nemigaz hogy nem tûnt fel a kávézó vezetõjének hogy a csóka már három napja a gép elõtt kuksol...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Indította
zOrg
, 2006. szeptember 19. 14:29
Írta 2007. szeptember 18. - 17:09

vendég_Charon_*
Írta 2007. szeptember 18. - 10:14

Írta 2007. szeptember 17. - 09:54

DURVA!
A Prodrive csapatvezetõje, David Richards és felesége a mai nap helikopterbalesetet szenvedett az angliai Stansted reptér közelében, ám a csodával határos módon mindketten sérülés nélkül megúszták a borzalmas esetet.
Még 24 óra sem telt el azóta, hogy az 1995-ös ralibajnok, Colin McRea halálos helikopterbaleset áldozata lett, jó barátja és egykori munkaadója, David Richards és felesége szintén helikopterbalesetet szenvedett.
A házaspáron kívül senki nem tartózkodott a fedélzeten. Richards vezette a gépet, melyet ugyan még le tudott tenni a földre, az a landolás pillanatában oldalára borult. A balesetben szerencsére egyikük sem sérült meg, ugyanis nem keletkezett tûz a fedélzeten.
"Valami meghibásodott a rendszerben" – mondta Richards az Autosportnak közvetlen az eset után. "Colin halálhírének hallatán nem akartunk Spában maradni, így már korábban hazaindultunk. Már majdnem a Stansted reptéren voltunk, mikor egy nagy csattanást hallottunk a gép hátuljában. Közben folyamatosan kapcsolatban voltam az irányítótoronnyal és jeleztem a hibát, így ahogy földet értünk, a mentõszemélyzet már a helyszínen volt."
"Végén minden elromlott, és bár le tudtam még tenni a gépet, az az oldalára borult" – tette hozzá Richards. "Néha szerencsés vagy, néha nem. Sajnos Colin nem volt az."
A Prodrive csapatvezetõje, David Richards és felesége a mai nap helikopterbalesetet szenvedett az angliai Stansted reptér közelében, ám a csodával határos módon mindketten sérülés nélkül megúszták a borzalmas esetet.
Még 24 óra sem telt el azóta, hogy az 1995-ös ralibajnok, Colin McRea halálos helikopterbaleset áldozata lett, jó barátja és egykori munkaadója, David Richards és felesége szintén helikopterbalesetet szenvedett.
A házaspáron kívül senki nem tartózkodott a fedélzeten. Richards vezette a gépet, melyet ugyan még le tudott tenni a földre, az a landolás pillanatában oldalára borult. A balesetben szerencsére egyikük sem sérült meg, ugyanis nem keletkezett tûz a fedélzeten.
"Valami meghibásodott a rendszerben" – mondta Richards az Autosportnak közvetlen az eset után. "Colin halálhírének hallatán nem akartunk Spában maradni, így már korábban hazaindultunk. Már majdnem a Stansted reptéren voltunk, mikor egy nagy csattanást hallottunk a gép hátuljában. Közben folyamatosan kapcsolatban voltam az irányítótoronnyal és jeleztem a hibát, így ahogy földet értünk, a mentõszemélyzet már a helyszínen volt."
"Végén minden elromlott, és bár le tudtam még tenni a gépet, az az oldalára borult" – tette hozzá Richards. "Néha szerencsés vagy, néha nem. Sajnos Colin nem volt az."
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. szeptember 16. - 14:42

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. szeptember 16. - 13:37

Írta 2007. szeptember 16. - 11:20

Pfff.... R.I.P. tényleg. nagyon nagy név volt.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. szeptember 16. - 11:13

Írta 2007. szeptember 15. - 19:57

Írta 2007. szeptember 15. - 19:46

Írta 2007. szeptember 15. - 14:34

Írta 2007. szeptember 15. - 13:33

Írta 2007. szeptember 14. - 12:06

Megjegyzem nála nem égett a piros lámpa, ennyi. Optimálisan tudom nézni a dolgokat, mivel williams párti vagyok 92 óta, szóval sem elvakult ferrari fan (elvbõl nem állnék csaló olaszok mellé), se nem mclaren mellett nem kardoskodnék csak azért, mert az összes többi hülye csak az én csapatom...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2007. szeptember 13. - 22:52

én azt nem értem, hogy mi van Nigel Stepney-vel (a volt ferraris csóka, akitõl az anyag jött). õ a kémkedés másik szereplõje és a ferrari még egy ejnye bejnyét sem kap. még ha a ferrari is a károsult, itt most állítólag a sportról van szó, meg valami etika, meg ilyenek...
nem az ítéletet vitatom, az jogos és a McLaren még örülhet is, csakhát azért mégis.
egyszerû: mindig azt kell ba**tatni, aki éppen vezet a bajnokságban és érdekes módon mindig az a fõ kazánfûtõ, aki csak lohol a nyomában.
ez mindig is így volt és ez is csak egy a FIA által "jól megoldott" ügyek közül (mert volt néhány a múltban is és mind komédia-szerûen végzõdött)
nem az ítéletet vitatom, az jogos és a McLaren még örülhet is, csakhát azért mégis.
egyszerû: mindig azt kell ba**tatni, aki éppen vezet a bajnokságban és érdekes módon mindig az a fõ kazánfûtõ, aki csak lohol a nyomában.
ez mindig is így volt és ez is csak egy a FIA által "jól megoldott" ügyek közül (mert volt néhány a múltban is és mind komédia-szerûen végzõdött)
Írta 2007. szeptember 13. - 22:04

erre reagáltam:
sumi kavicságyba került autóját visszatolják a pályára (bárki mást kiesettnek tekintenek ilyenkor)
Huh, akkor kicsit félrenéztem. Mondjuk nem állt szándékomban kötözködni.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Írta 2007. szeptember 13. - 22:03

erre reagáltam:A kavicságyból visszatehették, nem? Volt annyi esze, hogy nem fullasztotta le a kocsit és nem is szállt ki.
sumi kavicságyba került autóját visszatolják a pályára (bárki mást kiesettnek tekintenek ilyenkor)
edit: nem is vettem annak:)
Írta 2007. szeptember 13. - 22:02

azért nem kéne... mi is volt a kis szeretnivaló Hamiltonnal????? visszatették a kavicságyból, nála nem volt piros lámpa a boxban stb... elsõ évében!!!
A kavicságyból visszatehették, nem? Volt annyi esze, hogy nem fullasztotta le a kocsit és nem is szállt ki.
White Horse
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Írta 2007. szeptember 13. - 21:42

azért nem kéne... mi is volt a kis szeretnivaló Hamiltonnal????? visszatették a kavicságyból, nála nem volt piros lámpa a boxban stb... elsõ évében!!!
Írta 2007. szeptember 13. - 21:34

Maradjunk annyiban, ha mindig példát statuálnának (92 óta nézem az f1-et) a schumacher, a benetton és a ferrari nem sok szezonon vehetett volna részt a stiklijeik miatt: vékonyabb padlólemez, másfajta benzin, sumi' kilöki hillt, majd egy év múlva megpróbálja villeneuvvel is, sumi kavicságyba került autóját visszatolják a pályára (bárki mást kiesettnek tekintenek ilyenkor)...és még sorolhatnám. Elég vicces, hogy az ügyben épp a 2 legnagyobb csaló: ferrari és briatore érintett.
Ha a ferrarinak az a célja, hogy vb-t nyerjen máshogy nem érhette volna el, gratulálok nekik, de maguk alatt vágják a fát, egyre kevesebb nézõ lesz miattuk.
Ha a ferrarinak az a célja, hogy vb-t nyerjen máshogy nem érhette volna el, gratulálok nekik, de maguk alatt vágják a fát, egyre kevesebb nézõ lesz miattuk.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2007. szeptember 13. - 21:07

Bakker ezt a színvonalat

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. szeptember 13. - 20:56

nekem nem akarja betölteni, de gondolom erre gondoltál:
http://f1hirek.hu/?t=article&id=18422
teljesen jogos a büntetés, ilyen dolognak nincs helye a sportban!
Szerintem meg nem!!Mert hogy ilyen dolog nincs is!!A kaki ferrari-nál látta valaki hogy semmi esélyük a konstruktõrök versenyében és csak így tud(ja)ná utolérni a Mclaren Mercedes-t a konstruktõrök versenyében!
Mert a Mclaren mindig is jobb volt a ferrari-nál ezt még a vak is látja!
Mindegy én továbra is Mclaren Mercedes fan maradok!!
És kivánom hogy a ferrari az összes többi futamon igy vagy úgy de essen ki!!
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2: