Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
http://inforadio.hu/...fold/hir-175973

[highlight] The bike way of life [/highlight]

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
egy dolgot nem értek

Miért csak akkor kisebbségi (hivjuk bárminek, norvégnak, svédnek mindegy) ha valami sérelem éri õket?
akkor miért nem vállalják fel amikor valami vaj van a fülük mögött?

és arról miért nem irnak,hogy amikor nagy sebbel lobbal kimentek Kanadába, mert mi üldözzük õket, a hülye Kanadaiak meg befogadták õket, mert biztos mi vagyunk a rosszak, aztán jöttek a gondok, mert ugye vér nem válik vizzé és szépen visszatoloncoltak mindenkit, plusz én sem tudtam kiutazni mert ezzel egyidõben vizumkényszert is bevezettek szeretett hazánk irányába.

szóval
az éremnek két oldala van.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
mondjuk szebben is megfogalmazhattad volna, az tény

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Ja, és az is jó, hogy valaki végre fel mert vállalni egy ilyen írást, illetve hogy van olyan normális, nem szélsõséges médium ahol ez megjelenhetett.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
végre valaki összefoglalta az egészet. Jó irás!

fuck me, i'm famous!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
van benne igazság:
http://www.metro.hu/itthon/cikk/192903

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ovatosan szevasz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hát igen , az éremnek két oldala van..... de valahogy mindkettõ ellenünk van....

fuck me, i'm famous!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Abból nem csinálnak faji diszkriminációs esetet, hogy "öld meg a magyart"?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
"Az ügy egyik vádlottja a kisebbségi önkormányzat képviselõje"

Érdekes sztereótípia, hogy amikor azt olvasom, hogy az ügy "ötöd-, hatod-, heted-..... stb." rendû vádlottja, akkor az biztos, hogy vagy maffia-ügy vagy "ilyen"-ügy.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
amúgy nem kicsit van tele a tököm az ilyen esetekkel, hogy õk bármit megtehetnek bûntetlenül + munka nélkül segélyekbõl annyira marha jól elvannak, azért mert barnábbak.. és hû szar nekik...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
http://www.origo.hu/...-emberolok.html

A másod, harmad, negyed és ötödrendû válott "ott sem volt". A hatod, heted és nyolcadrenû vádlottat még nem hallgatták meg, de biztos õk sem voltak még a közelben sem. A k..va anyjukat! Akkor ki verte agyon azt a szegény tanárt? Már úgy ment oda? Az eszem megáll, de biztos vagyok benne, hogy 3-4-et fel fognak menteni, mert 14 pulya van otthon és ez az egész csak azért van, mert õk kisebbség és õket mindenki bántja.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Asszem, egy magazinban olvastam, hogy egy luxemburgban élõ-magyar- nõcit elkaptak gyorshajtásért, s amint a bnõjének mesélte a ballépést, elbõgte magát.
-Hát, te miért bõgsz, ez csak egy gyorshajtás!? Vagy akkora volt a bünti?
-Igazából nem, de pont a környékünkön történt, s vagy 2 szomszéd látta, amiért kivettek a forgalomból---> "ITT" ez annyira ciki, mit fognak szólni, hogy valami balkáni bunkó vagyok??!
szal, MORÁL, meg KÖRNYEZET csodákra képes

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Akkor leporolom a lapomat, hogy tiszta legyen. :)

Nincs bajom azzal, hogy kiszûrjenek minél több olyan embert a forgalomból, aki felelõtlen, mások tepsi :) épségét semmibe veszi, a szabályokat, mintha nem is lennének, megszegi. Sõt! Kifejezetten támogatom.
/Az viszont baj, hogy olyanok kapnak jogsit, akinek nem szabadna adni! Ez ellen is kéne tenni már valamit./
Nem vagyok nagy autós, azalatt az 1 év alatt, amióta jogsim van és autózok, tapasztaltam mindenfélét. Abszolút tisztelem a játékszabályokat és betartom, ahogy csak lehet.

Én csak attól tartok, hogy ez az újabb nagy terv rossz irányba is elmehet. Ne tegye és akkor ez a pár post felesleges volt!

Más téma: azokat miért nem büntetik, akik ott állnak, ahol tilos? Szemlátomást senkit sem zavarnak rajtam kívül. Ma csak egy doboz állt a buszsávban (Szentendrei út) és a sofõr ALUDT!
És tudok jópár olyan helyet is, ahol konstans állnak autók szabálytalanul, mégsincs semmi. A KRESZ oktatók meg a szomszédban az õ példájukon mutatják be, hova ne álljanak az újoncok :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Azért ezeket a félhivatalos irányszámokat nem ex hasibusz lövik be, hanem ált. ennyi tilosban parkoló kocsit lehet kiszúrni a tapasztalatok szerint, és lehet, ha valaki rendre alatta marad az átlagnak, akkor lehet, egész máshol/máshogy tengeti a napját, mint kéne :D

ez pedig a tipikus magyarázata, hogy a köcsög magyar BIZTOS hogy ennyit ellóg, és azért van ez az IRÁNYadás, ami nem kötelezõ jellegü, csak a kedves parkolóõr kolega tudja a napi beosztását ez által beosztani... :P ;):)
és ez egyántalán nem kötelezõ, csak információ szintü aha persze :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ott kevésnek érzem a 90-et...

Amíg a vezetõk 20-30%-a még egy talicskát sem tudna biztosan kezelni (és mégis jogsival rendelkezik) addig egyáltalán nem sok a 90.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Biztosítson valaki, hogy ez nem lesz ilyen!

ge*iskedés nélkül is össze lehet szedni a normát, csak legyen meg bennük a "vágy" :), hogy olyan helyre álljanak, ahol télleg nonstop szabálytalanul tolják...lásd gyorsforgalmi utak, pl szentendrei, ahol levillognak, ha 80-nal megyek a 70-es táblánál
vagy olyan gyalogátkelõhelyekhez, ahol erõszak nélkül esély sincs az átkelésre...

amúgymeg:
van itt esély bõven népnevelni, nehogymá még a nép háborogjon...

kintfelejtett táblák mástészta

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Azért ezeket a félhivatalos irányszámokat nem ex hasibusz lövik be, hanem ált. ennyi tilosban parkoló kocsit lehet kiszúrni a tapasztalatok szerint, és lehet, ha valaki rendre alatta marad az átlagnak, akkor lehet, egész máshol/máshogy tengeti a napját, mint kéne :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

biztosan én vagyok az idealista, de szerintem jobb lesz, ha az önkormányzat végre kiteheti az iskolák környékére a trafit, mert naponta ütnek el egy gyereket a jóképességû "sztrítrészerek", miközben a rendõr a kintfelejtett 30as táblánál egészíti ki a fizetését...

Ezzel semmi bajom, tegyenek csak ki! Ma is láttam zebrán mentõt állni...
Csak félek, hogy átesnek a ló túloldalára.

Amúgy tudtátok, hogy a parkolóellenõröknek van normájuk? Napi 40k. Amit persze tagadnak hivatalosan.
Biztosítson valaki, hogy ez nem lesz ilyen!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
biztosan én vagyok az idealista, de szerintem jobb lesz, ha az önkormányzat végre kiteheti az iskolák környékére a trafit, mert naponta ütnek el egy gyereket a jóképességû "sztrítrészerek", miközben a rendõr a kintfelejtett 30as táblánál egészíti ki a fizetését...