Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2009. December 08. - 13:35

Posted 2009. December 08. - 09:10

172 esetben jelentettek mellékhatást (a 404 feedback közül)
http://index.hu/belf...st_jelentettek/
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. December 07. - 13:26

lassan, de biztosan elérik azt, hogy a népesség értelmesebbik része egyáltalában nem néz Tv-t. merthogy.
s begubózik. oszd meg, és uralkodj.
Igazából még mindig a szombat koradélutáni "oxigén" Schmidt Egon féle madárhangok hiányoznak.
Én is rendszeres hallgatója voltam. A mûsor végén volt rejtvény, azt is mindig beküldtem, egyszer-kétszer ki is sorsoltak.
Posted 2009. December 07. - 12:59

Posted 2009. December 05. - 10:39

abba a panelba ahol felnottem.
mar kezdek felni, hogy megint hallom majd a reggelente sikitva asito faszit
keso este meg a foldrengest okozo mosogepet
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. December 05. - 01:06

Posted 2009. December 04. - 09:40

aki nem hagyja, hogy nagyon lopjanak.
gndolj mar bele mi fizuk lehetnek a sorozat szereploknek.
meg mi musorszervezok vannak ott.
ettol fuggetlenul szart csinalnak persze.
az mtv-nel meg szart csinalnak es melle iszonyat lovekat le is nyulnak valahol
madarhangok meg van mp3-ban
fasza nagyon
nekunk nem lesz tv
eleg a net
lehet radionk sem lesz
tegnap igy dontottunk tapeta vakaras kozben
es amit nem nezek tv/radio azt az osszeget kerem vissza az adombol!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. December 04. - 01:13

offlehet, nekem csak az öreg hangja maradt meg, mert ismertem kisemlõsös könyvekbõl a nevét már akkorra
van neki madaras könyve is egy regiment
kb azokon nõttem fel fiatal gyerekkoromban Fekete István, Kittenberger, Molnár Gábor, Sterbecz István meg ilyesmik mellett
on
De Veiszer Alinda miatt mindnent elnézek nekik.
és jó volt rádiósnak is, amíg engedték neki. az is vicces sztori volt.
amúgy a mtv gazdaságilag kb olyan lehet mint a máv meg az egészségügy, bár öregségére meghülyült a Szerzõ de a "tékozló koldus" kb találó jelzõ rájuk.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. December 04. - 00:59

Posted 2009. December 04. - 00:55

a madárhangokat a Dr Országh Mihály nyomta nem ?lassan, de biztosan elérik azt, hogy a népesség értelmesebbik része egyáltalában nem néz Tv-t. merthogy.
Igazából még mindig a szombat koradélutáni "oxigén" Schmidt Egon féle madárhangok hiányoznak.
Egon bá csak a szöveget adta hozzá. de jó is volt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. December 04. - 00:42

Posted 2009. December 04. - 00:40

Na én ezeket találtam, minden benne van.
http://www.ebu.ch/CM..._tcm6-66525.pdf
http://www.eurovisio...qevents2005.pdf
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. December 04. - 00:37

http://www.mr1-kossu...113412&Itemid=1
"A világ legnagyobb televíziós szakmai szervezetének vezetõi korábban Sólyom László köztársasági elnökhöz, valamint Bajnai Gordon kormányfõhöz írt levelükben tiltakoztak a Magyar Televízió mûködését veszélyeztetõ, példátlan és indokolatlan költségvetési elvonás miatt. A mûsorkészítésre fordítható központi források felének elvonása után az MTV arra kényszerült, hogy radikálisan csökkentse gyártási és mûködési költségét. Schulek Csaba, a TeleSport fõszerkesztõje azonban az EBU Sportbizottságának tagjaként erõs lobbit tudott érvényesíteni, ennek köszönhetõ az EBU gáláns ajánlata, amellyel elhárult a gazdasági akadály a közvetítés elõl" - olvasható az MTV tájékoztatásában."
A fejleményt megnyugvással fogadta Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke.
"Örülök az újabb villámgyors fordulatnak - nyilatkozott Gyárfás az MTI-nek. - Most semmiképp sem akarom a lépéseket minõsíteni, de az igazság kedvéért - úgy is mint az európai úszószövetség, a LEN alelnöke - el kell mondanom: a LEN és az EBU közötti megállapodások értelmében a közvetítési jog a jelen állapot szerint ingyen jár az MTV-nek is a közszolgálati televízió korábbi helytállása alapján. De minden jó, ha jó a vége, a sportág nevében köszönöm a bölcs döntést, valóban nagyra értékelem, hogy a korábbi rossz mellett nem tartottak ki csökönyösen. Csak remélni tudom, hogy hasonló újraértékelésre kerül sor a 2010. évi, budapesti Európa-bajnokság tévéközvetítése ügyében is, amely még inkább közös érdek."
Érdekes összevetni a két nyilatkozatot. A TV-ében erõsen kilóg a lóláb.
Egyébként meg... ha pénzért lehetne adni a jogot, nem lenne gond a jövõ évi EB közvetítési díjával.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. December 04. - 00:28

De én nem szeretnék pénzügyekhez szólni, mert megsaccolni sem tudom,
mi mennyibe kerül.
Engem ez a sumák megfogalmazású cikk dühített fel.
A mûsorhoz sem szólnék szívesen, mert mondjuk az "Önök kérték"
ezredik ismétlései talán nem olyan drágák.
De Veiszer Alinda miatt mindnent elnézek nekik.
Posted 2009. December 04. - 00:21

Erre jól hangzana az a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Amiben van is igazság, mert a TV2 saját gyártású mûsorai, kevés kivételtõl eltekintve kritikán aluliak. RTL ugyanaz. Az MTV-ben a népi motívumos szignálok óta látok fejlõdést.Ami pont kétszer annyi, mint a TV2 éves költségvetése.
Ehhez az ingyenes EBU joghoz jó lenne valami hiteles forrás, mert a saját gyártású mûsorokra esetleg igaz is lehet. Bár a készítõk szempontjából annak sem lenne logikája. De egy teljesen független szervezet által rendezett eseményre nem hiszem. Gondolom az EBU megveszi a jogot, és elosztja a tagok között egy arányos vagy költségért. Mert az EBU is csak abból gazdálkodik, amit a tagok befizetnek, az EB szervezõje meg csak nem adja oda ingyen a jogokat akárkinek aki közvetítene vagy továbbadná azt.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. December 04. - 00:00

A cikkben sehol sincs leírva, hogy tagsági jogon ingyen jár a közvetítés joga. Ez csak akkor lehetséges, ha az EBU megveszi a jogot az összes tagszervezete részére. Inkább arról van szó, hogy megsajnáltak mindek, az MTV kikönyörögte a jogot. Egyébként ténylegesen elvonták az összes támogatást, mert ami maradt az nem támogatás, hanem a törvényben meghatározott fenntartási költség és az elõfizetési díjak összessége. Az MTV teljes mértékben állami cég, amit áttételesen az ország lakossága tart fent. Ilyen alapon azt is írhattad volna hogy az összes állami intézmény csakis és kizárólag támogatásból él. Pl. az összes kórház, múzeum, rendõrség, tûzoltóság, mentõk, stb. Ha nem tetszik ne nézd!
enté
nekem az MTV-n túl a cikkel van bajom.
Ugyanis ez a cikk úgy állítja be, mintha az EBU megsajnálta volna a magyar TV-t.
Kérdem én, mennyire életszerû, hogy egy európai szervezet megsajnál egy európai TV-t, és ingyen átenged jogokat, miközben a másik ország fizet.
Ez vicces lenne.
De nincs is rá szükség. A szervezet (EBU) tagjai közötti megállapodás szerint
az ilyen rendezvények képanyaga a tagok számára ingyenes.
Érdekes módon, én ezt jelen cikk elõtt egy nappal már hallottam egy riportban.
Azt mondod az összes támogatást megvonták, ami maradt, az a törvényben meghatározott fenntartási költség.
Én ebben nem látok különbséget: a 20 milliárd az 20 milliárd, mindegy minek nevezed.
Ami pont kétszer annyi, mint a TV2 éves költségvetése.
Nem mondtam, hogy nem kell az MTV.
Csak az háborít fel, hogy már ilyen szinten szól bele a politika mindenbe.
Az elméletileg politikamentes sportba is.
Posted 2009. December 03. - 23:36

ez csak azért szomorú, mert én (is) fizetem
Posted 2009. December 03. - 21:49

tv-t nyilvan nezek kereskedelmit is, vannak olyan sorozatok stb amik nem mennek a BBC-n, de mindig idegesit hogy 5percenkent 15 perc reklam van.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 03. - 21:42

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. December 03. - 21:10

en itt fizetek 120 fontot evente TV licence-re. es meg kell nezni hogy hol all a BBC. legszinvonalasabb musorok, szakemberek, radio DJ-k stb. egyedul a foci az amit nem birnak megszerezni, az a SKY-on meg az ESPN-en megy, amik kulon fizetos szolgaltatasok.
RAUH-Welt
B E G R I F F