Szia erre, whoffer90!
Sztem valószinûleg csak átmeneti dolog lehet. Én pont az ellenkezõjét tapasztalom, a Bach csomópontnál most nyitott egy bolt, aki Cube-al foglalkozik, és a Bikemag apróban is egy újnak mondható kereskedõ....
Ker
" A Cube el van vetve! "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
szerintem maradj a 175on, ha megszoktad... nekem marha fura a 170es kiallva. nem gondoltam volna, hogy igy erezni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Kicsit nehezebb hajtani, hiszen rövidebb az erõkar. De legalább erõsödsz kicsit.:)
Marci

szalkas

szalkas

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok
Nem tudom hogy ez ide kapcsolódik e de egy cube attentionom van és le akarom cserélni a gyári shimano hajtást egy slx hajtómûre. Annyi a kérdésem hogy amit kinéztem nem 175 mm hanem 170mm. Lehet valami érezhetõ különbség majd?

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Velobike, bringavarázs, bikeart. Persze az sem mindegy , hogy merre laksz.

Sziasztok! Cube Cross bringa vásárlását tervezem, elõször csak úgy körülnézni mennék, melyik boltot ajánljátok Budapesten, hova érdemes menni szétnézni?

whoffer90

whoffer90

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok! Cube Cross bringa vásárlását tervezem, elõször csak úgy körülnézni mennék, melyik boltot ajánljátok Budapesten, hova érdemes menni szétnézni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
188 centihez pont passzolni fog a 20-as váz.

Sziasztok!

Miért van az, hogy egyre kevesebb Cube van a boltokban? Kivonulnak innen?

érdekes, mi azt tapasztaljuk, hogy már idén majdnem annyit adtunk el eddig mint tavaly egész évben... (nyilván ez azt takarja, hogy a boltokból is jobban fogy)
persze az nem kizárt, hogy a dealeri kör átalakul, emiatt egyik boltból eltûnik, a másikban megjelenik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vinsz

Vinsz

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Szóval az van, hogy újrakezdeném a kerékpározást 5 év után... akkor még nem nagyon hallottam errõl a márkáról, viszont most megtetszett nagyon.
Sok jót olvastam róla, de ezen a fórumon olvastam olyat is, hogy van jobb ár-érték arányú... közben itt a tesztben a tesztelõ azt írja, hogy a Cube a többiek elõtt jár egy picivel...kis ellentmondást érzek itt, pro és kontra jól jönne.
A lényeg, hogy a Cube Acid lenne a kiszemelt 20 colos méretben 188 cm magassághoz. ez így rendben lenne?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nemetek nem sz*rral dobaloznak - ezert birom oket :)

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Nos , tegnapelõtt jött meg a bringa németországból és láss csodát...tényleg be van állítva és tényleg le van pecsételve.Ez egy 2010-es Cube LTD PRO matt fekete. Ne érts férre, tényleg nem az volt a cél , hogy valami olcsó gagyit vegyek. A kollégám is vett egy Cube-ot és õssze- vissza tekergettek rajta mindent, most meg csak szenved vele. Sokat jártam utána. De azért köszönöm:)

de utána meg nincs garancia, és egy új váz nem "7-8 pénz" ha véletlen valami probléma van....
ezen felesleges spórolni, inkább vegyél olcsóbb biciklit.

erre

erre

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

azert mert a boltos nem rendelt, vagy mert fogy a keszlet es meg nem jott meg a kovetkezo szallitmany. de amugy mennyi boltban voltal hogy ennyire messziremeno konzekvenciat tudtal levonni?

Voltam ma többen is. Olyanban is ahol eddig volt. Bocsánat.
.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azert mert a boltos nem rendelt, vagy mert fogy a keszlet es meg nem jott meg a kovetkezo szallitmany. de amugy mennyi boltban voltal hogy ennyire messziremeno konzekvenciat tudtal levonni?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

erre

erre

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok!

Miért van az, hogy egyre kevesebb Cube van a boltokban? Kivonulnak innen?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hol vetted? nemetorszagbol ugy kaptam a cangat, hogy egy nagy cseklistan atment, errol adtak egy igazolast, ugy kuldtek ki. tenyleg minden flottul mukodott rajta. a korabbi univegat az uzletben "uzembeallitotak", de minden balf*szul volt rajta (gumik forditva, fekcso beleert a gumiba, etc). ahol a cubeot vettem ott pl egy tarcsafeket nem tudtak beallitani normalisan. utana inkabb megcsinaltam mindent magam, es akkor viszem szervizbe, ha nagyon muszaj (szerszamok hianya vagy tul sokat kell vele molyolnom).

de utána meg nincs garancia, és egy új váz nem "7-8 pénz" ha véletlen valami probléma van....

ha neten rendeli valaki, akkor nem leplecsnizett garpapirral kuldik ki?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Tárcsa fék, váltó? Gyárilag rendberakják? Én annak csak örülnék-mármint a gyári beállításnak- mert egy garos pecsét 7-8 pénz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

szvsz sehova :) sok helyen csak osszecsapjak. ill egy cube amugy is ugy jon, hogy nem sokat kell vele molyolni.

Tárcsa fék, váltó? Gyárilag rendberakják? Én annak csak örülnék-mármint a gyári beállításnak- mert egy garos pecsét 7-8 pénz.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
szvsz sehova :) sok helyen csak osszecsapjak. ill egy cube amugy is ugy jon, hogy nem sokat kell vele molyolni.

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Szép napot mindenkinek! Ha minden igaz holnap jön meg az új Cube-om. Hova érdemes elvinni üzembehelyeztetni?

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
A nejem AMS-WLS bringájából menet közben kiesett-elveszett az alsó lengõvillát és a támvillát öszefogó bal oldali csavar :-(

Kapható ez külön, vagy csak szettben? (hátha tudja valaki)