Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból
Posted 2009. December 21. - 09:11

Posted 2009. December 21. - 01:55

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 20. - 23:19

Posted 2009. December 20. - 17:19

nagy a nyomorgás:kevés a hely. hogy több hely legyen nem leküldeni kell az embert, hanem több járat.
énis rohadtul utálok tömegközlekedni. ezért nincs is már villamosra bérletem. nagyállomástól egyetemig gyalogolok inkább(Debrecen). igaz egy óra, de legalább nyugi van, és mindig van hely. igaz csak állóhely...
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. December 20. - 17:16

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. December 20. - 17:10

oda megy ahova akar persze. viszont az egyetemistak minden reggel idore mennek. szal van egy fel oras sav amikor kb az osszes ul a buszokon. ezt a fel orat kellene meghagyni, es elotte vagy utanna mennie a nyugdijasnak. mert a piacon fel ora mulva is ugyanaz a repa lesz. es 8ora 5perckor az oregeken kivul senki nem lenne a buszokon. es nem lokdosnek osszevissza es oda ulne ahova akar.
vagy lehet onzonek lenni es felnyomulni akkor amikor jolesik. hajra. az en k.rva anyamat.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 20. - 17:00

Senki sem megy minden reggel a piacra és én nem is látok senkit sem trécselni. Munka van, halad a sor. Az áruházas zöldségek meg drágák, a Spar meg híresen az. Ízük sem sok. Egyébkét is, mindenki akkor és oda megy amikor akar. Vagy te már a nyugdíj elõtt költözöl a túlvilágra? Nem kéne...de konyorgom minden reggel piacra kell menni? ugyis csak pofazni mennek oda nem azert a fel kilo krumpliert amit a sarki sparban is megkapott volna... olcsobban...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. December 20. - 14:39

eladtak a biztosítónak egy rakat elfekvõ szart....másnak is bejött már.http://bringahirado....martaleka-30349
Tízezernyi versenygép lett tûz martaléka-leégett egy Bianchi raktár
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. December 20. - 13:59

Tízezernyi versenygép lett tûz martaléka-leégett egy Bianchi raktár
Posted 2009. December 16. - 14:39

persze a nagybaniAkkor már nincs semmi a piacon. Max a maradék...
A piac kora reggeli mûfaj.
meg ahol hetente 1x van (de akkor meg nem kll minden nap menni)
Posted 2009. December 16. - 14:19

http://index.hu/tech...ezo_vodafonost/
- pedig k*rvajó poén volt szerintem
haszkovón vagy cholnokyn laktál?
fél évig stromfeldes voltam - az a haszkovó tulsó csücske -, bringával mindig, de volt hogy gyalog jöttem be suliba. lakótárssal egyszerre léptünk ki a koli ajtón és a színház körül ért utol...
Munkacsy Mihaly utca. van ott mogotte egy altalanos iskola aminek a felebol egyetemi koli lett par evvel ezelott.
Akkor már nincs semmi a piacon. Max a maradék...
de konyorgom minden reggel piacra kell menni? ugyis csak pofazni mennek oda nem azert a fel kilo krumpliert amit a sarki sparban is megkapott volna... olcsobban...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 16. - 13:29

nem mintha nem ert volna ra 9kor...
Akkor már nincs semmi a piacon. Max a maradék...
Posted 2009. December 16. - 09:21

- pedig k*rvajó poén volt szerintem

haszkovón vagy cholnokyn laktál?veszpremben mi is mindig busszal mentunk az egyetemre, egy nagy lakotelepen laktunk...
fél évig stromfeldes voltam - az a haszkovó tulsó csücske -, bringával mindig, de volt hogy gyalog jöttem be suliba. lakótárssal egyszerre léptünk ki a koli ajtón és a színház körül ért utol...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. December 15. - 12:36

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 15. - 02:57

de meg tudtam érteni, amikor megkért, hogy vigyem be a Móriczig kocsival, onnan már megy villamossal, mert céges buli lesz, de õ nem hajlandó BKV-s buszon utazni. azért öltönyben-kiskosztümben, makkoscipõben, laptoptáskával én se nagy gusztussal szállnék fel a buszra minden reggel, hogy azt kerülgessem, hogy hol nincs éppen az elõzõ esti buliról ottmaradt hányásfolt vagy éppen hol nem ér könyékig a mocsok a kapaszkódóról...engem nem zavar, fiatal vagyok, meg kb. ingyen utazom, ez van, örüljek. de teljes mértékben megértem az idõsebb korosztályt ilyen szempontból...
mondjuk ami igazán idegesít itt Budaörsön a tömegközlekedésben, azok a nyugdíjasok. felkel reggel, felül a buszra, és elmegy vásárolni meg nyugdíjastalálkozni a teszkó ósán kiskocsma szentháromságba. neki ingyen van a busz, sok ideje van - de azt igazán megérthetné, hogy reggel 7 és 8 között a "diákságé" a busz, mindenki megy suliba és nem lesz kinyalva a segge, ha helyet akar meg csendet. ugyanez igaz délután 2-4 között. lehet késõbb is jönni-menni, meg korábban is...
Posted 2009. December 15. - 02:46

És én is arról beszélek, hogy akinek munkaeszköze az használja, de az aki csak bemegy munkába meg hazamegy vele városon belül az mehetne tömegközlekedve is, csak hát nem éri meg.
Furcsa világban élünk.
Posted 2009. December 15. - 02:34

de ahogy láttam a videóban, a legtöbben nem azért problémáztak, mert nem tudnak árut pakolni - a nagypofájú úrról nekem az jött le, hogy neki azért sír a szája, mert nem állhat meg pl. a kedvenc kocsmája elõtt. és van még sok ember, akinek a napi nagy cucca az maximum egy hátizsák vagy egy oldaltáska, és egyedül ül reggel a kocsiban Budaörs és mondjuk a BAH csomópont között - na, hát az minden, csak nem nagy távolság és nem nagy csomag.
a közösségi közlekedésben igazad van - erre nem gondoltam, hogy a 4 rugós diákbérlet elég jó áron van, de a felnõtt már nem feltétlenül...
a divatbringások meg ja - én se ismerem annyira még a közlekedést bent Budán, de inkább megyek a bejáratott kerülõútvonalamon körben, a bringaúton meg lakótelepen keresztül mint hogy valami bajt okozzak. de ugye pl. haverok faluról meg kisvárosból jöttek "fel", és ott azért mindennapos dolog a bringázás akár a kisvárosok között is, ahogy a sztorijaikból hallom...
Posted 2009. December 15. - 01:48

Az indexes kommentek között volt egy olyan, hogy a Rákóczin, vagy az Üllõin sem lehet megállni sehol, még a szállítóknak sem, mert ugye ott van a forgalmi sáv, aztán járda szevasz. Ez mondjuk elgondolkodtató.
Igaz, arról nem szól a fáma, hogy az ottani boltok fele bezárt és hogy miért.
És arról sem, hogy az ottlakók, mint helyi vásárlók, el tudják e tartani az ottani boltokat, ha már az arra járó lehetséges vásárlók az égvilágon sehol sem tudnak megállni.
.
na jó
de akkor meg nem kéne az önkormányzatoknak ezerrel sírni " hogy jaj a sok bedeszkázott kirakat, meg üres üzlet, meg ezen változtani akarunk"
Posted 2009. December 15. - 01:46

Posted 2009. December 15. - 01:44

RAUH-Welt
B E G R I F F