Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Indította
zOrg
, 2006. szeptember 19. 14:29
Írta 2011. szeptember 19. - 16:58

azért más a 2es kozeli index, es a "nem megy egy ket targy, ezeken epphogy kettessel atcsusszanok". gyogyitson epphogy atcsusszant orvos, adjon tanacsot kettessel vegzett marketinges, vedjen meg majdnem bukott ugyved...
sebaj, valasztaskor ugyis jon a masik oldal, ok majd felvesznek ujabb hiteleket, hogy inkabb abbol fizessek amit kell, meg par 100 evre eladositva, ahogy szoktak, de legalabb nem emelnek semmit(csak az afat 5%kal, na meg a jovedelmek jarulekait...)
sebaj, valasztaskor ugyis jon a masik oldal, ok majd felvesznek ujabb hiteleket, hogy inkabb abbol fizessek amit kell, meg par 100 evre eladositva, ahogy szoktak, de legalabb nem emelnek semmit(csak az afat 5%kal, na meg a jovedelmek jarulekait...)
Írta 2011. szeptember 19. - 16:54

Az ötlet jó, de szokás szerint a megközelítés megint drasztikus és így elhibázott.. Van az iskolák között is rangsor, pl egy mûszakit Pesten elvégezni kettes hármassal "természetes". De van sok kar ami felesleges munkanélkülieket termel, illetve sok az ilyen olyan ok miatt halasztó diák. Rájuk akarnak szerintem inkább kivetni valamit, mert sok hallgatónak tényleg teljesen felesleges ott lennie.
11:38:11 IM 2012
Írta 2011. szeptember 19. - 15:00

Kérdés, hogy ki tehetõ felelõssé ezen szokások kialakulásáért, õk, vagy a rencer?
Õszintén nem tudom, nem jártam felsõoktatásba, azért kérdem...
Szerintem meg semmi gond nincs a 2-essel...ezt szankcionálni, hááát...
Ha jól tudom, korunk zsenijei sem a seggelésben voltak jók.
Elkeserítõen buta ez a kormány (is). Erre sajnos naponta legalább két esemény erõsít rá.
Õszintén nem tudom, nem jártam felsõoktatásba, azért kérdem...
Szerintem meg semmi gond nincs a 2-essel...ezt szankcionálni, hááát...
Ha jól tudom, korunk zsenijei sem a seggelésben voltak jók.
Elkeserítõen buta ez a kormány (is). Erre sajnos naponta legalább két esemény erõsít rá.
Írta 2011. szeptember 19. - 14:59

ismerve, hogy hogyan szopatnak (ki) minket az elsõ egy-két évben annyira azért mégse.
aki nyaralni jár be az a mostani rendszerben is kihullik hamar, aki meg azért el is végezné azok között tök átlagos a 2-es körüli index.
aki nyaralni jár be az a mostani rendszerben is kihullik hamar, aki meg azért el is végezné azok között tök átlagos a 2-es körüli index.
Írta 2011. szeptember 19. - 14:54

Ismerve a mai fiatalok (höhö) tanulási, és egyetemre járási szokásait, ez teljesen jogos, és már jó régen be kellett volna vezetni. És ez remélem magában foglalja a felsõoktatási intézményben történõ nyaralás szankcionálását is.
Írta 2011. szeptember 19. - 13:22

aki a kettes atlagot irta nem tudja hogy szamoljak creditnel az atlagot.
mondjuk en sem
de anno a 2-es atlag es most nem ugyanaz
mondjuk en sem
de anno a 2-es atlag es most nem ugyanaz
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. szeptember 19. - 12:45

2.éves gépészmérnök szakon a komplett évfolyam átlaga 1.9 volt ...
Asszem inkább keresek valami melót...
Írta 2011. szeptember 19. - 12:19

Írta 2011. szeptember 19. - 11:29

Írta 2011. szeptember 19. - 10:43

[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2011. szeptember 18. - 21:46

most jött el az az idõ, h kirugatom magam és dolgozok tovább feketén....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. szeptember 18. - 21:27

a remalombol soha
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. szeptember 18. - 21:23

Írta 2011. szeptember 18. - 12:36

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. szeptember 18. - 12:11

és még vonjuk ki a mûszakpótlékokat is mindjárt ugrik minimum 20000, de inkább több

Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. szeptember 18. - 10:42

Írta 2011. szeptember 17. - 15:54

2 napja néztem meg Pepi bácsiról készült videót amiben Hajdú Péterrel beszélgetett a betegségérõl. Nagyon sajnálom.
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2011. szeptember 17. - 15:16

Orosz Lacit is megtalálták sajnos.. többek között az õ játékán nõttem fel a tv elõtt. A mai válogatottból nem sok arcot ismerek, az elõzõbõl annál többet.
11:38:11 IM 2012
Írta 2011. szeptember 17. - 14:24

A balestere:hihetelen hogy ilyen idióták között tekerünk
"A sisakot kötelezõvé tenni butaság. Egy ilyen intézkedés azzal járna, hogy kevesebben bicikliznének (mert magasabb a belépési küszö
, ami pedig azzal a paradox hatással, hogy veszélyesebb lenne bringázni, mert kevésbé lenne megszokott dolog a kerékpáros jelenléte az úton. Sisaktörvény = több halott biciklis"
Ironikus,hogy a hét elején pont ugyanott gázolt-úgy tudom-halálra egy idõs nõt a zebrán 2pirosban áttekerõ bringás.
"A sisakot kötelezõvé tenni butaság. Egy ilyen intézkedés azzal járna, hogy kevesebben bicikliznének (mert magasabb a belépési küszö

Ironikus,hogy a hét elején pont ugyanott gázolt-úgy tudom-halálra egy idõs nõt a zebrán 2pirosban áttekerõ bringás.
Írta 2011. szeptember 17. - 14:03

Csillaghullás 
Meghalt Huszar Zsolt
Közlekedési balesetben életét vesztette Huszár Zsolt, az Új Színház negyvenéves színésze. Huszárt szombat hajnali negyed ötkor biciklizés közben a Dohány utca és a Károly körút sarkánál elütötte a 41-es villamos.
Meghalt Böröczky József

Meghalt Huszar Zsolt
Közlekedési balesetben életét vesztette Huszár Zsolt, az Új Színház negyvenéves színésze. Huszárt szombat hajnali negyed ötkor biciklizés közben a Dohány utca és a Károly körút sarkánál elütötte a 41-es villamos.
Meghalt Böröczky József