Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hablala bulolu seritovi

szi hablaty eszpanyol?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Trek founder passes away at age of 73

Trek Bicycle Corporation founder Richard 'Dick' Burke passed away Monday evening in a Milwaukee, Wisconsin hospital at the age of 73. Burke had apparently been suffering from a heart ailment and died as a result of complications after a recent heart surgery.

Trek is currently run by Burke's son, John. Cyclingnews would like to extend its condolences to Burke's family and friends as well as the rest of the Trek Bicycle Corporation.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
http://www.mult-kor....p?article=20026

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én ezt nem tartom annyira viccesnek.:chin:

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
http://www.mtv.hu/videotar/?id=19313
:)))

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Jelen pillanatban úgy látszik, eldõlt a dolog: elindulnak a csapatok, vagyis összefogtak és egységesen szálltak szembe az UCI-val. Kíváncsi vagyok a további fejleményekre.:chin:

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Üdv, jobb topic híján ide írom.
Van, aki követi a mostanság megint elharapózott viszonyt az országútisok világában az UCI és versenyszervezõk (pl az óriás ASO) között?

Most indulna vasárnap a 75. Paris-Nizza majdnem a full profi mezõnnyel, de a UCI próbálja bojkottálni az eseményt azzal, hogy szankciókat helyez kilátásba a részt venni kívánó profi csapatokkal szemben. Paris-Nizzát ASO szervezi (aki a TdF-et is, meg pölö Paris-Dakar) és megy az erõfitogtatás közte és UCI között.
A dopping és felügyelet, meg mindeféle indítási jogok miatt harapózott el az amúgy sem rózsás viszony egyébként a UCI és a nagy versenyszervezõk között - a legnagyobb szar a Protour versenysorozat életrehívásával kezdõdött 3 éve. Aki olvassa a híreket, nyílván tudja mirõl van szó. Elég sokrétû a dolog.
...
Legutolsó hír, hogy UCI kizárná azokat a kerékpáros profi csapatokat, akik elindulnak a Paris-Nizzán, vagyis nem indulhatnak vb-n, olimpián. Ha nem indulnak a csapatok, akkor a szponzorokat veszítik el és koporsóba tehetik akár a tour-on való indulást, hogy csak a legrangosabbat mondjam.

Ez szerintem már egy agyrém - lehet most hullik szét a profi országúti mezõny és/vagy azok rendszere a protourral együtt, vagy másodélvonalbeli csapatok lesznek a nagy körversenyeken, sztárok nélkül szinte.

Ráadásul a kerékpárosokon csapódik le, hogy két magát nagyhatalmú izénak hívõ akármi hadakozik.

Mi a véleményetek errõl?
"Nice boys don't play rock and roll"

MrBazs

MrBazs

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
jó lenne azt a pálmát körbebringázni :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
vesznek új területeket, házakat...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Ezek az arabok mindig adnak leckét a mérnököknek...

http://index.hu/gazd...ag/dubaj080216/

De úgy látom egy esetleges és hirtelen tengerszint emelkedésre nincsenek felkészülve...

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Ezek az arabok mindig adnak leckét a mérnököknek...

http://index.hu/gazd...ag/dubaj080216/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mert?
Tiszától keletre, Sajótól északra már csak ilyen rezervátum jelleg uralkodik nagyrészt sajnos
Bár, ahogylátom baranya is zsííír...
Lesz/van egy-két vidéki nagyváros, ami képvisel némi értéket, meg annak a vonzáskörzete, max, a többi...pffff. kemény.
De ha jársz dél szloviban, s neadj' Isten áthajtasz, pl. Rimaszécsen, s látsz
EGY fehér embert, vendégem vagy egy Tatranra.
Nem vicc, csak azért nem fogadok már erre jó pár éve, ha bringázunk arra-gyorsan!!-mert úriember biztosra...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
http://index.indavid...e_disznot_vagni

Szomorú vagyok...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Charon kedves: http://index.hu/poli...ulvar/knzs2230/

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A 167§. egy külön nevesített eset, ettõl még átjárásra ilyen létezhet, mondjuk tény, hogy ingatlanon alapul. Nem ez a lényeg, csak azt akartam vele mondani, hogy a magántulajdon ilyen értelemben nem szent, fõleg nem úgy, mint Amerikában, és vannak korlátai. Volt az a pali, akit simán elkaszáltak úgy, hogy áramot vezetett a kilincsbe, és erre vonatkozóan figyelmeztetést is tett ki.

..
ezt kerestem no; http://www.neki.hu/f...lem_arammal.htm

Pedig az áram jogos... Fõleg ha kerités mögötti.
"azt hittem az én házam..."
Aha, anyád.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A 167§. egy külön nevesített eset, ettõl még átjárásra ilyen létezhet, mondjuk tény, hogy ingatlanon alapul. Nem ez a lényeg, csak azt akartam vele mondani, hogy a magántulajdon ilyen értelemben nem szent, fõleg nem úgy, mint Amerikában, és vannak korlátai. Volt az a pali, akit simán elkaszáltak úgy, hogy áramot vezetett a kilincsbe, és erre vonatkozóan figyelmeztetést is tett ki.

..
ezt kerestem no; http://www.neki.hu/f...lem_arammal.htm

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

(szolgalom v@zze)

Szolgalmi joga csak annak van aki telkét csak egy másik telken kialakított útonvonalon tudja megközelíteni. Szerintem itt nem errõl van szó. Továbbá úgy tûnik, hogy az út két oldalán lévõ telkek és maga at út is osztatlan magántulajdon. A bíróság valószínûleg azt fogja eldönteni, hogy szándékos volt-e a drótkötél ilyen típusú alkalmazása. Két-három év múlva kiderül.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Olyan nekünk is volt Beggel vhol a Börzyönyben, hogy gurulunk lefelé a turistaúton kényelmesen, egyszercsak egy tipp-hopp, kerítés, mögötte marhaforma állatok, amíg a szem ellát. Az út megy ugyan tovább, de már a kerítés mögött, villanypásztor, meg minden. Jobbra esélytelen lett volna kerülni, mert végeláthatatlan mezõ, az egész bekerítve. Balra a sûrû erdõ, meredek part, alul vhol vízmosás. Köszi. Megindultunk lefelé a parton vállon a bringákkal, le a patakmederbe, ott fel a másik oldalon a dzsindzsába, ahogy felérünk, kerítés, villanypásztor, marhák. Dejó. Egy bikát nehezen tudnék lerúgni, dehát vhogy csak át kellett jutnunk. Onnantól kb. 10-szer keltünk át mindenféle kerítéseken, villanypásztorokon, és gõzünk sem volt, hogy kint vagyunk vagy bent és mihez képest ugye. A villanypásztor néha megcsípett ugyan, de nem volt vészes. Igazi öröm volt. Persze az egészben az volt a gáz, hogy a legújabb turistatérkép sem jelölt semmi ilyesmit, fõleg nem azt, hogy kb. zsákutca az egész. Szerencsére drót nem volt kifeszítve, de azért na.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
K.-ra mind1, hogy magánterület, még, ha a vetését ment volna kifarolni a rendõr, csak-csak árnyaltabb lenne a sztori, de szerencsétlen az úton haladt (szolgalom v@zze) - ráadásul ha jól értettem, az ki volt táblázva, hogy magánterület, de a drótra már nem hívta fel a figyelmet, különben is, a kifeszítését mivel mással lehet megindokolni, ha nem az ártó szándékkal? Remélem, lecsukják jó idõre, abból a többi hasonló barom is tanulna talán.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nekem inkább úgy tûnt, hogy kibõvítette a területét( úgysem jár arra senki), mert a kerítés mellett vezetet volna el az út, ami egyben a piros jelzés is, és a telep után folytatódik is tovább. De Õ, ahonnan fotóztam, lezárta egy piros-fehér szalaggal.
De igazából nem nagyon idegesített, mert kikerülhetõ lett volna.