Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Írta 2011. március 07. - 21:04

Hatalmas riszpekt ezeknek.
mondjuk,itt, Egerben ilyet nem látok. Ellentettjét annál inkább.
A többiek meg szeretkezzenek szüretkor az édesanyjukkal orálisan, anális után.
reggel.
csipázom a kutyákat, de nekem- panelpatkánynak-egyszerûbb az aranyhörcsög.
Írta 2011. március 07. - 20:26

Ez Rád is igaz, hiszen én sem azt írtam, hogy a gyerekeket tiltani kéne, csak összehasonlításképpen kérdeztem, mégis megkaptam hogy "Aki ilyet ír, nem is ember"
ezért szakad el a cérna, mert csak írsz, nem olvasol...

Ha ettõl neked jobb, akkor dohogjA lényeg, hogy az okádék húgyszag miatt és az elvégzett munkámért cserébe, amit utánuk kell végeznem, az a minimum, hogy kidohoghassam magam...

Írta 2011. március 07. - 19:56

Hogy kiviteleznéd a tiltást egyébként?

idézek magamtól:
"Nem kell tiltani, nem ezt mondtam." "Addig rázogatták a pofonfát, amíg elkezdtek tiltani." (utóbbit a bagóra írtam, de lehet ez vár az állattartásra is)
Meg az ilyen miatt szakad:
Ez már beteg. Jól leszûrted a lényeget.Vígasztalásul még annyit, hogy múlt héten pusztult el a kutyám, ez Neked nyilván öröm
Ez a hozzáállás jellemez kivétel nélkül mindenkit, akinek szólok. Púpot visszarakják az én hátamra, hogy állatgyûlölõ vagyok és még az én k**** anyámat, és vitatkoznak, meg joga van, meg közterület, meg az enyééém sosenem kakikál pisikél sehova (Heh, lépten nyomon a kivételekbe botlok

A lényeg, hogy az okádék húgyszag miatt és az elvégzett munkámért cserébe, amit utánuk kell végeznem, az a minimum, hogy kidohoghassam magam.

Írta 2011. március 07. - 18:56

Írta 2011. március 07. - 18:56

Írta 2011. március 07. - 18:29

Jópáran fel tudják szedni a kedvencük piszkát, ez is bizonyítja hogy a tiltás hülyeség. Kutyapelenka... bravó..Ilyesmiket tolnak kutyás fórumokon is, félelmetes. Aki ilyet ír, nem is ember. Gyanítom te is kutyatartó vagy és gondolom hibátlan.
De szerintem tiltsuk be a gyerekeket is...téged is visszamenõleg;)...
Na most lehet nyugodtan megsértõdni....ééén szemét állatgyûlölõ.

Hogy kiviteleznéd a tiltást egyébként? Akinek kutyája van választhat hogy bedaráltatja kolbásznak, vagy vidékre költözik?
De nem feszítem tovább a húrt, a válaszodból látszik hogy elszakadt a cérna...
Vígasztalásul még annyit, hogy múlt héten pusztult el a kutyám, ez Neked nyilván öröm, bár garantálhatom hogy 17 év alatt senkinek az ablaka alá nem szart.
Írta 2011. március 07. - 16:43

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. március 07. - 16:04

Ehh, butaságokat írsz, nem ez a pár haszonállat jelenti a problémát, hanem pl az, hogy divatból már kettesével tartják az ebeket.Vicces lesz majd nézni a vakvezetõ macskát az útkeresztezõdésnél (persze a vakoknak nem lesz az), az ORFK kábítószerkeresõ hörcsögét is rettegni fogják a drogcsempészek.
Ilyesmiket tolnak kutyás fórumokon is, félelmetes. Aki ilyet ír, nem is ember. Gyanítom te is kutyatartó vagy és gondolom hibátlan.A gyereket nem kéne tiltani? Az is beszarik, mielõtt szobatiszta lesz. A kutya végtagjai sajnos nem alkalmasak arra, hogy angol WC-t használjon a jószág,
De szerintem tiltsuk be a gyerekeket is...téged is visszamenõleg;) De azért az ember hadd legyen már alapból elõrébb az állatnál, lécci. (emberek által sûrûn lakott környezetben, nem a dzsungelben, mielõtt azzal jönne bárki, hogy utyulimutyuli elnyomott állatkák, meg ilyenek)
És igen beszarik a gyerek is...pelenkába. 3 éves koráig, aztán nem.
"A kutya végtagjai sajnos nem alkalmasak...bla bla..." Kutyapelenka. Feltalálták, normálisabb népek használják is. De nyilván ez derogál (a gazda hiúságának), mint ahogy felszedni is.
Hidd el, amikor más után takarítok teljes mértékben lesz***m a kutyák anatómiáját. Oldja meg a gazdája, tartsa alá a tenyerét, vagy a száját bánom is én.
Nem kell tiltani, nem ezt mondtam. A párhuzam viszont egyértelmû a bagós témával. Itt is ugyanaz a helyzet, hogy esély bõven lett volna kulturáltan csinálni, de nem sikerült. Addig rázogatták a pofonfát, amíg elkezdtek tiltani. Betartatni a szabályokat, nincs kapacitás. Talán lenne, ha erre a célra befolyna pénz azoktól, akik a problémát okozzák, ez ilyen egyszerû.
Csatolok egy kis életképet az utcánkból. Elárulom, nem betiltandó kisgyerek hordák, vagy hajléktalanok, vagy részeg disznók produktumát látod. Ez egy napi adag, elõzõ nap lett összetakarítva. A húgy a falon, hát azt nem egyszerû takarítani és ez csak a fiúkutyák adagja, a lánykutyáké a járda közepén található, bár most az esõtõl nem látszik.
Képzelj el egy szellõztetést. Van olyan, aki szerint ez normális? Azért küldtem pisikéset is, mert azt nem lehet összeszedni és errõl soha senki nem beszél.
Na most lehet nyugodtan megsértõdni....ééén szemét állatgyûlölõ.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2011. március 07. - 15:17

Írta 2011. március 07. - 14:10

Vicces lesz majd nézni a vakvezetõ macskát az útkeresztezõdésnél (persze a vakoknak nem lesz az), az ORFK kábítószerkeresõ hörcsögét is rettegni fogják a drogcsempészek.ugyanmár lárifári
tartson macskát, papagájt, gekkót, sünit, hörcsögöt, aranyhalat, hadd ne soroljam a cukiságokat, magány ûzõ jószágokat. ezeket ne adóztassák, csak az ebet és azt is csak sûrûn urbanizált helyen...
A gyereket nem kéne tiltani? Az is beszarik, mielõtt szobatiszta lesz. A kutya végtagjai sajnos nem alkalmasak arra, hogy angol WC-t használjon a jószág, innentõl pedig a gazdája kötelessége felszedni a sz@rt. A kutyatartást tiltani elég végletes megoldás, szabályozni kéne azt ennyi.
Persze kerékbilincselésbõl könnyebben befolyik az "adó", mintha belvárosi "nagycsaládosokat" kéne megbüntetni, amiért a homokozóba ürített Tyson, a 80 kilós harcieb.
Írta 2011. március 07. - 00:27

LCS szép dolog az az ebadó, csak gondolj arra a kis nyugdíjasra is pl akinek senkije és az egyetlen öröme a kutyáj/macskája/papagája. tudom demagóg vagyok, de van ilyen. az hogy fogja kifizetni ? (bár valószinû hamarabb és fegyelmezettebben mint a xxxx fajtát tartó kopasz fuxos)
ugyanmár lárifári

tartson macskát, papagájt, gekkót, sünit, hörcsögöt, aranyhalat, hadd ne soroljam a cukiságokat, magány ûzõ jószágokat. ezeket ne adóztassák, csak az ebet és azt is csak sûrûn urbanizált helyen.
bár a franc tudja, lehet mindenhol kéne, akkor talán nem gyártanák tonnaszám a jószágokat a "tenyésztõk", és akkor talán nem kéne hetente hallgatni a hírt, hogy most épp hány éves kisgyereket, vagy bácsikát, nénikét (lényeg, hogy esélytelen legyen) tépett szét kettõ-, vagy több rivalizáló, egymás elõtt keménykedõ degenerált kutyafajzat.
félreértés ne essék: szeretem a kutyákat, pont ezért nem tartok... nem vagyok olyan önzõ.
és látod: te is azt mondod: törvény van, csak be kellene tartatni, dehát a közterületesek így meg úgy....
mi lenne, ha inkább az ember úgy gondolkodna, hogy nem kutyát tartok, mert azzal szétb***om a környezetemet, hanem valami olyat, amit a területemen belül tudok tartani?
"én hobbim, én oldom meg itt bent, hogy ne legyen az egész környéknek húgy szaga, mert azt nekem is rossz szagolni"
mi lenne, ha az alapprobléma nem lenne? disznót, csirkét sem lehet tartani urbanizált környezetben. mi a különbség? most komolyan.
volt egyszer egy csávó a tévében, aki a kamera elõtt letolta a gatyáját és odaszart a járdára. volt nagy sopánkodás.
pedig a csóka csak annyit kérdezett: "nekem miért van kevesebb jogom, mint egy kutyának?"
jogos kérdés nem?
Írta 2011. március 06. - 23:38

áá úgysem lesz fele se ebbõl a hamburger adóból.
azt ki kellene részletesen találni, ahhoz meg dolgozni kellene...
a bagó dolog tök más, nem lehet összehasonlítani szinte semmivel, hiába próbálkoznak erõlködni különbözõ fórumokon.
se az alkoholhoz, se az egészségtelen életmódhoz, se a stresszhez, se a szmoghoz. csak demagóg módon lehet párhuzamot vonni.
itt egy példa kutya-nem kutya fórumról, hogy milyen az ember úgy általában, ide vág:
- alapszitu, hogy "x" csávó írta, hogy szerinte a kutyaszar-húgy helyzet urbanizált környezetben igenis komoly probléma, már az egészségét veszélyezteti az embereknek, meg különbenis elmebeteg _szokásjog_, hogy a dögöket az utcán ürítik.
- erre "y" kutyás emberszabású írja, hogy szerinte meg a kisgyerekek okozzák a nagyobb gondot, mert azok mindig az utcára, meg a játszótérre szernak hugyoznak, ha ott jön rájuk és különben is õt zavarják a köcsög babakocsit toló anyukák, mert nem fér el tõlük a járdán.
ennyit azokról az emberarcúakról, akik szokásukkal, nemhogy a köz javát szolgálnák, hanem egyenesen konkrét kárt okoznak más embereknek és még nekik áll feljebb.
remélem a fidesz végig ér a listán és minél több bicskanyitogató szokást megfingat, aztán lehet rinyálni. hmm pl ebadó fasza ötletabból lehet a fa***opók után takarítani, vagy személyzetre, aki utánuk megy és a hátukra keni, majd lábszáron hugyozza.
én pl ma elmentem a Borisszal sétálni. általában papirzsebkendõvel szoktam felszedni a mopsz trágyát, de a mai napra pártunk és kormányunk gondoskodott jobb eszközröl. ilyen alkotmányos ügyi kérdõív formájában. na pont jó volt a célra, meg is forgattam a cuccot, hogy jusson az anyagból katalin és józsef debilen vigyorgó arcára is. holnap postára is adom a mellékelt válaszboritékban.
na blog off

LCS szép dolog az az ebadó, csak gondolj arra a kis nyugdíjasra is pl akinek senkije és az egyetlen öröme a kutyáj/macskája/papagája. tudom demagóg vagyok, de van ilyen. az hogy fogja kifizetni ? (bár valószinû hamarabb és fegyelmezettebben mint a xxxx fajtát tartó kopasz fuxos)
létezik törvény és bírság a kutyaszar otthagyására, csak be kéne tartatni. pl ha a közteresek nem csak a padkától 4,92 méterre parkolókra vadásznának meg ilyenek.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. március 06. - 22:26

Mondom erre kíváncsi vagyok... A kocsmában kiváló levegõ, aki dohányzik, mind kint teszi!
És sokkal nagyobb élet volt, sokkal kultúráltabb, mint itthon, bármely szórakozóhelyen.
Jó is volt.
Tiltsák simán, aki akar, az kimegy rágyújtani.
Írta 2011. március 06. - 22:20

Aztán annyi történt hogy az emberek a pubok elõtt cigiztek, ha meg elmentem valahova szórakozni/piálni, nem bûzlöttem másnap a cigifüsttõl. De ugyanúgy vedelt mindenki, mint a smoking ban elõtt.
Nevetséges ez a hiszti, eddig minden ország túlélte. Persze nem csodálkoznék ha a koporsószeglobbi kisírná magának hogy ne szavazzák meg... végülis a nyugdíjrendszer fenntarthatóságának is kedvez ha elõbb döglünk meg.
A hamburgeradónál meg szerintem pont 718-szor furkóbb a tervezett "extrémsport adó".
Írta 2011. március 06. - 22:20

azt ki kellene részletesen találni, ahhoz meg dolgozni kellene...
a bagó dolog tök más, nem lehet összehasonlítani szinte semmivel, hiába próbálkoznak erõlködni különbözõ fórumokon.
se az alkoholhoz, se az egészségtelen életmódhoz, se a stresszhez, se a szmoghoz. csak demagóg módon lehet párhuzamot vonni.
itt egy példa kutya-nem kutya fórumról, hogy milyen az ember úgy általában, ide vág:
- alapszitu, hogy "x" csávó írta, hogy szerinte a kutyaszar-húgy helyzet urbanizált környezetben igenis komoly probléma, már az egészségét veszélyezteti az embereknek, meg különbenis elmebeteg _szokásjog_, hogy a dögöket az utcán ürítik.
- erre "y" kutyás emberszabású írja, hogy szerinte meg a kisgyerekek okozzák a nagyobb gondot, mert azok mindig az utcára, meg a játszótérre szernak hugyoznak, ha ott jön rájuk és különben is õt zavarják a köcsög babakocsit toló anyukák, mert nem fér el tõlük a járdán.
ennyit azokról az emberarcúakról, akik szokásukkal, nemhogy a köz javát szolgálnák, hanem egyenesen konkrét kárt okoznak más embereknek és még nekik áll feljebb.
remélem a fidesz végig ér a listán és minél több bicskanyitogató szokást megfingat, aztán lehet rinyálni. hmm pl ebadó fasza ötlet

Írta 2011. március 06. - 22:04

amúgy fentiek figyelembevételével semmi kifogásom a szaros sarcolása ellen, sõt magam részérõl a cukros üdõtikre is nyomnék nem kis adót , nem beszélve a pillepalackról (mongyuk 100 ft /darab környezetvédelmi díj)
A pillepalack nekem a megjelenése óta bántja szememet. Egyetértek.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. március 06. - 21:49

meg mi a hamburger ? holnaptól a fanni büfé (béke poraira, jó kis hely volt) marhafasirtos szendvicsnek árulja, akkor mi van ?
és igen, nehezen vagyok +gyõzhetõ hogy egy jó minõségû húsból, helyben sült -akár rozsos- zsemlében, sok friss zöldséggel készült hambi, bió feketeribizli szörppel, egy fikarcnyit is egészségtelenebb mint egy jó cubákos körömpörkölt, galuskával sörrel leöblítve.
amúgy fentiek figyelembevételével semmi kifogásom a szaros sarcolása ellen, sõt magam részérõl a cukros üdõtikre is nyomnék nem kis adót , nem beszélve a pillepalackról (mongyuk 100 ft /darab környezetvédelmi díj)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. március 06. - 16:07

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. március 06. - 13:08

ne cigizz a megállóban, a kocsmában - mert sokba kerülsz a tb-nek és megölöd a másikat is
ne egyél majd hamburgert - mert sokba kerülsz a tb-nek
fõzzél otthon pálinkát nyugodtan - mert nem fogsz sokba kerülni, és az alkohol úgysem hoz ki belõled semmi aggressziót, nem fogsz megölni senkit. Meg amúgyis ebben az országban nincsenek is alkeszek.
egyél pacalt, körömpörit, lángost - attól magyar leszel.
inkább tiltsunk be mindent. legyen REND!
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2011. március 04. - 14:36