Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Írta 2007. január 21. - 21:20
cindercone82! Várjuk az új masinádat kíváncsi leszek rá!
VaNick!
a képekhez nem tudz esetleg váz-súly adatokat?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 21. - 21:12
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2007. január 21. - 18:12
Nekem egy piros gt corradom volt true temper csövekbõl, ami a karakoram felett volt cr.mo. vázak között. Csak egy váz volt felette a psyclone ami gyönyõrû, s 95-ben marhadrága volt a hajdúéknál 150 ezer pénz.
Ja a titan xyzang-ról még álmodozni sem mertünk.
Ezt a két vázat bármikor bevállalnám, még most is, csak baziritkák.
Hali.
Írta 2007. január 21. - 18:07
ha igen, akkor kepfeltoltes.hu ott nem kell regisztrálni, rákattintasz a tallózásra, majd a feltöltésre.
vana pix.bikemag.hu, ezt nem ismerem, de létezik...
van kep.tar.hu is, ide regelni kell, könyvtárat csinálni, macerásnak tûnik, nem próbáltam még.... az elsõt nyugodt lelkiismerettel ajánlom
Írta 2007. január 21. - 18:04
Írta 2007. január 21. - 17:56
egy Zaskar Race (Kék- Kinezis csöves) és most van egy Fekete Zaskar Maraton.Remélem ez elég a GT -tábor belépõjéhez majd szoljatok ha megalakult.
Szia Tibor, légy üdvözölve, a GT-s tábor MÁR megalakult, ha gyakran irogatsz ide akkor mûködni is fog :-) , a tábor attól lesz jobb, hogy te is benne leszel :-) és aktivan fórumoznak a tagjai (hahó, ez mindenkinek szól!)
Fõleg ilyen GT-s listával... hát, nem semmi mennyi GT-d volt (van) :-)
Ja, képet kérünk! Az aktuális GT-drõl, de ha van akkor a többirõl is...
A kék Zaskar Race az a 2003-as fajta, mert az van nekem is... ill. nem vagyok benne biztos egészen, hogy nekem a 2002-es vagy a 2003-as van (99 százalék, hogy az utóbbi), de ha neked lenne egy képed a kék Zaskarról és netán ugyanaz az évjárat, akkor segitene kideriteni.
MOst csak a Zaskar Maraton van meg?
Milyen ez a Maraton? még nem is hallottam "Maraton" tipust...
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT
Írta 2007. január 21. - 17:21
Nagyon babák csak még nem szereltem fel a gépre,majd az újj vázra szeretném ja meg az újj fékarokat még megveszem hozzá.
Kérdésem az lenne hozzád:ha tudsz valami jó helyet váz szerzés ügyben akkor írsz majd?
Több infó-több lehetõség.
Mégegyszer üdv.
Írta 2007. január 21. - 17:06
Írta 2007. január 21. - 16:51
Tegnap beszéltem velük telefonon,rákérdeztem a vázakra,hogy mi a helyzet,lesznek-e 2007-esbõl valamik.cindercone,
Nem kéne átnézni egyszer közösen Komárnoba? Persze le kéne tisztázni, hogy van e náluk egyáltalán GT bicaj jelenleg, amit meg lehet kukkolni. GT Attee???
Mez ügyben még nem jött tõlük válasz. A héten megint rákérdezek.
Jövõ hét elejét mondták,hogy kérdezzek vissza rájuk mit tudtak intézni ezügyben.
Annyit tudok-mondták õk,hogy õk nem tartanak GT-ket.
Amikor felhívom õket legközelebb én is rákérdek a mezekre,nekem is kellene majd.
Üdv
Írta 2007. január 21. - 16:41
Nekem is van egy régi GT vázam, 4130-as cromo (errõl még mindig nem tettem fel képet), azt hiszem csak a fõ 3szög, a többi 3szög valszeg hi-ten. Hát, az a váz brutál erõs, ahhoz képest nem is olyan soka súlya, össze tudtam vele hozni full XT-vel egy 12,5 kg -os bicajt. Gyönyörû megoldások vannak rajta, lapitott csõ, bevájt felsõcsövû hátsófékbowden elvezetés, gyönyörûszép hegesztések, meg hogyishivják, amikor nem egyforma vastag a felsõcsõ két végének oválisa biaxial vagy mi, vagy az mást jelent???...
Tul képpen csak azért cseréltem le Zaskarra, mert az a régi egy kicsit nagy nekem a 16 coljával, és kisebb kellett. Ja igen, és még 1 colos a fejcsöve a régi GT-m nek...
Nem kéne átnézni egyszer közösen Komárnoba? Persze le kéne tisztázni, hogy van e náluk egyáltalán GT bicaj jelenleg, amit meg lehet kukkolni. GT Attee???
Mez ügyben még nem jött tõlük válasz. A héten megint rákérdezek.
---------
Írta 2007. január 21. - 00:33
Írta 2007. január 21. - 00:29
Írta 2007. január 21. - 00:11
Üdv.Én is megnéztem az angolok motyóját de csak L és XL méretük van ami nekem sajna nagyocska lenne,maradnék az M-esnél amit 6 esztendõ alatt eléggé megszoktam.Helo cindercone,
Szerintem az Avalanche váz nem mondható könnyûnek, szerintem van benne anyag bõven (legalábbis ha párom bringáját emelgetem, nem pillekönnyû, kb 14 kg biztos van, persze az alkatrészek sem a legkönnyebbek).
EGész bicót szeretnél mindenképpen, vagy a csak vázcsere is szóbajöhet?
Hogy (HOL???) akarod megvenni? Ez sztem érdekelne másokat is, akik szeretnének GT-t beszerezni.
Csehektõl, vagy szlovákoktól rendelésre? Ha külföld (NagyBritannia) is szóbajöhet, akkor ajánlom neked is a
http://www.chainreac...spx?BrandID=152
linket. 40 ezerér van csak váz Avalanche...
GT Attee, most néztem az oldalukon, hogy a 2006 Zaskar TEAM (!!!) le van árazva náluk kb 70 ezer Ft csak... (40% off az eredeti árból állitolag)
Üdv,
Köszi szépen minden infót,mindig jól jönnek.
Írta 2007. január 20. - 23:46
Írta 2007. január 20. - 23:28
Írta 2007. január 20. - 23:15
Szerintem az Avalanche váz nem mondható könnyûnek, szerintem van benne anyag bõven (legalábbis ha párom bringáját emelgetem, nem pillekönnyû, kb 14 kg biztos van, persze az alkatrészek sem a legkönnyebbek).
EGész bicót szeretnél mindenképpen, vagy a csak vázcsere is szóbajöhet?
Hogy (HOL???) akarod megvenni? Ez sztem érdekelne másokat is, akik szeretnének GT-t beszerezni.
Csehektõl, vagy szlovákoktól rendelésre? Ha külföld (NagyBritannia) is szóbajöhet, akkor ajánlom neked is a
http://www.chainreac...spx?BrandID=152
linket. 40 ezerér van csak váz Avalanche...
GT Attee, most néztem az oldalukon, hogy a 2006 Zaskar TEAM (!!!) le van árazva náluk kb 70 ezer Ft csak... (40% off az eredeti árból állitolag)
Üdv,
---------
Írta 2007. január 20. - 21:50
Hát olyan túrázós/maratonozós/CC-zõs felhasználásra lenne.De azért néztem brutál vázat mert lábam van hogy felvigyem a plussz 1 kg-t,de pénzem nincs arra hogy ha esek cseréljem egyböl a vázat ami az elsõ esésnél behorpadt (lásd Merida HFS,"sátgántjúbing" "riszájkling" sörösdoboz vázak)Szia cindercone,
Hát, most attól függ, mennyire CC-re kell, vagy inkább kacsingatsz a durvulás fele is...
VaNick
Írta 2007. január 20. - 21:46
Írta 2007. január 20. - 20:50
Hát, most attól függ, mennyire CC-re kell, vagy inkább kacsingatsz a durvulás fele is...
Ha csak CC, akkor szerintem Chucker felesleges. Elég strapabiróak a CC vázak is (pl Avalanche széria). A Chucker nem kifejezetten CC bicaj.
Ha viszont késõbb durvulni is szeretnél akkor is maradhat még az Avalanche (ez mondjuk a súlyodtól is függ), ill. valóban jó választás lehet a Chucker is.
A geomertia (chucker vs avalanche azért kissé különbözik), a hátsó háromszög (GT védjegy) is nyújtottabb ugye a Chucker-nél. ÉS még ott a Ruckus is a választékban... Sok jó közül nem könnyû dönteni, de mindent az határoz meg, hogy mire akarod használni.
Szóval lehet hogy most nem mondtam neked sok okosat, de a választás a tied. EGy biztos: durvuláshoz nagyon is strapabiró a Ruckus is, meg a Chucker is. Hangsúlyozom: nem próbáltam személyesen õket, tehát nem tapasztalatból beszélek. Nekünk egy Zaskar Race és egy Avalanche 3.0-ás van, sima CC-re azok strapabirónak tünnek.
És ez is biztos: GT-n ülni élvezet :-)
VaNick
---------
Írta 2007. január 20. - 20:01