Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Please log in to reply
5267 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Fidelfidesz
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ja hogy úgy gondoltad. Azt hittem mi fogunk regulázni, mert esélytelen.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Paul Vitti! Aztán hogyan lesz az a regulázás? Megint szegfû lesz 4 évig? Ne röhögtess!

Gyülekezési tilalom, kijárási tilalom, gondolatrendõrség...ilyesmire gondoltam inkább. Az eltévelyedett báránykákat vissza kell terelni a karámba. :)

Ha nagy para van a 2/3-al bármit meg lehet szavaztatni...mondjuk rendkívüli állapot miatt a választás halasztását...mint az öreg Fidelbá
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Na igen, a választások elõtt sokan ittak a medve nõjére, hogy mostmajdaztánhûdejólesz, mert a fõnök nevében is benne van a gyõzelem, pedig borítékolni lehetett volna a történéseket (a mutyit, az elõdre mutogatást, a saját slepp/család pozícióba juttatását). Éppen ezért el sem mentem savazni. Viszont az, hogy a magántulajdont is ellopják, na ez már túlmegy mindenen. Mert a nyugdíjpénztári számlád magánvagyon VOLT, örökölhetõ magánvagyon. Amit nem mellesleg az õ elsõ kormányzása alatt vezettek be. Nem lepõdnék meg, ha legközelebb folyószámla és megtakarítási számla adót vezetnének be, mondjuk a számlaforgalom 10 százalékát elcsaklizva.

Paul Vitti! Aztán hogyan lesz az a regulázás? Megint szegfû lesz 4 évig? Ne röhögtess!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Komolyan mondom már csak a diktatúra segítene...

Szerintem nem kell rá sokáig várni...még pár ilyen húzás és azoknak is leesik a tantusz, akiknek eddig a maunikasó, valóvilág n+1 és barátok közt folyamatos nyomon követése miatt kiestek a külvilág eseményei. Na akkor lehet kell majd regulázni is.

Lehet addig lenne érdemes külföldre menni, amíg még lehet...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Bocs a Balatont elszámoltam, Elvesztem a sok nullában.
Mert ugye... 2700000000000/1800000000 az csak 1500.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Még az a szerencse, hogy itt csak a Gyurcsány hazudik.
Elõször azt mondták, másfél évre felfüggesztik a magánpénztári befizetéseket.
Majd a szöszi azt kommunikálta napokig, hogy ez lesz ám az igazi választás.
Most kiderült, hogy nincs választás, a szabályok olyanok, ha nem lépsz vissza önként, rácseszel.

aztán majd kiderül hogy azért mégsem annyira, csak szöszi pr-ja nem volt elég hatásos
de addigra majd átlép az a 60-70% nyi ember aki nem tud válogatni és kellõen megijed

ja én a helyükben még azt is beleírnám hogy aki nem lép át, annál saját érdekében apeh revízió 20 évre visszamnõleg, és vagyonosodási vizsgálat. szigorúan saját érdekében, mint azt mondtuk volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Akkor kérnék egy autogramot, ha lehetséges....
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Még az a szerencse, hogy itt csak a Gyurcsány hazudik.
Elõször azt mondták, másfél évre felfüggesztik a magánpénztári befizetéseket.
Majd a szöszi azt kommunikálta napokig, hogy ez lesz ám az igazi választás.
Most kiderült, hogy nincs választás, a szabályok olyanok, ha nem lépsz vissza önként, rácseszel.

De.. hogy mirõl is van itt szó. 2700 milliárd forintról. Ideírom, mert olyan mint a sorminta:
2700000000000

Ezt nyilván mindenki érzi, hogy kurva sok pénz. De mennyire sok?
- a Balaton (ami egy nagy tó) minden egyes köbméterére jutna belõle másfél millió.
- a Budapest Párizs (ami két nagy város) távolságra jutna méterenként két millió.
- egy átlagos autó ( megtankolva) minden egyes grammjára jutna két és fél millió.

Errõl szól a mese uraim.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

és megcsinálják:
Index - Gazdaság - Államosítják a nyugdíjrendszert

AB? Ja, gondoskodtak róla.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
és megcsinálják:
Index - Gazdaság - Államosítják a nyugdíjrendszert
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

No hát mondtam én, hogy az igazságos újraelosztás érdekében mindenképpen érdemes szavazni

"A magyar választók megbuktatták a hatalommal visszaélõ oligarchák rendszerét, és mától Magyarországon a magyar emberek érdeke az elsõ.Az új rendszerben az oligarchák régi szabályai érvényét vesztik, és mától a nemzeti együttmûködés lesz mindennek a mércéje"

Ki is mondta ezt...ki is...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Miért a másik épített fel bármit is az adósságokon, kamu szerzõdéseken, milliós végkielégítéseken kívül? És nem, nem vagyok elfogult.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Jön az egyik, aztán amit a másik felépített az lerombolja aztán a romokból kezdõdik elõrõl az egész, közben meg ipari méretekben megy az ország szétlopása és kijátszása.

meg elõhozza a másik negatívumait, ezzel elterelve a saját szemét húzásairól a figyelmet :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Komolyan mondom már csak a diktatúra segítene.. pff ez a demokrácia csõdje amit mi magyarok kitermeltünk a rendszerváltás óta. Itt még durvább a szembenállás mint a demokrata-republikánus ellentét az USAban. Jön az egyik, aztán amit a másik felépített az lerombolja aztán a romokból kezdõdik elõrõl az egész, közben meg ipari méretekben megy az ország szétlopása és kijátszása.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
hehe, én nem mertem linkelni :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
No hát mondtam én, hogy az igazságos újraelosztás érdekében mindenképpen érdemes szavazni

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
A háború akkor "lendíti fel" a gazdaságot, ha nem a szomszédban zajlik, ahonnan vissza tudnak lõni. És persze ha a nyertes oldalon vagy és van "hadizsákmány". Észak-Korea eddig sem volt önellátó, segélyek nélkül már összeomlott volna, még szerencse hogy a közelben van a nagy sárga komcsi tesó.

Nagy valószínûséggel blöff az atombombás duma, még évekre lehetnek tõle, de az utosó "interkontinentális" rakétájuk próbája is vicces volt: pár km-el a partoktól a tengerbe csapódott :)
Szerintem a kínaiaknak lesz annyi eszük hogy ledumálják örök vesztes szomszédukat a komolyabb balhéról... hiszen akkor nekik illene segíteni õket.

1950-53 között volt a koreai háború, amit tûzszünet szakított félbe, ez a mai napig érvényben van, tehát nem zárta le békeszerzõdés. Mellesleg kb 500.000 észak-koreai áldozat volt, úgyhogy sejthetnek valamit arról hogy milyen mikor saját területen folyik a balhé.

Az atom meg lehet hogy azért olyan fontos nekik, mert a háború alatt a jenkik nyíltan fontolgatták hogy adnak nekik. Persze bombázóról, úgyhogy lehet hogy csak vissza akarják adni a blöfföt :)

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Alaszkát tudják csak elérni, ott is max. a nyugati oldal szélét - már ha egyáltalán sikerül - ahol azért elég alacsony a népsûrûség, másrészt ezzel aláírnák a halálos itéletüket, és nem feltétlenül azért, mert nukleáris ellencsapást kapnának (Kina miatt ennek igen alacsony a valószínûsége).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Azért az nem úgy megy hogy kilõnek egy rakétát É-Koreában és 20p múlva becsapódik É-Amerikában, valószínûleg még el sem húznák a siló fedelét mikor 100 elfogó rakéta és a Komplett Amerikai, Kanadai, Japán, Kínai, Orosz, stb légierõ állna 200%-os készültségben. Esélyük nem lenne. KB. Öböl Háború II. lenne. Kína is csak addig lenne szövetséges amíg az Északiak is csak fenyegetõznek az atommal nem akarnak hadba állni az egész világgal aki az õ potenciális piacuk és napról napra egyre nagyobb hányadban.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!