Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2009. február 14. - 11:32

Gondolom felelõs nincs. Kilométerenként 2-3-4 milliárdért ennyi fér bele, mert az összeg 60%-a másra kellett, ellopódott. Semmivel sem jobbak, mint akiket mostanában szidunk, csak ezek nem egyes embereket, hanem az országot gyilkolják.
Írta 2009. február 14. - 00:11

thez, te ezen még csodálkozol?Gondolkodni nem tudnak, és nem is akarnak.
De hogy - a 800.000 állami alkalmazott közül EGY sincs, aki gondolkodna, az azért durva.
Komolyan - szintuációs játékot sem játszanak odafent? Nem gondolják végig, mit okoz, mi lesz a reakció, milyen elõnye/hátránya lesz?
:wtf:
De ezt sem verik nagy dobra - mint ahogy a Magyar Hirlapos tüntetést sem - és hogy az "embargó" következtében már 9kor nem lehet kapni az újságot, és 6000 új elõfizetés ennek köszönhetõen..

formálódik a polgári ellenállás:)
Írta 2009. február 13. - 23:22

De hogy - a 800.000 állami alkalmazott közül EGY sincs, aki gondolkodna, az azért durva.
Komolyan - szintuációs játékot sem játszanak odafent? Nem gondolják végig, mit okoz, mi lesz a reakció, milyen elõnye/hátránya lesz?
:wtf:
De ezt sem verik nagy dobra - mint ahogy a Magyar Hirlapos tüntetést sem - és hogy az "embargó" következtében már 9kor nem lehet kapni az újságot, és 6000 új elõfizetés ennek köszönhetõen..

Írta 2009. február 13. - 23:00

Írta 2009. február 13. - 21:22

Írta 2009. február 12. - 00:49

Írta 2009. február 11. - 23:34

Tényleg nem ez a dolog mondanivalója...
ugyesen leszurted a tanulsagot :mybad:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 11. - 22:14

Ne haragudj, de egyszerûen az a szomorú, hogy manapság az emberek zöme 3 sort nem tud leírni úgy, hogy alapvetõ helyesírási hibáktól ne hemzsegne a mondanivalója. Tudom, nem ez a dolog mondanivalója, de sikítófrászt tudok kapni, amikor a nagy magyarok olyan helyesírással állnak a publikum elé, hogy a külföldi csoporttársam 50x különb nyelvtannal rendelkezik...
Sok fórumot emiatt nem is olvasok már, mert egyszerûen botrányos.
Tényleg nem ez a dolog mondanivalója...
Írta 2009. február 11. - 19:50

(postás kirabolta önmagát, emiatt a rendõrök lezárták (nem figyeltem melyik) város kivezetõ útjait)
Beavat valaki, aki átlátja ezt? Miért kell kihangsúlyozni, hogy ha dolgoznak, akkor ...? És miért kerül külön pénzbe, hogy munkaidõ alatt (!!!!) cirkálás helyett autókat néznek át?
Írta 2009. február 11. - 16:45

Elgondolkodtató, és szomorú, hogy ilyennek kell terjednie MSN-en: "Hacsak csöppet cigány bûnözés ellenes és már eleged van abból amit itthon mûvel a kisebbség akkor küldd tovább ezt a szösszenetet és rakj egy X-et a neved elé Marian Cozma emlékére! Addig küldd tovább még az összes partnernél látod! Köszönöm!"
Ne haragudj, de egyszerûen az a szomorú, hogy manapság az emberek zöme 3 sort nem tud leírni úgy, hogy alapvetõ helyesírási hibáktól ne hemzsegne a mondanivalója. Tudom, nem ez a dolog mondanivalója, de sikítófrászt tudok kapni, amikor a nagy magyarok olyan helyesírással állnak a publikum elé, hogy a külföldi csoporttársam 50x különb nyelvtannal rendelkezik...
Sok fórumot emiatt nem is olvasok már, mert egyszerûen botrányos.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. február 11. - 16:06

Rohadt nagy csend a (szerintem) kurvanagy gebasz körül:
http://kocka.blog.hu..._osszeomlasarol
csökkentett mód - megint
http://www.magyarorszag.hu
az Ügyfélkapunál pont jókor jött, ugyanis az online felvételinél ez az egyik mód, hogy azonosítsd magad...filóztam én is az online jelentkezésen, de szerencsére ebben az esetben maradok a papíralapú jelentkezésnél.
Írta 2009. február 11. - 13:47

http://kocka.blog.hu..._osszeomlasarol
csökkentett mód - megint
http://www.magyarorszag.hu
Írta 2009. február 10. - 20:33

Írta 2009. február 10. - 13:17

Írta 2009. február 10. - 12:27

Írta 2009. február 10. - 09:14

õk sem hülyék,nem fognak egyszerre átjönni,mert nem engednék õket be.Ha van egy kis eszük,és miért ne lenne,akkor nem a szerb magyar határon és nem egyszerre fognak próbálkozni.Amugy meg szerintem ez a 300 ember sztori csak beetetés.Közben majd jön pár profi gyilkos,és elvégzik amit elakarnak...elképzelem ahogy átlépik a határt 40-50 fekete kocsival
azért a rézbõrüek úgy érzem rossz lóra tettek
Vagy épp az sem,hanem nagy pénzeket fizetnek valamelyik rabtársuknak....,és a börtönõrnek,hogy ne nézzen addíg oda...
Írta 2009. február 10. - 02:59

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 10. - 00:42

De ugyanakkor alázattal viselkedik a pályán, ha kell hátvéd, ha kell csatár,
és gürcöl.
A múlthéten 3 gólpasszt adott, az egyiket les miatt nem adták meg.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. február 10. - 00:33

Egyébként a régi Deco, akár el is láthatta volna ezt a feladatot. Õ anno azért látott a pályán. Most nem tudom milyen.OFF
Tudom. Tudom, most le leszek hülyézve.
Elég sok angol focit nézek, mert jó.
A kékekkel mindig bajom volt. Tele vannak jobbnál jobb focistákkal, és mégsincs eredmény.
A múlthét végi Liverpool meccsen esett le a tantusz, hogy baromi fegyelmezetten játszanak,
de az egész csapatban nincs egy olyan ember, aki nem csak a hozzá legközelebb
álló embernek passzol, hanem esetleg lát is a pályán.
A Chelsea bajnokságot nyerne, ha az oda egyáltalán nem való Ballack helyett játszana náluk egy........Beckham.
Vagy Beckham. Személyesen. Aki lát a pályán.
Arról nem is beszélve, hogy oda is rúgja a labdát, ahová kell.
Én ugye Milan és Roma drukker vagyok. Most örülök, hogy nézhetem a szpájszbojt. Hihetetlenek az 50 méteres passzai. Bár én meg sem próbálnám levenni. Mondjuk mellel.

Írta 2009. február 10. - 00:14