Europe needs to send Hungary a signal | Jan-Werner Mueller | Comment is free | guardian.co.uk... szóval csak külföldi híreket!
Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2010. November 26. - 12:00

Posted 2010. November 26. - 10:29

szerintem:)Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminõt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …
Posted 2010. November 25. - 23:16

on.
Posted 2010. November 25. - 22:32

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. November 25. - 22:27

Hazudik mind.
A gyurcsányozásról egyedül gyurcsány tehet. Széthúzás nincs, viszont a balosok utálják azt(sok embert), aki utálja gyurcsányt(egy embert)

Hogy is van ez? 22.es csapdája!
És emiatt nem kéne itt nagyon csinálni ezt. Tenni semmit sem tudtok(mint ahogy senki sem), csak hangulatkeltés folyik.
Komolyan kell ez a bringás fórumra? Elég trauma a meghajtás topic

Posted 2010. November 25. - 21:19

Viszont lassan tényleg be lehetne fejezni a politizálást, nem arról szól ez a topik, szerintem. Mo. eleve nem nagyvilág, szóval csak külföldi híreket!
Posted 2010. November 25. - 20:37

Attól még nem lesz valaki balos és "gyurcsánybérenc", mert kritizálni meri Orbánékat, és ebben van hatalmas szemléleti hiba, úgy tûnik te is ez alapján ítéled meg a helyzetet.
Igen. A szomorú az, hogy ha valaki kritizálja a cigánygyereket, akkor egybõl gyurcsánybérenc, de a fordítottjára környezetemben nem láttam példát. És többek között ez az ami miatt okádok a fidesztõl. A kommunikációjuktól, agresszívak és soha nem voltak együttmûködõk semmiben egy közös ügyért.
Ha azt vesszük, ma õk táplálják a leggázabb és legõsibb tulajdonságunkat, a széthúzást, amiben az elmúlt 8 évi ellenzékeskedésük alatt érték el a csúcsteljesítményüket.
És mégegy érdekes megfigyelés: ha valakivel egy sima beszélgetés során a politikára terelõdött a szó, és esetleg kritikával illettem a jelenlegi kormányt, akkor elég hamar kiderült, hogy a partner merre húz. Mert ha viktoros volt, akkor azonnal kommunistázásba, "gyurcsán"-ozásba, szónoklásba, démonizálásba kezdett, pont úgy, mint a fideszhez közeli celeb-slepp, hírtv-s pólóban.
Olyan, mintha közös szeánszokon tanítanák õket retorikára.
Még az én családom is képes volt összeveszni velem, mert õk nem így-úgy hallották a hír tv-n (természetesen csak azt nézik, nem olvasnak , néznek mást).
Szerintem ez beteg állapot. Ez az ország nagyon beteg. Legalábbis pár millióan biztos.
Ez nem személyeskedés, nem szól itt senkinek, csak kiadtam, jólesett.
Posted 2010. November 25. - 20:10

Posted 2010. November 25. - 17:24

Szerintem tegyünk különbséget aközött, hogy ha egy párt tagjai korruptak, lopnak és hagyók, meg aközött,
hogy valaki demagóg duma mögé bújva lebontja a konszenzussal kialakított alkotmányos rendszert.
Az elsõ kategória simán csak büntetõügy: aki közpénzeket lopott, meg kell büntetni.
A másodikra meg ... találsz példát a történelemben eleget.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. November 25. - 11:47

.
off
Tommas, baszki Neked sincs tériszonyod. ezt irigylem is

on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. November 25. - 11:18

(LOL) " ---> Mindkét kiemeltemet bõven alapozhattam erre a mondatodra. De részemrõl lezárva.
Posted 2010. November 25. - 11:14

Thez: Ugye érzed azért, hogy a jelenlegi helyzet baromi nincs jól? Én elhiszem, hogy szar volt a korábbi kormány neked, elhiheted, mi sem véletlenül szavaztunk a jelenlegi kormánypártra. Lehetsz szarkasztikus meg minden, de lássuk be, hogy ha az elõzõ kormányt pellengére állították a hibáiért, korrupciós ügyeiért, akkor meg kell tenni ezt a jelenlegivel is. ( Schmitt-féle baklövések, mynp, Kontrát lány, stb. ) Attól még nem lesz valaki balos és "gyurcsánybérenc", mert kritizálni meri Orbánékat, és ebben van hatalmas szemléleti hiba, úgy tûnik te is ez alapján ítéled meg a helyzetet.
Elsõ kiemelt: nem csak nekem,neked is, felesleges a személyeskedés ilyen fajtája.
Második kiemelt: én ezt egy szóval nem írtam.
Ellenben attól, hogy nem írok ide sem, olvasom - és látok is:)
Posted 2010. November 25. - 11:10

Már én is sajnálom, hogy leváltották azt a pártot, aki mindent megtett a népért, akinek személy szerint is rengeteget köszönhetünk
(LOL)
Thez: Ugye érzed azért, hogy a jelenlegi helyzet baromi nincs jól? Én elhiszem, hogy szar volt a korábbi kormány neked, elhiheted, mi sem véletlenül szavaztunk a jelenlegi kormánypártra. Lehetsz szarkasztikus meg minden, de lássuk be, hogy ha az elõzõ kormányt pellengére állították a hibáiért, korrupciós ügyeiért, akkor meg kell tenni ezt a jelenlegivel is. ( Schmitt-féle baklövések, mynp, Kontrát lány, stb. ) Attól még nem lesz valaki balos és "gyurcsánybérenc", mert kritizálni meri Orbánékat, és ebben van hatalmas szemléleti hiba, úgy tûnik te is ez alapján ítéled meg a helyzetet.
Posted 2010. November 25. - 10:54

Annyi különbséggel, hogy a 7 beszélgetõbõl itt jó eséllyel legalább 6 nem visszaesõ alkoholista, aki most szabadult az elvonóról(ból?)

De a hangsúly nem is ezen volt,hanem a témán inkább, de mindegy.
Már én is sajnálom, hogy leváltották azt a pártot, aki mindent megtett a népért, akinek személy szerint is rengeteget köszönhetünk

(LOL)
Posted 2010. November 25. - 10:43

Este az jutott eszembe ami a Tv ostromkor lehet ez a kormány is elfog ide-oda jutni?
Nem hiszem. Orbánsággal kapcsolatban toleránsabbnak (vakabbnak) érzem a zembereket. Volt is valahol egy írás, megvan (ennek a mondanivalója, egyébként gazdaságilag a legijesztõbb, dehát a fiúknak ott fent ez sem számít)
A másik meg, hogy a mostani ellenzéknek nem annyira kenyere az uszítás (burkolt, vagy nyílt, mindegy), szemben a 2006-os ellenzékével.
Most ha ügyes lenne a maszop, szervezne egy népszavazást nyugdíj ügyben. Ha a szaros 300 Ft miatt lehetett a fidesznek, akkor most is lehet (gondolom ez a 2700 milliárd, ami a zemberek pénze fontosabb, mint a vizitdíj...). Igaz a népszavazásról szóló törvényt is meg lehet változtatni 2 nap alatt.
Ja, csak gyorsan, hogy nehogy beskatulyázzon bárki: nem voltam szavazni. Most sem és korábban sem.
Thez: ugyanmár, heti hetes csak a hajós miatt ér valamit...de inkább semmit még így is. nem mérvadó mûsor, sõt...
És most megyek tesztbicót begyûjteni

Posted 2010. November 25. - 10:43

8 évig folyamatos ellenzékszídás, de most végre újra van hiba az ország vezetésében, hogy lecserélték a tökéletest, a becsületest, a nekünk csak jót akaró, és ezért mindent megtevõt, így végre már a kormánypártot is lehet szídni.
Ejj!
Posted 2010. November 25. - 10:38

Posted 2010. November 25. - 07:39

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. November 25. - 01:03

de ez nem egy politikai fórum, szerintem még itt hagyjuk abba
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. November 25. - 01:03