Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Tavaly májusban volt a Börzsönyi Szivatón. A különbség az, hogy itt egy jelzett túristaösvény zárt le, ami teljesen szabálytalan, de végülis jámborak voltak a bocik.:)

ha az nem erdõterület, nem nemzeti park hanem mondjuk mezõgazdasági , és a saját tulajdona akkor minden további nélkül lezárhatja.....a jelzett turistaút nem jogi kategória.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Tomi! Biztos lehetsz benne, hogy az út is magán volt, mert már minden média azt ordítaná, hogy lezárt egy utat és szegény motoros.

Erre gondolsz?
Feltöltött kép
Tavaly májusban volt a Börzsönyi Szivatón. A különbség az, hogy itt egy jelzett túristaösvény zárt le, ami teljesen szabálytalan, de végülis jámborak voltak a bocik.:)

Én azt szûrtem le az egészbõl, hogy van egy telke, amin átmegy egy földútszerûség, de nem szerette volna, hogy közlekedjenek is a telkén /ez teljesen érthetõ/.
Ha máshogy van, az csak attól lehet, hogy a rádió és a TV "ferdít".

Ez az :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

A TV-ben mutatták azt az ominózus kötelet. G*ci nagy földterület, és kb 3-4 méter drót. Nem futotta pár deszkára?

Thez:
Földút.
És egyszer csak magánterületen megy át.

Nem is tudom már hol volt, amikor mentünk nem is tudom hova :) és a piros(?) túristaút egy szarvasmarhakarámon vitt át. Szintén így lezárva. Aki ott volt, emlékszik :)

Tomi! Biztos lehetsz benne, hogy az út is magán volt, mert már minden média azt ordítaná, hogy lezárt egy utat és szegény motoros.
Erre gondolsz?
Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
és jelölve volt amúgy hogy magánterület, magánút ilesmi ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én sem tudom megítélni, hogy ki a hibás.

Nyílván mindketten tehettek volna az ellen, hogy ne így történjen.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
eldönteni nem tisztünk... Nem szeretnék én sem belefutni ilyenbe, de azért ha a szabályokat betartja az ember, akkor - hál Istennek kevéssé fut bele ilyenbe.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
mind2en hibásak. a tulaj meg rakhatott volna a kötélre egy táblát, vagy minimum egy feltûnõ rongyot

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
De ha magánterületen ment... Akkor.

Hol az igazság :S

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
A TV-ben mutatták azt az ominózus kötelet. G*ci nagy földterület, és kb 3-4 méter drót. Nem futotta pár deszkára?

Thez:
Földút.
És egyszer csak magánterületen megy át.

Nem is tudom már hol volt, amikor mentünk nem is tudom hova :) és a piros(?) túristaút egy szarvasmarhakarámon vitt át. Szintén így lezárva. Aki ott volt, emlékszik :)
White Horse

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Egy derékmagasságban kifeszített, magánterületet védõ drótkötélnek ütközött egy motorozó rendõr szombat délután Pécel külterületén,

Szerintem itt nem közforgalmú utat vagy ösvényt zárt le vele, hanem a saját földjét kerítette be vele. Lehet tele volt a töke a vetését szétbarmoló CM bandával.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
háde bazme'
ez azért überdurva
most megveszek egy velem szemben lévõ földszinti lakást a szembelévõ tömbben,aztán kifeszítek egy 20as átmérõjû acélkábelt betonba standolva, mert engem idegesít a négy sáv forgalma?!
asztakurva fosom le bokám ezeken a sötét alakokon

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nálunk ilyen nagy huplikat vagy méter mély árkot csinálnak. újabban a kivágott fából készült sorompó a divat, de ezt még könnyûszerrel meg lehet kerülni. úgynézki nem kell levenni a fekete szalagot az octaviaról...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ja, Zoli, a környékünkön ezt így szokták. Megveszik az ösvény (vagy út) oldalén lévõ két telket, s így zárják le. Drótktél, damil, esetleg egy árok keresztben. Én is be szoktam ezt szívni néha.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
http://index.hu/poli...var/drot080224/

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
http://index.hu/spor...ci/eduardo0223/

Egy életre eltiltanám...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a következõ:
http://index.hu/poli...pest/csery0219/

Sírjunk vagy nevessünk?

Demszky(és csapata) kimaradt a sorból, mikor az észt osztották, ezt sokadszorra bizonyítja.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Hát érdekes lesz. Elég vastag pofa kell már ehhez.
Az a baj, hogy lassan már bringával is nehéz közlekedni, olyan büdös van. Utóbbi hetekben volt egy kis szelecske, de még mindig kevés. Befelé az ELTÉ-re a Hungárián meg lehet fulladni, de kb az egész városban...Komolyan elgondolkodtam hogy nézek valami gázálarcot vagy mit...:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hüle, hát bringa :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
http://index.hu/poli...dapest/0221bkv/

ezek után még szokjanak rá a tömegközlekedésre?
Nagyobb szmog, nincs tömegközlekedés, de az autókat ki akarják tiltani.
Gyalogoljanak az emberek? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
http://index.hu/tech/jog/jogmi080221/

fõleg ez :

"Az üzlet tulajdonosa, illetve a boltban számlát kiadó cég azonban gyakran változik: ha a cégjegyzékben [3]a Mistralra keresünk, a rendszer Sinclar Számítástechnikai Korlátolt Felelõsségû Társaságot adja ki, ez a cég azonban jelenleg felszámolás alatt áll, tehát nem mûködtethetné az üzletet. Nem is teszi, a számlát most már a LFFH Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelõsségû Társaság állítja ki. "