Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2011. January 23. - 14:58

emlékeim szerint illemtan, etikett, érzelmi Q, nem szerepel a választható tantárgyak között..
Posted 2011. January 23. - 14:54

Az idézett cikbõl ez a kedvenc részem: "...az EU-ban pedig minden ötödik ember végez önkéntes munkát."
Akkor mi majd kötelezõvé tesszük. De mindegy, nem errõl szeretnék most kérdezni.
És azoktól akiknek tetszik ez a dolog, megkérdezném, hogy voltak-e önkéntes munkát végezni eddig.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2011. January 23. - 14:33

Francokat. Egyántalán nem férne rá mindenkire. AKi úgy érzi, menjen egy ilyen helyre bohóckodni, de van aki megkapta a megfelelõ neveltetést, hogy ne kelljen egy kisebbségi komplexusos idióta kénye kedve szerint ugrálnia.
Inkább a munka, akkor tanulná meg értékelni azt, hogy csak tanulnia kell. A katonaság nem ad képet a világról, egy szánalmas kiszavazósó kilépés nélkül, kamerák nélkül, autóStohl András nélkül.
(és nem, tiszteletet adni, valamint fegyelmet gyakorolni sem tanít meg! Nézd meg azokat, akik még voltak. Majd nézd meg újra õket! Még fel is vágnak a mai napig a katonasággal, és ugyanolyanok, sõt akár fegyelmezetlenebbek, mint aki nem volt, cserébe ott az aduász, hogy õk megtanulták mi a tisztelet, mint egy kis "kilépés a börtönbõl" kártya.)
Annyira talán felkészített a katonaság, hogy hamarabb rájött az ember arra, hogy a dolgok általában nem úgy történnek, ahogy az nekem jó/kényelmes/tetszik, hanem ahogy azt ficsor õrmester (hogy szakadt volna az anyjába a feje) mondja, még ha az a világ legnagyobb baromsága is és lehetne feleannyi energiával kétszer jobban csinálni ugyanazt a dolgot. Pont ez van a munkahelyemen is, hiába barom a fõnök, õ mondja meg, hogy mit hogyan csinálj. Egyszer tettem javaslatot, hogy mit hogyan lehetne jobban, jobb szervezéssel és takarékosabban csinálni, le lettem ugatva, hogy õ majd jobban tudja. Azóta leszarom a céget és az érdekeit, nagy léleknyugalommal pazarlok tovább és mosolyogva megyek felesleges körökre a városba a nagy autóval, a munkaidõmbe belefér. Fegyelmet tanított ugyan a sereg, de az mulandó, hamar elpárolog, pont úgy, mint az érettségire tanult dolgok 95%-a. Tiszteletet nekem nem annyira tanított, egy tiszt kivételével nem volt kit tisztelni, inkább gyûlöltük õket.
Posted 2011. January 23. - 14:25

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. January 23. - 14:25

Sokkal de sokkal korábban kellene kezdeni!
Posted 2011. January 23. - 14:05

jézus. katonaság=meki. mindkettõ borzasztó, és nem hiszem, h bárkinek jót tesz. ( jah, de a munkáltatónak )
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2011. January 23. - 13:55

Amúgy a katonaságnak se volt sok értelme (abban a formában), de én valamelyest sajnálom, hogy a mai kölyköknek nincs semmilyen lehetõségük fegyelmet, tiszteletet tanulni.
Ehhez kapcsolódik a legújabb elméletem, miszerint a meki ezt az ûrt tölti be a tanulók kizsigerelésével. A szigorú fegyelem a folyamatos állás és megfigyelés, jót tesz a fiataloknak, megtanulják a fegyelmet, a pénz értékét stb.
Posted 2011. January 23. - 13:51

Inkább a munka, akkor tanulná meg értékelni azt, hogy csak tanulnia kell. A katonaság nem ad képet a világról, egy szánalmas kiszavazósó kilépés nélkül, kamerák nélkül, autóStohl András nélkül.
(és nem, tiszteletet adni, valamint fegyelmet gyakorolni sem tanít meg! Nézd meg azokat, akik még voltak. Majd nézd meg újra õket! Még fel is vágnak a mai napig a katonasággal, és ugyanolyanok, sõt akár fegyelmezetlenebbek, mint aki nem volt, cserébe ott az aduász, hogy õk megtanulták mi a tisztelet, mint egy kis "kilépés a börtönbõl" kártya.)
Posted 2011. January 23. - 13:36

Egyetértek, arra jó volt. Mindenkire ráférne, ha jó ha nem jó.Amúgy a katonaságnak se volt sok értelme (abban a formában), de én valamelyest sajnálom, hogy a mai kölyköknek nincs semmilyen lehetõségük fegyelmet, tiszteletet tanulni.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. January 23. - 13:30

Ugyanakkor VV javaslatával is egyetértek, kell a kétkezi, fizikai munka, még akkor is ha annak gazdasági értéke nem túl jelentõs. Lassan már mindenki énekes, menedzser, vagy médiamunkás akar lenni

Amúgy a katonaságnak se volt sok értelme (abban a formában), de én valamelyest sajnálom, hogy a mai kölyköknek nincs semmilyen lehetõségük fegyelmet, tiszteletet tanulni.
Más jellegû hír: lopták a széndioxid kvótát
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2011. January 23. - 12:27

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2011. January 23. - 12:03

Sajnálom, hogy nem érted mirõl van szó.De a dolog lényegéhez kapcsolódva, én szüreteltem almát, szõlõt, címereztem kukoricát és szedtem falevelet a Tabánban.
Azt mondanám, hogy bulinak jó volt, de értelmét nem nagyon látom.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2011. January 23. - 11:18

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. January 23. - 11:16

De a dolog lényegéhez kapcsolódva, én szüreteltem almát, szõlõt, címereztem kukoricát és szedtem falevelet a Tabánban.
Azt mondanám, hogy bulinak jó volt, de értelmét nem nagyon látom.
Vagy ez már a keleti szél?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2011. January 23. - 00:49

Helyes. Hajléktalanszálló, szociális otthon, menhely. Ebben a sorrendben.Index - Belföld - 2014-tõl kell önkéntes munka az érettségihez
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2011. January 22. - 22:07

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2011. January 22. - 20:47

Kötelezõ, tehát ingyér melózol. Nem önkéntes, csak így szebben hangzik.
..egykoron, a szép NDK-s építõtáborok...
Nocsak! Egy elveszett "bárány".

Posted 2011. January 22. - 20:37

Ha 14 évesen éjjel buliba képesek menni, akkor picit dolgozgatni is tudnának.

Posted 2011. January 22. - 20:17

..egykoron, a szép NDK-s építõtáborok...
Posted 2011. January 22. - 20:05

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való