Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cube

- - - - -

• Please log in to reply
2078 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Hello BCsabi!

Mindig az az elsõ kérdés ilyenkor, hogy "attól függ, mire szeretnéd használni".
Az Appear a Comp széria legkisebb bringája, vagyis lényegében a legolcsóbb Cube CC bringa.
Biztos hogy a maga szintjén rendben van, mert mint általában minden Cube-nál szokták írni,
korrekt módon vannak összeválogatva az alkatrészek.
De ha komolyabban akarsz majd a bringázással foglalkozni, akkor valószínûleg cserélned kell
majd rajta pár dolgot. Teló elsõ körben.

De remélhetõleg olvassák nálam hozzáértõbbek is a kérdésedet, és majd leírják a tapasztalataikat.

akkor mar is erdemes dragabbat venni inkabb :)

JRob

JRob

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Az új AIM szerintem hasonló árban van mint a régebbi Appear-ek, és gyors ránézésre kicsit jobb alkatrészei vannak. A teló viszont azon sem ér valami sokat.
"CUBE ...your life!"

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Hello BCsabi!

Mindig az az elsõ kérdés ilyenkor, hogy "attól függ, mire szeretnéd használni".
Az Appear a Comp széria legkisebb bringája, vagyis lényegében a legolcsóbb Cube CC bringa.
Biztos hogy a maga szintjén rendben van, mert mint általában minden Cube-nál szokták írni,
korrekt módon vannak összeválogatva az alkatrészek.
De ha komolyabban akarsz majd a bringázással foglalkozni, akkor valószínûleg cserélned kell
majd rajta pár dolgot. Teló elsõ körben.

De remélhetõleg olvassák nálam hozzáértõbbek is a kérdésedet, és majd leírják a tapasztalataikat.
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

BCsabi

BCsabi

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!
Most készülök bringát venni. Ki mit tud a Cube Appear-rõl? Túl sok infót nem találtam róla a neten.
Elõre is köszi a segítséget!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

az árképzéses téma már ki lett tárgyalva párszor
egész éves árakkal dolgozunk, nem lehet megsaccolni, hogy 10% ide-oda ne legyen. ez van, amig lesz árfolyam addig lesznek eltérések is. ha most amugy 320 lenne az euro, senki nem panaszkodna, igaz?
ez a dolog tõlünk teljesen független sajnos

off
nem beszélve arról hogy pl. a 2 b betûs forgalmazó év(szezon) közbeni áremelése sokkal szarabbul eshet sokaknak
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az árképzéses téma már ki lett tárgyalva párszor
egész éves árakkal dolgozunk, nem lehet megsaccolni, hogy 10% ide-oda ne legyen. ez van, amig lesz árfolyam addig lesznek eltérések is. ha most amugy 320 lenne az euro, senki nem panaszkodna, igaz?
ez a dolog tõlünk teljesen független sajnos

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sztem ez már eléggé elment a kerékpármárkától.....van erre is megfelelõ topic, vagy lehet írni priviben is.
" A Cube el van vetve! "

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
OFF.Amúgy-márkát nem írok-pont a garancia miatt rendeltem télen itthon egy kerékpárt és nem kinti webshopról.A márciusi bringaexpóra ígérték.Még nincs itt.

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 posts

sajnos engem nem lehet arrol meggyozni, hogy egy kb 5x magasabb berszinvonalon elo nemet polgar miert vasarolhat gyakran 10%okkal olcsobban (nem beszelve az ev vegi akciokrol, amikor ott tenyleg olcsobb)

Szia!
Meg tudnád adni néhány olcsó német oldal linkjét? Amiket én találok nem olcsóbbak. :(

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Helló mindenki, új vagyok itt!

Más részrõl nekem egy LTD Compom van, amit itt MOn nem lehet beszerezni. Én Németbõl rendeltem egy helyrõl aminek van webshopja is és az áraik a legolcsóbbak között volt. Felvettem velük a kapcsolatot és kiderült, hogy még a tényleg olcsó árhoz képest is 10% kedvezményt adtak, és ingyen küldték a bringát ÉS teljesen menetkészre szerelve. Így olcsóbb mint itt MOn nagyker áron lenne, már ha ezt is forgalmaznák. Vajon ez miért van? Miért ennyivel olcsóbb még GLSen keresztül szállítva is? Ja és ennek a webshopnak is van egy tényleges boltja, tehát nekik is vannak elvileg fenntartási költségeik.

Üdv!

Szia! Ez magyarázható azzal is, hogy pl. az áru adott áfa értéke is kisebb, mint idehaza. Az osztrákoknál pl. csak 10% áfa van, és azt hiszem hasonló a németeknél.
" A Cube el van vetve! "

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Szia.
Nem.
Sok maradt tavalyról.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
csak kíváncsiságból kérdezem. idén nem forgalmazzák MO-n az AIM-et?
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

mi a konkért kérdés? :D

Ellenõrizzük le, hogy sehol sem éri a tárcsát, ha igen akkor egy fehér lap segitségével (vagy a földre vagy kézben tartva) jól látható, hogy merre kell mozditani a féknyerget, lazitsuk fel azzt a csavart amelyiken állitani szeretnénk, a másikat meg félig, mozditsuk a féknyerget a kivánt irányba majd tartsuk úgy és rögzítsük!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Te Sala,mi ez a fehér lapos fékes cucc?
Okosíts!

mi a konkért kérdés? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Ha épp nem akarok kereskedni, meg tudom érteni...csak nem tudom mikor is van az.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Melyik téma Maestro?

off
sarkosan fogalmazva a "turkálunk a geci boltos zsebében" :) . amúgy a kint mért olcsóbb stb stb ...
hol a gumi, hol a km óra, hol a cube topikban.....

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

jó hogy ez a téma minden 7en elõjön valamelyik topikban :)

mellesleg meg abban is biztos lehetsz hogy a fritz boltosnak magasabb az árrése az x % - al alacsonyabb fogy árán mint a magyarnak a magasabbon

Melyik téma Maestro?

Az árréses megjegyzést alá tudom támasztani-:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
jó hogy ez a téma minden 7en elõjön valamelyik topikban :)

mellesleg meg abban is biztos lehetsz hogy a fritz boltosnak magasabb az árrése az x % - al alacsonyabb fogy árán mint a magyarnak a magasabbon

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Nem tûnt el semmi.
Ennyit romlott az alkatrészek minõsége néhány év alatt.

JRob

JRob

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
hhmmm... Hát igen. Talán az infláció és/vagy a nagy S Tourney / Acera csoportjának eltûnése miatt lehet?
"CUBE ...your life!"