igen. azt mondták az "öregek" hogy ugyanaz a pálya, ami a régi kürtös kupa volt.
nagymezõrõl rajt, aszfalton pár száz méter, jobbra fel a szánkó pályán, 200 méter után balra fel a tornapályára, megy egy félkört, lejtõ végén jobbra fel, aztán le balra nagymezõre, ismét fel a bánya tetejére, onnan vissza nagymezõ és hátulról fel a kilátóba, lefele a jobb oldali, járhatóbb ösvényen le.
azt beszélik, hogy anno 12-13 percet ment Buruczki '98 körül (igaz Õ 6 körön keresztül)
Nem akartalak zavarni, pedig hétvégén voltam LesenceTomaj city-n. Jó kis környék a falu is fejlõdik találtunk vagy 3 helyet ahol használt cuccokat lehet venni vettünk is 2000 Ft-ért egy bicajt (a nagy biznisz alatt nem mertem megkérdezni nem-e ismernek). Pénteken pedig húztam egy kis laza kört egy két Geoláda felfedezéssel egybekötve Útvonal. Tetszik a környék, elég jól lehetett menni a hegyekbe is.
Nem tudsz csinálni a tavalyi esetleg az idei Dynamo illetve Kürtõs kupáról egy használható térképet (Google Earth, vagy túrista útak (www.turistautak.hu)), persze csak ha publikus. Nekem nem mond semmit hogy a sportpályáról balra fel le jobbra a 3. csipkebokornál