Holnap megpróbálom bejárni a pályát és részletes infóval szolgálok annak állapotáról....
Ne írj fehérrel, mert nem veszem észre
Azt írd, kell-e sárgumi!
Holnap megpróbálom bejárni a pályát és részletes infóval szolgálok annak állapotáról....
Ne írj fehérrel, mert nem veszem észre
Áááá, a technikás lefelé az azt jelenti h. fel tudsz gyorsulni 30-raa teknikás lefelé az azt takarja, hogy orraesek a letöréseken?
ha minden jól alakul, akkor ott leszek/leszünk (egyik haverral)
utál is emiatt a csapat, mert akkor lesz a szezonnyitónk vagy mi a fene...
Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.
Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Gyakorlatilag helyess, bár próbálni fogok minél több technikás lefelét belecsempészni...sok rövid emelkedõ egy relativ hosszú egy rövid de combos, pár csiki-csuki kanyar ahol mély a talay.
rímelt.
véged öccsém, végeeeed!Remélem minél többen jöttök el és méritek össze erõiteket egymással (és velem
)
de ha túl korán mész lehet még akkor semKela, még a sportaktívon sincs se versenykiírás, sem szabályok, csak egy plakát. Tehát nem ismert a pálya, nem ismert mennyi a szint, mennyi a technika, nem ismert a pálya hossza sem, és az sem, hogy mennyit kell menni rajta. Lehet, hogy ezt csak akkor tudod meg, amikor már leutaztál...
azt értem DE pl. egy csoportba lesznek negyvenen és kapnak 1 órát, hogy eldöntsék ki a jobb?? részleteznéd, hogy mire gondolsz.. elõre is köszi.Gondolom olyan lesz Kislõdön, mint amilyen a 2006-os BÚÉK kupa volt.
Rövid, pár perces futamok lesznek. Licenc nem kell, mivel nem OX MK futam.
lehet ismernek, de jobb, ha nem kérdezgetsz felõlem
szoktak olyat csinálni, hogy akirõl tudják, hogy ért a bicajhoz drágán adják stb...
szóval jobb az inkognitó
publikus hát!
épp ma fényképeztem Büdöskúton a "3D"-s térképet...
ha nem leszek lusta, akkor azon berajzolom a pályát. az idei hosszú távot...
a Kürtös kupát nem igazán tudom megmutatni, mert viszonylag kis területen van, s nem találni olyan nagy felbontású térképet...
hol vettetek bicajt?
a fõ utcán, ahol a focipálya fele kell kanyarodni abba az utcába, ami tele van indiánnal?
... vettünk is 2000 Ft-ért egy bicajt (a nagy biznisz alatt nem mertem megkérdezni nem ismernek-e)...
...Nem tudsz csinálni a tavalyi esetleg az idei Dynamo illetve Kürtõs kupáról egy használható térképet ... persze csak ha publikus. Nekem nem mond semmit hogy a sportpályáról balra fel le jobbra a 3. csipkebokornál