Jelentkezz be Regisztrálj
Cube
Írta 2010. szeptember 29. - 10:56
máshol megveszi a jobban felszereltet (az ugye gyárilag "tuningolt")
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. szeptember 29. - 09:20
Írta 2010. szeptember 28. - 22:36
Elsõ-hátsó váltó 10000-es darabszámnál bõven tétel.
Azért ne, hogy már elmeséld,hogy egy "szar" deore hajtókaron nem lehet tökéletes váltást csinálni.
Sok esetben a szar bovden miatt rossz a váltás,nem egyéb komponensek okán.
Az egyenszilárdságot meg valszeg pont te nem akarnád megfizetni.
Cube pont az a márka,amelyik ésszel keveri a komponenseit a váltásnak.
Ok. Te nyertél, a CUBE pont az. És pont én nem...
Írta 2010. szeptember 28. - 12:56
Írta 2010. szeptember 28. - 11:31
persze a jobbak készleten is tartják, igaz?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. szeptember 27. - 21:33
Nos?
Ment privát üzenet, kicsit megkésve a tegnapi maraton és a mai hosszúra nyúló munkanap miatt, köszönöm elõre is a segítséget.
Írta 2010. szeptember 27. - 18:29
Próbáltam keresni a témában, hátha már megtalálható a válasz a fel nem tett kérdésemre, de mivel ilyen választ nem találtam, csak fel kell tegyem a kérdést: honnan lehet Magyarországon olcsón váltófület kapni Cube bringához? Melyik kiskerhez érdemes fordulni? A fülben 123-as kód szerepel.
Kösz a segítséget.
Nos?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. szeptember 27. - 18:28
Elsõ-hátsó váltó 10000-es darabszámnál bõven tétel.Vennél/nem vennél, de a helyzet az, hogy azért egy magára valamit is adó gyártó egy egy sorozat esetében igyekezzen a bringa kategóriájának megfelelõ, minõsgében egyenszilárdságú alkatrészekbõl összeállítani a modelljeit.
Sem az elsõ, sem a hátsó váltó nem tétel, de az bosszantó, hogy sok esetben slx váltókar, slx elsõ váltó, slx hátsó váltós gépre, sima deora hajtókart és gyengébb fogaskeréksort,láncot tesznek. Utána meg a vevõ gondolkozik, hogy miért nem precíz a váltás.
Azért ne, hogy már elmeséld,hogy egy "szar" deore hajtókaron nem lehet tökéletes váltást csinálni.
Sok esetben a szar bovden miatt rossz a váltás,nem egyéb komponensek okán.
Az egyenszilárdságot meg valszeg pont te nem akarnád megfizetni.
Cube pont az a márka,amelyik ésszel keveri a komponenseit a váltásnak.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. szeptember 25. - 22:08
azért inkább vennék egy bringát fox telóval, alivio hajtómûvel, mint full slx és legpuruttyább tora vagy dart....
Vennél/nem vennél, de a helyzet az, hogy azért egy magára valamit is adó gyártó egy egy sorozat esetében igyekezzen a bringa kategóriájának megfelelõ, minõsgében egyenszilárdságú alkatrészekbõl összeállítani a modelljeit.
Sem az elsõ, sem a hátsó váltó nem tétel, de az bosszantó, hogy sok esetben slx váltókar, slx elsõ váltó, slx hátsó váltós gépre, sima deora hajtókart és gyengébb fogaskeréksort,láncot tesznek. Utána meg a vevõ gondolkozik, hogy miért nem precíz a váltás.
Írta 2010. szeptember 25. - 16:24
A márkahonlapjuk itt van: Magazin
A nagyker e-mail címe: info@velobike.hu
Egyébként a nagyker bemutatóterme Csepelen van, és elég ritkán van nyitva de ott bizonyára megtalálható a fül.
Írta 2010. szeptember 25. - 16:11
Kösz a segítséget.
Írta 2010. szeptember 07. - 15:09
azért inkább vennék egy bringát fox telóval, alivio hajtómûvel, mint full slx és legpuruttyább tora vagy dart....
Ebben is van igazság, a teló kb. a Reconnál kezdõdik, pl. RS vonalon. Azért jó lenne valami kompromisszumos megoldás, mondjuk levegõs Recon és full SLX. A Fox teló is tuti drágább, mint egy Recon, pl.
tomtom: Én sajnos nem tudtam részt venni a teljes túrán, de minden bizonnyal nagyon jó volt, egy pár részét ismerem, szép helyek.
Írta 2010. szeptember 07. - 12:46
Én csak arra fel írtam, hogy az XT hátsóváltó nem számít nagy extrának.
venember:
Néztem a képeket, amiket enté linkelt be, nagyon szép helyen jártatok.
Irígykedem.
Csak simán 1x. Max 2x.
Írta 2010. szeptember 07. - 11:09
No igen, akadnak azért fura dolgok. De pl az XT hátsó váltó már a Comp szériás Attention-tõl
rajta van a bringákon. A Fox-szal tették az LTD sor tetejére, a hajtáson meg spóroltak.
Vagykitudja.
Véletlenül nem te voltál pár debreceni fórumos sráccal a hétvégén az erdõdámosi túrán?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. szeptember 07. - 10:02
de miert? allitolag eleg jo cucc... elpusztithatatlan, precizebben mukodik. en varosba nem is vennek mast. ha beszarik a valtom, tuti olyat teszek ra.
Én nem szívesen cserélném vissza láncváltóra! Alfine 8-asom van, és nagyon jól mûködik! Egy rossz szavam sem lehet rá, de ez az új 11 sebességes már igazán csúcs lehet!
Írta 2010. szeptember 07. - 07:32
Véletlenül nem te voltál pár debreceni fórumos sráccal a hétvégén az erdõdámosi túrán?
De bizony.
Írta 2010. szeptember 07. - 06:54
Írta 2010. szeptember 06. - 23:48
rajta van a bringákon. A Fox-szal tették az LTD sor tetejére, a hajtáson meg spóroltak.
Vagykitudja.
Az LTD vonalat szépen lesorolták, már normális hajtókar se kerül rá, de azért a Fox teló és XT hátsó váltó ott virít a Race-en.
Csak simán 1x. Max 2x.
Írta 2010. szeptember 06. - 22:07
Írta 2010. szeptember 02. - 10:35
tûnik. Csakhát igen, majd kiváncsi leszek az árcédulájára...
Valszeg nem lesz gyenge összeg rajta.
szvsz az ams 110/130 a leghasznalhatobb. mongy az ams 130 team, es a 110 protol felfele: ezek is siman lesznek 600k.
Csak simán 1x. Max 2x.