Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2007. June 20. - 09:40

/nem a faláb/
http://index.hu/poli...est/cmbin37281/
amikor a hirdetésüket olvastam egy napilapban, nem tudtam hirtelen mi van!
lesz 3 kombino, amin megpróbálnak vmit csinálni a meleg ellen.
merthogy ez egy ilyen váratlan dolog, hogy a teljesen üveg, de kinyitható ablak nélküli, szellõzetlen helyen tûzõ napon meleg lesz!
és akkor a t. vezetés beduruvul, az asztalra csap és elhatározza tesz vmit: pl kicsit tekerünk a venti fordulatszámán... de most már mindenki kussoljon, aki azt mondja, hogy meleg van, vagy nem teszünk semmit. jó lesz neked, na.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. June 18. - 18:46

Posted 2007. June 16. - 21:02

�Nem voltam annak a híve, hogy a versenyzõm az országúti szezon közben átálljon egy hatnapos pályaversenyre, de egy ilyen rangú meghívásra nem lehet nemet mondani, Kusztor Péter is kért, adjam meg neki a lehetõséget, hogy részt vegyen ezen a versenyen, hát áldásomat adtam rá - mondta Stubán Ferenc, a P-Nívó-Betonexpressz 2000 csapatfõnöke. - Mindez februárban történt. Lovassy Krisztián felkészítõi is február óta tudtak errõl az útról, érthetetlen, hogy miért az utazás elõtti délutánon mondták le a részvételt. Ez az eljárás a semmibevétele Barkóczi Péter kitartó munkájának, hiszen õ igyekezett kiharcolni, hogy meghívjanak bennünket erre a versenyre. De ez az eljárás egyenesen a szemen köpése Claudio Santi úrnak, az Európai Kerékpáros-szövetség vezetõjének, a fiorenzuolai verseny fõrendezõjének, aki személyesen Péterrel egyeztetve egyengette a magyar páros útját. Több mint tíz éve hívtak meg magyar párost utoljára ilyen rangos versenyre, most egyetlen délután alatt sikerült elérni, hogy a következõ tíz évben se hívjanak minket sehová. Tényleg nem értem, miért kellett ezt csinálni, ha nem akarták, hogy Krisztián induljon, lemondhatták volna egy héttel korábban, akkor még egy udvarias levél is elvette volna az élét az egésznek, így most sikerült mindent felrúgni. Újra és újra azzal szembesülök, nemcsak, hogy nem segítik a munkánkat, még jól meg is nehezítik azt. Az elmúlt évek során sokszor éreztem magam becsapottnak, amikor a versenyzõimet különféle pályakoncepciókhoz kérték el tõlem, de ezzel véget ért ez az idõszak. Most megígérem, a versenyzõim közül bárkit szívesen elengedek, ha pályára szeretne menni, de attól a naptól kezdve egy másik klubnak kell majd finanszíroznia a felkészülését."
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. June 15. - 21:19

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. June 15. - 21:07

de a környéket is szeretik még mindig
http://www.origo.hu/...rosbaleset.html
Posted 2007. June 15. - 21:03

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. June 15. - 20:59

a vétlen motoros özvegye azt nyilatkozta: "nem haragszik a baleset okozójára és jobb ha tudjuk, addig lesznek ilyen balesetek, amíg pályát nem építenek a motorosoknak, hogy ott haccárézhassanak.
addig marad a 66-os "edzõpályának", mert hát nem azért veszik a legények a 150 lóerõs pacikat, hogy lassúskodjanak vele"
alakul a dolog.
Posted 2007. June 14. - 11:08

"A La Gazzetta dello Sport címû római napilap ugyanakkor azt közölte, hogy mindhárom érintett érvényes orvosi igazolással rendelkezett a kiugró értékeket elõidézõ készítmények szedésérõl."
ez így külön tetszik....
Posted 2007. June 14. - 09:52

Posted 2007. June 12. - 13:07

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. June 11. - 22:18

Nem láttam a tv-ben...

..megtaláltam, csak másik topicban. (linkelõ)
...zsíír....
/kicsit tûnik csak káosznak/
Posted 2007. June 11. - 21:57

Posted 2007. June 11. - 21:53

Posted 2007. June 11. - 21:47

most kb 140 korul tepett a csoka.
a vetlenrol nincs ugye infonk majd a vizsgalat mond vmit.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. June 11. - 21:43

Posted 2007. June 11. - 21:31

Posted 2007. June 11. - 21:24

Posted 2007. June 11. - 20:56

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. June 11. - 20:51

éppen nincsenek szolgálatban és civilben a ninját döntögetik kanyarból ki-be....annyi kölönbséggel hogy többségük tud motorzni, és ritkábban csinálnak faszságokat,,,fókuszban mutattak egy motoros balesetet, két motoros ütközött frontálisan és a vétlen halt meg.
a baromállat videóra vette milyen ügyes: miután a 2x1 sávos közúton (!), a záróvonalon elõzve, 290-rõl a kanyarban lelassított 100 köré, akkor történt a baleset.
fodor donát motoros tesztpilóta nyilatkozott ismét az esettel kapcsolatban. mondanivalójának lényege, hogy kell az aadrenalin, meg az adrenalin is kell, mer az kell és az autósok nem figyelnek eléggé a motorosokra.
õ volt az, aki régebben, szintén a fókuszban köcsögözte az autósokat, miközben egykerekezett a forgalomban, szlalomozott, tolakodott és záróvonalon hacárézott a fejére épített kamerával.
jahés valami Lotus Elise-s boborján is beszélt a noszpídlimit vagy miafaszom társaságtól (az Árpa Attila haverja vagymi), aztmár nem tom mit.
ilyenkor mért nem a halott srác szüleit kérdezik meg, vagy a közlekedésrendészetet, hogy legszívesebben mit csinálnának és kivel....?
és hol vannak ilyenkor a rendõrök a közismert, motorosok által közkedvelt "tesztpályák" helyett, motoros fõszezonban? jah tudom izzókészleteket ellenõriznek...
szép világban élünk...
Posted 2007. June 11. - 20:35