jaja, itt nincs elég jég már:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Started by
zOrg
, 2006. September 19. 14:29
Posted 2008. January 23. - 12:57

Posted 2008. January 23. - 12:54

Igen ott vannak a kavicsevõ kavicsufók. OMG Persze hogy komolytalan az egész... Meg amúgyis... Nem ráérünk? 2020-30ra simán odaérnek az elsõ emberkék, na majd azok kezet foghatnak a kavicsufóval...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2008. January 23. - 12:54

Ezt végül nem írtam bele 
Ha ez hír, akkor én jéggel a vodka-gyömbért preferálom

Ha ez hír, akkor én jéggel a vodka-gyömbért preferálom

Posted 2008. January 23. - 12:49

mihez hoz jeget a bacardihoz?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. January 23. - 12:49

fontos érv
ott egy eddig nem elismert életforma(?), de õk sietnek egy kavicsot megvizsgálni a túloldalon

Posted 2008. January 23. - 12:47

Bakker, az a szonda jeget ment hozni, ne akard már mindenféle marslakókhoz odaküldözgetni, még a végén szétverik mérgükben, hogy megzavarták õket!

Posted 2008. January 23. - 12:25

NemigazánCsak oda kéne küldeni a robotot ahhoz a valamihez, hogy ott van-e még. Nem?

Napi pár m amit ezek az ócskavasak meg tudnak tenni, ha meg az a robot fényképezte aminek behalt a kereke, akkor az meg esélytelen hogy odamenjen, arról nem is beszélve hogy nem biztos hogy a terep alkalmas a közlekedésre...
Meg ez nem olyan hogy egy srác nyomkodja távirányítóval hogy: hopp ott egy érdekes formájú szikla, nézzük meg... Ha jól tudom most is mindkét szonda tart valamerre, amerre fontos dolguk van
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2008. January 23. - 12:10

zOrg: senki által?

Egy fénykép manapság sokmindenre bizonyíték
(talán egyedül a gyorshajtásra
)

Egy fénykép manapság sokmindenre bizonyíték

Posted 2008. January 23. - 12:09

Amúgy errõl a képrõl elég könnyen kideríthetnék, hogy mit látnak valójában 
Csak oda kéne küldeni a robotot ahhoz a valamihez, hogy ott van-e még. Nem?

Csak oda kéne küldeni a robotot ahhoz a valamihez, hogy ott van-e még. Nem?

White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2008. January 23. - 12:08

Posted 2008. January 23. - 12:07

talán jogosan...
van aki még hisz az ameriaiak felfedezéseinek, és híreinek, azok után, hogy a következõ mûsorszámukban MINDIG megcáfolják magukat ?

van aki még hisz az ameriaiak felfedezéseinek, és híreinek, azok után, hogy a következõ mûsorszámukban MINDIG megcáfolják magukat ?

Posted 2008. January 23. - 12:06

"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2008. January 23. - 11:58

Posted 2008. January 23. - 11:44

Ilyen képeket láttunk már az amerikaiaktól 
A közvéleményt megrengethetik vele, de bizonyítékot nem hogy az idegenre, de még a kép hitelességére sem tudnak hozni

A közvéleményt megrengethetik vele, de bizonyítékot nem hogy az idegenre, de még a kép hitelességére sem tudnak hozni

Posted 2008. January 23. - 09:56

Posted 2008. January 22. - 21:05

Igen, olaszliszka hegyalján van
jó kis szõlõtermõ vidék
"...Ehh elolvastam a tárgyalásról szólót, és felment a pumpa...úgyis kitörlitek, de Hitler bácsi nem volt hülye, csak rossz irányból fogott hozzá..."
Ezzel meg vigyázzunk, vhol olvastam, anno a 30as évek végefelé egy Egyesült Államokbeli kormányzó szivélyes levélben gratulált Adolf Hitlernek,
az Eugenika terén elért eredményeiért, s figyelmébe ajánlotta az USA-ban alkalmazott módszereket./Szellemi fogyatékosok, illetve az általuk "terheltnek" vélt gyermekek erõszakos sterilizációját, stb../
Szal, nehogy rasszista, demokratikus berendezkedés ellenes légy..
jó kis szõlõtermõ vidék
"...Ehh elolvastam a tárgyalásról szólót, és felment a pumpa...úgyis kitörlitek, de Hitler bácsi nem volt hülye, csak rossz irányból fogott hozzá..."
Ezzel meg vigyázzunk, vhol olvastam, anno a 30as évek végefelé egy Egyesült Államokbeli kormányzó szivélyes levélben gratulált Adolf Hitlernek,
az Eugenika terén elért eredményeiért, s figyelmébe ajánlotta az USA-ban alkalmazott módszereket./Szellemi fogyatékosok, illetve az általuk "terheltnek" vélt gyermekek erõszakos sterilizációját, stb../
Szal, nehogy rasszista, demokratikus berendezkedés ellenes légy..
vendég_Charon_*
Posted 2008. January 22. - 18:31

Jorcinak, mer' érdekli: http://inforadio.hu/...many/hir-175169
mondjuk nem véletlenül saját magát klónozta... jogilag okossss
mondjuk nem véletlenül saját magát klónozta... jogilag okossss
Posted 2008. January 22. - 16:55

Posted 2008. January 22. - 16:49

Amúgy tudjátok, hogy hol van Olaszliszka? Netán voltatok már ott?
No offenz, csak úgy kérdem.
No offenz, csak úgy kérdem.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. January 22. - 16:37

van benne igazság:
http://www.metro.hu/itthon/cikk/192903
2 hét múlva össze fogja rugdosni magát, meg meg is lincseli magát majd a fõutcán olaszliszkán....