Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Please log in to reply
5267 replies to this topic

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
És a zseton hogy lesz? 3 hónap 24/7 túlórapénz?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
s szép lassan ujra vissza kell szokniuk a pu##ihoz is...
piha

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
A bioritmusukat bányászlámpákkal meg a felszíni személyzet segítségével próbálták meg a helyén tartani, már elõ van készítve a számukra egy lesötétített megfigyelõszoba ahol találkozhatnak a szeretteikkel utána helikopter viszi õket kórházba. Gondolom fognak kapni szemüveget amin majd egyre világosabbra cserélik a lencséket.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nem csak azzal :) Gondolom, a folyamatos sötétség miatt teljesen felborult a bioritmusuk, és a felszíni kajálást biztos nem kezdhetik egy jó csülkös bablevessel :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nem vagyok májer biológiából, de nem lesz gond a szemükkel? Napfény (természetes fény) a nem tudom hány hét sötét után...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Elég hosszú lett a mûszak, az biztos. De õk még a szerencsések közé tartoznak. Az omlásnál sokan meghaltak, illetve gondolom olyan kártérítést kapnak, amennyit életük végéig nem kerestek meg volna bányászként. Biztos sorban állnak a legjobb ügyvédek, hogy képviselhessék õket.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Basszus ezek a chilei bányászok mit ki nem bírhatnak odalent a mélyben. Állítólag egyikük naponta 10km-t kocog valamelyik járatban. Most mondják, hogy kész a mentõjáratuk.

Hogy divatos kifejezéssel éljek, maximális riszpekt.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Basszus ezek a chilei bányászok mit ki nem bírhatnak odalent a mélyben. Állítólag egyikük naponta 10km-t kocog valamelyik járatban. Most mondják, hogy kész a mentõjáratuk.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Azért az durva hogy kidobják. Ha újra nem is szolgálják fel, legalább odaadhatnák olyan embereknek akik a kukából esznek. Sajnos ez utóbbiakból egyre több van.

Ott lett ez elbaszva, hogy leírták. Ha nem lett volna a szabály, különösebb feltûnés nélkül visszapakolhatták volna a polcokra, vagy, ahogy írod, kiadhatták volna hajléktalanoknak, senki nem foglalkozott volna vele... (bár ha akarnák, ezután is megtehetnék)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

nekem meg a blikk nem hiteles forrás, a témától függetlenül.

alaptalanul azért nem hoznának le ilyen cikket, de az is igaz ezt minden étteremrõl is le lehetne írni, hogy milyen el nem fogyasztott húsból mit lehet még kihozni pl. hortobágyi palacsinta és társai
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

ha Atti azt mondta volna, hogy konkrétan ki támogatja, valószínûleg kihúzom a válaszaiból :)

igen, direkt nem akartam, hogy arról szóljon a cikk, hogy az x bringaboltban vásárolok, y kerékpárral hajtok, z táplálékkiegészítõket eszek stb...
a cikk Attiról szól és a teljesítéményérõl.
aki reklámot akar - fizessen.
sokaknak lehet, hogy fáj is, de nem fogok reklámot csinálni senkinek az ilyen ártatlan cikkekkel...
jah, majd ha nekem ebbõl kell megélni, hogy cikket írjak, akkor majd mehet bele a reklám meg a zsebembe a pénz is, de amíg kedvtelésbõl történik ez, addig nem változik a véleményem.

És teljesen igazad van.
Az volt a bögyömben,hogy vele viszont megegyeztünk.Illetve neki effektive " fizettem".
És lehet szó emberi teljesítményrõl orrvérzésig, ez egy technikai sport.
Szóval ha nincs bringája,mert szétesik hetente a szar szerviz miatt,akkor õ nem kerül Balatont és nem tud versenyekre járni.
Részemrõl témát lezártam.
Azt is tudom,hogy ronda dolog volt.DE ember vagyok.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
az tényleg gyönyörû látvány mikor õrzik a kupacot, mint valami várat :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
nálunk lomtalanítás se kell,hogy konvojba vigyek acigányok lomisok a vasat a méhbe.fõleg hétfõ reggel szokott nagy sor lenni,hétvégén biztos a ház körül összeszedték a felesleges dolgokat..

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

hop-hop lomtalanitas
hutot nem lattal?
kene egy kompresszor motorral ami mukodokepes

Esélytelen. 15 mp alatt kiszerelik a kapu elõtt tanyázó svédek.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Itt jegyzem meg,ha reklám akkor is,hogy egy éve mi támogatjuk Attila urat,akinek csak annyi dolga lett volna cserébe,hogy azt mondja a cikkben a konkrét kérdésre:igen, a b.varázs is támogat, általuk tudok egyáltalán kerékpározni,mert mindig õk rakják össze a szétcseszett alkatrészeimet.
...
egyébként valóban nagyszerû emberi teljesítmény.
...és marhára a bögyömben volt.

ha Atti azt mondta volna, hogy konkrétan ki támogatja, valószínûleg kihúzom a válaszaiból :)

igen, direkt nem akartam, hogy arról szóljon a cikk, hogy az x bringaboltban vásárolok, y kerékpárral hajtok, z táplálékkiegészítõket eszek stb...
a cikk Attiról szól és a teljesítéményérõl.
aki reklámot akar - fizessen.
sokaknak lehet, hogy fáj is, de nem fogok reklámot csinálni senkinek az ilyen ártatlan cikkekkel...
jah, majd ha nekem ebbõl kell megélni, hogy cikket írjak, akkor majd mehet bele a reklám meg a zsebembe a pénz is, de amíg kedvtelésbõl történik ez, addig nem változik a véleményem.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hop-hop lomtalanitas
hutot nem lattal?
kene egy kompresszor motorral ami mukodokepes

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Pár hónapja Sopronban a lomtalanításkor keletkezett 2 méter magas kupac tetején egy kidobott kanapén ült napernyõ alatt! egy nem a napon barnul dakota :D Azt hittem rosszul látok.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Azért az durva hogy kidobják. Ha újra nem is szolgálják fel, legalább odaadhatnák olyan embereknek akik a kukából esznek. Sajnos ez utóbbiakból egyre több van. Tegnap és ma van lomtalanítás itt Szegeden a környékünkön. Pár éve még takaros szeméthalmok gyûltek össze pár nap alatt a házak elõtt, most meg futószalagon jönnek a rászorulók, gyûjtögetõk (kocsival gyalog bringával taligával) és mindent ami használható visznek. Tegnap futóedzést tartottam és a szeméttelep felé konvojban mentek a lomisok a fémmel.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
de ha a tescobol megveszi ahol verebek meg cickanyok rohangalnak bent az fertig.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

ezért is viszek magammal kaját:Maradékkal etette az utasokat a MÁV - Blikk.hu

nekem meg a blikk nem hiteles forrás, a témától függetlenül.