Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Írta 2007. január 23. - 16:09
Amúgy engem is ráz az avalanche 3.5 baros, alacsony profilú gumival
Hehe elsõ maratonom volt a tavalyi zemplén:) a közepeseknek volt fehér rajtszáma ugye? A szervezés nem egy top marcis, de a zemplén gyönyörû és legalább (utólag visszanézve) porzott is rendesen a 35 fokban!
Idén is megyek!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 23. - 15:57
Hali, õ az én kicsikém. Három éve küldöm vele, és nagyon szeretem. Közben folyamatosan fejlõdik, és átesett egy kis matricacserén is.
Mondjuk én inkább az ilyen maraton, enduro, meg mindenfelé való biciklizést ûzöm, és hát naggyon tud rázni, mer' iszonyat merev a fara.
Cinder, neked meg ha megvan a bike szólj, mert muszáj lesz kipróbálnom.
Írta 2007. január 23. - 15:26
De nyár elején biztos beruházok egybe, addig meg majd nézegetem a tieteket!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 23. - 10:24
Te is GT-s vagy? ha igen, örülnénk ha bemutatnád a bringádat. Ha nem, akkor is üdv :-)
Komárnói bolt:
www.piko-bike.sk
lehet kattintani magyar nyelvre is, rajta van emil cim is, tel szám is.
Lehet fizetni forintban is aktuális árfolyamon. GT ügyben nincs sok info amúgy a lapon. De õk asszem innen szerzik be:
http://www.bikecentrum.kasko.sk/
Srácok,
Inditsunk egy listát akkor, hogy ki akar mezt és milyet...
Ha az elöbbi lapon a "TEAMOVY TEXTIL"- menüpontra kattintotok, akkor látjátok hogy mit mennyiért lehet rendelni (árak szlovák koronában vannak megadva).
Felhivnám figyelmeteket, hogy valahol egyszer olvastam hogy a GT elég szûkre szabja cuccait, tehát nem árt egyel nagyobb méretet rendelni, mint ami vagy. De ezt pár éve hallottam, nemtom most mi van. Attee, neked van pár éves mezed, szerinted is igy van?
SZal a lista:
1) VaNick: 1 db rövidujjú team mez XL, 1 db rövidujjú BMX mez XL
2) GT Attee ???
3) Iceshark ???
4) többiek?
Igyekezzetek felirkálni, mert én minnél hamarabb szeretném elintézni (1 héten belül).
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT
Írta 2007. január 22. - 23:26
Írta 2007. január 22. - 22:01
Ha holnap nem kapok jó híreket szavadon foghatlak GT váz utánnézésben?Ha írtok egy listát akkor kint meg tudom kérdezni,hogy mi mennyi kassán.Úgyis megyek ki a bringát megvenni.A keddi sopping viszont betegség miatt elnapolva,lehet hogy csak jövõ héten lesz meg a bicó :-(
Írta 2007. január 22. - 21:59
Ma én is rákérdeztem a váztémára ismét a komárnóiaknál,holnapra igértek választ.Na, jó hirek vannak GT mez ügyben, ezt a választ kaptam a komárnói bicajboltból:
"vegre megtudtam, hogy GT team mezek siman beszerezhetok. Mindket fajta
, a BMX-es is 1590,- koronaba kerul. Lehet, hogy valamalyik meretek
eppen nincsenek raktaron, de par napon belul beszerezhetoek.
Ha erdekelne, meg tudom ektek rendelni oket."
Szóval, sztem akár össze is írhatnánk, hogy ki szeretne rendelni GT mezt, és közösen rendelni.
Én még GT kulacsot is szeretnék :-)
Sztem ezek után, akinek váz kell, vagy komplett bicaj, az is menni fog :-)
Remélem jó híreket kapok én is mint VaNick,most már nagyon kezdek besózni az újj váz iránt.
Jaj csak jó híreket kapjak már régóta hajtok rá, márciusban v. áprilisban már hajtani szeretném az újj kicsikémet azaz közepeskémet(M-es).
Addigis bízom a mostani öreg jószágban,hogy még kitart egy kicsit és még idén gurulok vele egy párszor,nehéz lessz leszálni róla sok emlék fûz hozzá,többek közt a páromat is vele együtt ismertem meg ezért örök darab marad.
GT-er fel,GT legyen veletek.
Írta 2007. január 22. - 21:43
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2007. január 22. - 20:28
"vegre megtudtam, hogy GT team mezek siman beszerezhetok. Mindket fajta
, a BMX-es is 1590,- koronaba kerul. Lehet, hogy valamalyik meretek
eppen nincsenek raktaron, de par napon belul beszerezhetoek.
Ha erdekelne, meg tudom ektek rendelni oket."
Szóval, sztem akár össze is írhatnánk, hogy ki szeretne rendelni GT mezt, és közösen rendelni.
Én még GT kulacsot is szeretnék :-)
Sztem ezek után, akinek váz kell, vagy komplett bicaj, az is menni fog :-)
---------
Írta 2007. január 22. - 15:00
Igazából az tetszik a GT-ben hogy a fejlesztések melett ragazkodnak a tradicionális GT dizájnhoz.Minden kategóriába ragazkodnak a tökéletes minõséghez.Csak meg kell nézni az oldalukat.-Csak körül kell nézni a bringás körökben.Úton útfélen feltûnik egy-két CrMo GT csoda amik még mindíg tökéletes kondiban vannak.Minek a jele ez ha nem a minõségé.
Írta 2007. január 22. - 14:41
Igazán olvashatná ezt egy olyan is, akinek köze van a bicaj-forgalmazáshoz...
Szerintem menne a GT itthon is újra, hiszen remek alternativát kinál és mostmár nem is olyan horror árakon, tehát sztem árban simán felveszi a harcot a konkurenseivel. És nem utolsó sorban a legtöbben a 3-mas háromszög dizájnba szeretnek bele (valljuk be... ti nem igy vagytok vele?), ami eléggé egyedivé és SZÉP-pé teszi a GT-ket.
Szóval ráférne egy kis szinfolt a magyarországon kapható kerékpármárkák sajnos elléggé egyhangú (merida, kona, magellán) kavalkádjára...
Annak idején, mikor még pár évvel ezelött nem volt mo-n Specialized, ez a márka szintén a szivem csücske (na hogy lássátok nem csak elvakult GT fanatikus vagyok :-) , azon törtem a fejem, hogy bevállalnám a Speci mo-i forgalmazását (persze lehetõségeim nem voltak adottak), aztán mit ad Isten, elkezdték forgalmazni a Speckót nálunk is. Na most valami hasonló jár a fejembe GT-vel kapcs, de sajni se anyagiak se más kritérium nincs meg nálam, ami egy kerékpár márka forgalmazásához szükséges.
SZóval kedves magyarországi kerékpár és alkatrész forgalmazók! Vegyétek elõ megint a jó öreg GT márkanevet, és forgalmazzátok már végre... tudom süket fülekre talál a sóhajom, de ha hangoztatjuk hogy erre szükség van (És nem csak annak a pár embernek akinek jelenleg GT-je van), akkor talán egyszer valaki majd jó lehetõséget lát a dologban, és belevág.
Bocsika ha hosszúra nyúltam.
---------
Írta 2007. január 22. - 14:35
Írta 2007. január 22. - 14:26
Írta 2007. január 22. - 14:03
Írta 2007. január 22. - 11:30
Írta 2007. január 22. - 10:48
Az tény, hogy nem tömegbringa, mint pl a merida magellán és kona mostanában (és talán ez a jó benne...)
Cindercone, már kedden meg is lesz a bicaj??? Azt hittem csak most fogsz neki állni a keresgélésnek és a rendelésnek. Ugye tudod, hogy az új chucker már nem ilyen geometriával készül, mint a régi bicajod volt? Teljesen elõre nyúlik a bizonyos 3-ik háromszög (nem csak a csücsökben van):
Ha jól sejtem, ezt nézted ki, igaz? :
http://www.bikecentr...&type=IMAGE_IMG
Amúgy ezek a kassaiak beszélnek magyarul?
Iceshark, sajna vázsúlyokat nem tudok, csak a komplett bringához van megadva súly az EREDETI felszereltséggel (de mint tudjuk a felszereltség importõrönként változik). Még azt meg tudnám csinálni, hogy a képekhez felrakom az eredeti felszereltséget is a kép leirása )megjegyzés vagy mi) mezõbe.
Amúgy melyik váz súlyára vagy kiváncsi? Rá lehet keresni neten lévõ tesztekben, hátha írják valahol.
---------
Írta 2007. január 22. - 10:45
Írta 2007. január 21. - 22:38
Ha megkérdezhetném és ha magmondanád,hogy hol veszed újj GT nevü táltosparipádat azt elõre is megköszönném.Üdv!Hát akkor én is csatlakoznék a GT "klánhoz".Volt már GT-m nekem is.Méghozzá egy Chucker.Ami érdekes hogy ez egy fekete acél/CrmO váz volt tárcsakonzolal.Sajnos ezt is eladtam mint a Konámat.De remélen kedden meglesz az új Chucker és akkor aról is lövök képet!
Tudod én is most szeretnék tavasszal vázat venni és ahol te is vásárlod a paripát ott hátha tudnak vázat is.
Köszönöm.
Üdv.
Írta 2007. január 21. - 21:43
Írta 2007. január 21. - 21:25