Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Please log in to reply
5267 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hát ezek alapján csádi, ecuadori és bhutáni nem lennék..
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...Az átlag magyarnak sem sokkal jut több eszébe az angolokról,mint,hogy kövér és ronda csajok vannak és nem tudnak jókat enni sem:-)...

Mindkettõt cáfolnám :)
A többire inkább nem írok semmit, a végén még én is egy összeesküvés-elmélet része leszek.
de inkább más:
nem kifejezetten hír, de a népek közti különbségek jól láthatók
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
na ez 2szer ment

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Tiszta sor...az emberek nagy része idehaza kiselefánt módjára rendkívül gyorsan felejt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Mindegy. Nem a rádión van a hangsúly.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Már aki... Munkahelyen amcsi internet rádió (HitzRadio vagy idobi radio), ha meg muszáj magyar akkor mr2.

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 posts

Azért érdekes hogy bármilyen Mo-ról szóló angol cikkben találhatsz kritikát, függetlenül attól hogy épp "liberális" e.
Vagy szerinted számít annyit ebben a hangyaf@szni országban a még hangyaf@sznibb ellenzék, hogy az egyik legolvasottabb hírportál az õ szekerüket tolja??? Átlag brit úgyis csak annyit tud rólunk hogy Puszkasz meg olcsó kurvák. A szomorú hogy a lényeget ezzel össze is foglalta.

Túl sokszor derült ki,USA,Angol stb. liberális újságok cikkjeirõl,hogy azt valójában itteni újságíró írta vagy itteni fenenagy liberális "gondolkodó" iránymutatása alapján készült,tehát elõítéletem van bõven,kialakult az évek alatt.Magától a liberális szótól is borsózik a hátam,nem az elve miatt,hanem ahogyan azt itt képviselték pártoknak nevezett inkább nem is írom mik...
A liberális angol mondjuk 2 éve is kritizálta a magyar kormányt?Könnyû onnan beleszólni az itteni dolgokba...
Az átlag magyarnak sem sokkal jut több eszébe az angolokról,mint,hogy kövér és ronda csajok vannak és nem tudnak jókat enni sem:-)
Az itteni súlytalan ellenzék sztem abszolút nem érdekli õket,sokkal inkább ezeket a magánpénztárakat védik,de ez akkor lenne igazán átlátható,ha ismernénk ezen cégek tulajdonosi körét.Erre egy apró tippem azért van...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Az a baj, hogy az emberek gyorsan felejtenek. Emlékszem amikor ment a nagy hõbölgés a két kereskedelmi rádió megszünése miatt, aztán "hazamentek" és most már boldogan hallgatják az új kereskedelmi rádiót.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Hozénál a pont: "Nem lehetne esetleg épp az aktuális eseményt mint önálló dolgot nézni?"
Hát itt n(s)em sajnos. Szomorú.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ajajajj! Szorulni fogunk, jön a tél, kéne majd az a gáz, mert gáz lesz!
Index - Gazdaság - Putyin felemelte szavát a Mol-Szurgut-ügyben

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Személy szerint erõsen kétlem,hogy pont egy liberális lap újságírójának a véleménye kellene,hogy mértékadó legyen...

Azért érdekes hogy bármilyen Mo-ról szóló angol cikkben találhatsz kritikát, függetlenül attól hogy épp "liberális" e.
Vagy szerinted számít annyit ebben a hangyaf@szni országban a még hangyaf@sznibb ellenzék, hogy az egyik legolvasottabb hírportál az õ szekerüket tolja??? Átlag brit úgyis csak annyit tud rólunk hogy Puszkasz meg olcsó kurvák. A szomorú hogy a lényeget ezzel össze is foglalta.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Négy láb jó, két láb rossz?

off. Hehe, nagy kedvenc az Orwell-féle Állatfarm. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki még nem olvasta! :-> George Orwell: llatfarm [Magyar Elektronikus Knyvtr - MEK-00620]
on.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hozé bá nyomj már valami Hozésan poénosat elég rossz volt a hetem rám férne. Köszi.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Még mielõtt valaki lezárja az egész topikot, és kukoricára térdeltet mindenkit,
megkédezném, hogy csak sémákban tudtok gondolkozni?
Négy láb jó, két láb rossz?
Nem lehetne esetleg épp az aktuális eseményt mint önálló dolgot nézni?
Elõítéletektõl, pártszimpátiától függetlenül?

(Annális inkább, mert '89 ben amikor belefújtak a sípba, az nem úgy volt, hogy
az ostobák, gonoszak, hülyék álltak az egyik oldalra, az okosak, szépek stb. meg a másikra.
Jó az is igaz, hogy van aki oda áll ahol épp hely van.)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Egy dologra azért kíváncsi lennék a fidesz támogatottságára szeptemberben, októberben és most, tippelek hogy tendencia és elég erõsen negatív.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 posts
Személy szerint erõsen kétlem,hogy pont egy liberális lap újságírójának a véleménye kellene,hogy mértékadó legyen.Végigolvasva itt a hozzászólásokat,egyedül Gabe84 véleményével tudok egyetérteni,kiegészítve azzal,hogy ezt a csõdtömeget,csak az úgynevezett liberális párt(amitõl agresszívabb magyargyûlölõ párt szerintem még nem volt országunkban) hathatós támogatásával tudták"elérni".A magánnyugdíjpénztáraknál pedig kíváncsi leszek,(hogy ügyebár most kezdik majd vizsgálni,megvan-e a vagyonuk egyáltalán valahol) az eredményre.A szocik támadják most a Fideszt,hogy ellopja a pénzt,de sztem legkevésbé az emberek érdekeit nézik,az sosem érdekelte õket,sokkal inkább érdekeltek a pénztárakban + próbálnak ebbõl maguknak politikai tõkét kovácsolni,mert a támogatottságuk már finoman szólva is gyatra.Az LMP meg nagyjából csak egy kis rétegpárt,vidéken lényegében nincsenek csak volt szdsz-es aktivisták támogatják,úgyhogy sokat nem számít a véleményük.
De furcsállom én is,mit keres egy bringás oldalon a politika?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
...ez egy szar ország,javarészt szar és tudatlan emberekkel.
"ezt csak úgy"

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
köszi!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
A cikkíró azt taglalja, hogy az EU csak azoknak az országoknak ugat be, akik gazdaságilag elhasalnak (Görögország, Írország, stb.), pedig elvileg a demokráciárol és annak védelmérõl is szólnia kéne. Az új kormány szerinte ezt rombolja le, és az ismert intézkedéseket taglalja.

Azt vizionálja a fickó, hogy Magyarország egy "Oroszország-féle irányított demokrácia" felé halad...

A kérdés, hogy az EU meri e bírálni emiatt (nem nagyon illik a tagállamok belpolitikájába beleszólni, de volt pár példa), illetve hogy számítana e ez egyáltalán valamit (nyilván ha le is ugatnának minket, nem lenne semilyen következmény).

A végén meg kb annyi hogy szerinte a magyar egy EU barát nép, érdekli õket Európa véleménye és it lenne az idõ hogy az EU ezt a tudtukra is adja.

Ja és a cikk 23-án íródott, akkor még a "szolidabb" magánnyugdíjpénztárváltás verzió volt napirenden...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Europe needs to send Hungary a signal | Jan-Werner Mueller | Comment is free | guardian.co.uk

kihámoznád a lényeget belõle? nem beszélni angol

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/