Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2008. March 12. - 19:48

szi hablaty eszpanyol?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. March 12. - 19:43

Trek Bicycle Corporation founder Richard 'Dick' Burke passed away Monday evening in a Milwaukee, Wisconsin hospital at the age of 73. Burke had apparently been suffering from a heart ailment and died as a result of complications after a recent heart surgery.
Trek is currently run by Burke's son, John. Cyclingnews would like to extend its condolences to Burke's family and friends as well as the rest of the Trek Bicycle Corporation.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. March 12. - 15:05

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. March 08. - 12:56

Posted 2008. March 08. - 12:51

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Posted 2008. March 08. - 12:47

Posted 2008. March 07. - 21:13

Van, aki követi a mostanság megint elharapózott viszonyt az országútisok világában az UCI és versenyszervezõk (pl az óriás ASO) között?
Most indulna vasárnap a 75. Paris-Nizza majdnem a full profi mezõnnyel, de a UCI próbálja bojkottálni az eseményt azzal, hogy szankciókat helyez kilátásba a részt venni kívánó profi csapatokkal szemben. Paris-Nizzát ASO szervezi (aki a TdF-et is, meg pölö Paris-Dakar) és megy az erõfitogtatás közte és UCI között.
A dopping és felügyelet, meg mindeféle indítási jogok miatt harapózott el az amúgy sem rózsás viszony egyébként a UCI és a nagy versenyszervezõk között - a legnagyobb szar a Protour versenysorozat életrehívásával kezdõdött 3 éve. Aki olvassa a híreket, nyílván tudja mirõl van szó. Elég sokrétû a dolog.
...
Legutolsó hír, hogy UCI kizárná azokat a kerékpáros profi csapatokat, akik elindulnak a Paris-Nizzán, vagyis nem indulhatnak vb-n, olimpián. Ha nem indulnak a csapatok, akkor a szponzorokat veszítik el és koporsóba tehetik akár a tour-on való indulást, hogy csak a legrangosabbat mondjam.
Ez szerintem már egy agyrém - lehet most hullik szét a profi országúti mezõny és/vagy azok rendszere a protourral együtt, vagy másodélvonalbeli csapatok lesznek a nagy körversenyeken, sztárok nélkül szinte.
Ráadásul a kerékpárosokon csapódik le, hogy két magát nagyhatalmú izénak hívõ akármi hadakozik.
Mi a véleményetek errõl?
Posted 2008. March 02. - 14:22

Posted 2008. March 01. - 17:44

Posted 2008. March 01. - 17:40

De úgy látom egy esetleges és hirtelen tengerszint emelkedésre nincsenek felkészülve...Ezek az arabok mindig adnak leckét a mérnököknek...
http://index.hu/gazd...ag/dubaj080216/
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. March 01. - 16:58

Posted 2008. February 29. - 01:33

Tiszától keletre, Sajótól északra már csak ilyen rezervátum jelleg uralkodik nagyrészt sajnos
Bár, ahogylátom baranya is zsííír...
Lesz/van egy-két vidéki nagyváros, ami képvisel némi értéket, meg annak a vonzáskörzete, max, a többi...pffff. kemény.
De ha jársz dél szloviban, s neadj' Isten áthajtasz, pl. Rimaszécsen, s látsz
EGY fehér embert, vendégem vagy egy Tatranra.
Nem vicc, csak azért nem fogadok már erre jó pár éve, ha bringázunk arra-gyorsan!!-mert úriember biztosra...
Posted 2008. February 28. - 16:08

Posted 2008. February 25. - 18:38

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. February 25. - 13:30

A 167§. egy külön nevesített eset, ettõl még átjárásra ilyen létezhet, mondjuk tény, hogy ingatlanon alapul. Nem ez a lényeg, csak azt akartam vele mondani, hogy a magántulajdon ilyen értelemben nem szent, fõleg nem úgy, mint Amerikában, és vannak korlátai. Volt az a pali, akit simán elkaszáltak úgy, hogy áramot vezetett a kilincsbe, és erre vonatkozóan figyelmeztetést is tett ki.
..
ezt kerestem no; http://www.neki.hu/f...lem_arammal.htm
Pedig az áram jogos... Fõleg ha kerités mögötti.
"azt hittem az én házam..."
Aha, anyád.
Posted 2008. February 25. - 09:09

..
ezt kerestem no; http://www.neki.hu/f...lem_arammal.htm
Posted 2008. February 25. - 08:43

Szolgalmi joga csak annak van aki telkét csak egy másik telken kialakított útonvonalon tudja megközelíteni. Szerintem itt nem errõl van szó. Továbbá úgy tûnik, hogy az út két oldalán lévõ telkek és maga at út is osztatlan magántulajdon. A bíróság valószínûleg azt fogja eldönteni, hogy szándékos volt-e a drótkötél ilyen típusú alkalmazása. Két-három év múlva kiderül.(szolgalom v@zze)
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. February 25. - 08:28

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. February 25. - 01:55

Posted 2008. February 24. - 22:22

De igazából nem nagyon idegesített, mert kikerülhetõ lett volna.