Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Please log in to reply
5267 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mondj jobbat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Az nem megoldás, de akkor a tél elején nem zárják el a gázt, hanem a végén, mivel ennyi haladékot kap.
CSerébe ugyanúgy csak adóssága van, pénze ugyanúgy nem, de nem fagy meg....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Miért, jövõ hónapban mibõl lesz neki heti 5-7k-ja, ha eddig nem volt? Vagy mi a gondolatmenet, amelynek a végén a Provident áll? Ha havi szinten 10k mínusz helyett 50k mínuszban lesz egy hónappal késõbb, az miért megoldás?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en is tudok olyanrol akinek havi 60 nem bejelentett nettobol [fogd be a szad es orulj hogy van mit dolgoznod alapon] kell kifizetnie 70-et egy honapban.

mert a banknak mar torleszt, mert az elmult par telen sem birta a fizetesebol befizetni a gazszamlat. ergo a bank mar nem ad. marad a provident.

nincs plazmatevejuk [se]

azert van ilyen is. sajnos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Azért azt se felejtsük el, hogy a vájogházban lakó, összesen 8 általánossal rendelkezõ családnak senki sem adna kölcsönt, mivel épeszû bank nem helyez ki pénzt jótékonyságból. Így meg nagyjából mindegy, hogy azért nincs pénzük, mert a Provident 400%-ra adja a kölcsönt, vagy mert amúgy sem volt. Az világos, hogy az uzsorakamat nem legális a világ sok részén, nem is szép a rászorulókat kizsákmányolni, de azzal nem értek egyet, hogy Az Államnak kellene fognia mindenkinek a kis kezét, hogy az ott forró, ne nyúlj hozzá, ez meg itt kutyaszar, ne edd meg, ez meg itten magas THM, vigyázz vele...

Szerk.: látom nem mindenkinek tiszta itt sem, hogy mi az a THM. A 400%-os THM nem azt jelenti, hogy felveszel 100k-t és visszafizetsz 400k-t. Azt kamatnak hívják. A THM-rõl bõvebben itten pl.. http://www.erstebank...ato20050110.pdf Ami megdobja, az a heti törlesztés, meg ugye az, hogy ha felveszel 100k-t. abból alapból csak 90-et adnak vagy valahogy így villan fel a reklámban, hogy hitel összeg xFt, teljesítés összege yFt, ahol x>y.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Figy. Úgy hallottam az uzsoránál havonta duplázódik a tétel.

Figy. Uzsora. Hívhatod másnak is, de az. (247-407% !!!!!!)
Az hogy aluliskolázottság miatt felveszik, az természetesen az õ hibájuk, de ha az állam legalizálja, akkor nem szükségszerüen a paraszt a hibás.. hisz amit szabad, amit az állam enged, az csak nem teljesíthetetlen!

Gondold végig :)

Mirõl is beszélünk?:)
Nem csak aluliskolázottak veszik fel, sõt.
Te mekkora kamatra adnál hitel teljesen fedezet mentesen?
Gondold végig:)

Nem mentek fel senkit, csak egy 80 ezres kajára felvett kölcsönbõl nehezen jön ki plazmatévé. A pilótajátékhoz és a többihez meg semmi köze. Vagy jobb lenne ha inkább maszkban vennének fel kölcsönt a postán?

A 80%-a nem kajára vette fel.
Persze, hogy nincs köze a pilótajátékokhoz, csak ugyanúgy nem bírok könnyezni egyikért sem.

Itt egy törlesztési táblázat, nem nagyon látok 400x-os visszafizetést.:chin:
http://www.provident...wnloads/view/98

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ez a szememben nem mentesít.
Mint ahogy a pilótajátékok és mindenféle óriási haszonnal kecsegtetõ befektetések károsultjaiért sem igazán tudok könnyezni.

Nem mentek fel senkit, csak egy 80 ezres kajára felvett kölcsönbõl nehezen jön ki plazmatévé. A pilótajátékhoz és a többihez meg semmi köze. Vagy jobb lenne ha inkább maszkban vennének fel kölcsönt a postán?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Figy. Uzsora. Hívhatod másnak is, de az. (247-407% !!!!!!)
Az hogy aluliskolázottság miatt felveszik, az természetesen az õ hibájuk, de ha az állam legalizálja, akkor nem szükségszerüen a paraszt a hibás.. hisz amit szabad, amit az állam enged, az csak nem teljesíthetetlen!

Gondold végig :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Majd nézd meg, hogy olyan emberek is felveszik akiknek földbõl van a padló a lakásukban. Persze az másik probléma, hogy 4 általánossal gõzük mibe keverednek.

Ez a szememben nem mentesít.
Mint ahogy a pilótajátékok és mindenféle óriási haszonnal kecsegtetõ befektetések károsultjaiért sem igazán tudok könnyezni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

De ha uzsora, akkor hogy lehet félmillió ember akkora gyökér, hogy uzsorástól vesz fel kölcsönt kariajándékra?

Majd nézd meg, hogy olyan emberek is felveszik akiknek földbõl van a padló a lakásukban. Persze az másik probléma, hogy 4 általánossal gõzük mibe keverednek.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ez oké,de akkor sem értem hogy lehet uzsorát legálisan adni.

Én nem tartom annak, nyilvános feltételek, ha köll eszed, ha nem köll nem eszed. Elég nagy kockázatot vállalnak a fedezet nélküliséggel.
De ha uzsora, akkor hogy lehet félmillió ember akkora gyökér, hogy uzsorástól vesz fel kölcsönt kariajándékra?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ez oké,de akkor sem értem hogy lehet uzsorát legálisan adni.

A sztojka-fasz féle brazilgépsor ugyanezt csinálja(ugye bizonyítva semelyik eset sincs :chin:), õt meg szapulják?

Szóval tiltsák csak be. Viszont aki felvette, az se teljesen normális.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
http://index.hu/gazd...rovident_ellen/

A gyorskölcsönök ellenzõi szerint ugyanakkor ez az egész törvényesített uzsorázás. „Ötszázezer családnak van az országban gyorskölcsöne, ami azt jelenti, hogy kétmillió ember fuldoklik a törvényben engedélyezett uzsorázás csapdájában"

Tényleg ennyi gyökér van ebben az országban?:scared:
Kellett a pénz plazma tv-re, karácsonyi ajándékra, kutyafaszára, de visszafizetni büdös a dolog.
Mert a vadparaszt arra nem képes, hogy összeszorozza a heti törlesztõrészletet a hetek számával és megkapja, hogy mennyibe fáj az, hogy többet költsünk karikor, mint a szomszéd.
Most meg szegénységi bizonyítványt állít ki magáról azzal, hogy pofázik.
Hogy a csúnya bácsik milyen sok kamatot kérnek. Az eszem megáll.
Biztos kényszerítették, hogy felvegye a kölcsönt. Miért nem kért a bankjától?
Jaaa, hogy nem kapott? Biztos megbízható adós.

Nem, nincs semmi közöm az ilyen pénzintézetekhez (sajnos nem én vagyok a tulaj, jól meg lehet élni a hülyeségbõl:)), nem volt és remélem nem is lesz ilyen kölcsönöm, de ezek a dolgok nem férnek a fejembe. Ha felvenném, akkor a pofámat befognám és visszafizetném, mert én kértem a pénz az ismert feltételekkel.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

bazz
én azért kiváncsi lennék a plusz információkra is amit elhallgatnak ;)

ez kb olyan lehetett mint az m1-m7 hires sportkocsis baleset
szórakoztak egy kicsit aztán meglett a baj.

arra az esély hogy egy kibaszott nagy plac közepént pont azonos mélységben összeütközzenek, hát elég kicsi

Némelyik a víz alatti hegyet sem észleli a hiperszuper szonárral, mint a USS San Francisco :)
http://upload.wikime..._drydock_Sm.jpg

Vagy pár éve az óceán közepén, a japán halászhajót felemelkedés közben letaroló USS Greeneville.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Meg a régebbi...:

http://index.hu/kulf...rikai_hadihajo/

Hogy idézzek, ez a fapados verzió lehet, a zátonyfelismerés már feláras lett volna rajta... :)

Repcsik is mókásak.... Nem nagy az a Bõing, kitakarja biztos az A oszlop :-)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Repülõk is ütköztek már párszor, azokon meg ablak is van. Csoda, hogy nyilvánosságra hozták, jó hangja lehetett két akkora vas koccanásának, remélem a vázuk nem ment el. :P

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
bazz
én azért kiváncsi lennék a plusz információkra is amit elhallgatnak ;)

ez kb olyan lehetett mint az m1-m7 hires sportkocsis baleset
szórakoztak egy kicsit aztán meglett a baj.

arra az esély hogy egy kibaszott nagy plac közepént pont azonos mélységben összeütközzenek, hát elég kicsi

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:)

http://index.hu/bulv...engeralattjaro/

LOL.

Lehet mégis kéne egy kis ablakocska oda az orrára, a mûszerek helyett... :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Most találtam ezt az oldalt:
http://shitbreaker.blog.hu/

Amin sírva nevetek, illetve nevetve sírok.

Pl.: http://shitbreaker.b...any_minden_szar
http://shitbreaker.b..._comedy_central

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hja! Útépítés. Nem lep meg! Ott csak a pénz harmadát - jó esetben - fordítják az út építésére, a többit lenyelik. Itt úgy tûnik ez sem volt elég! Ez van, tolvajhonban ezt is lehet. :( Egyébként is, az építõiparban lehet a legkönnyebben tisztára mosni a lopott - stb.. - pénzeket. Ígxy hát, mindenki gondoljon amire akar...