Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hírek a nagyvilágból

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5267 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Én már eldöntöttem, hogy egy nagy borotvált bránert fogok rajzolni szavazáskor a lapra. Igen, neonzölddel, hogy "átüssön" a borítékon.
Remélem, beveszik majd.

Jut is marad is alapon, mint a mesében, hoztam is meg nem is. :( Ne legyenek illúzióid Gabi, nem fognak megszólítani, most nem tartozol abba a csoportba. /Nem vagy már 10-12 éves, hogy rád sózzanak minden szart, 14-16 sem vagy már, így onna is kiestél, nyögdíjasnak még tacskó vagy, így marad a "proli-klasse" a "húúzó ágazat".

A bráner jó ötlet, megfogadom! :cool1:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gondolom, a "költség" a varázsszó.
Ez is csak a "maj' többit me'zsebbõ' józsikám, oszt jóva." sztorit erõsíti.
Melegétkeztetés kimerül a lángososnál hétfõ reggelenként. Nekem. :-)
De, amint látom , ma Mo-n az aktív szavazóképes húzóréteg a nyugdíjasok. Mostanság köröttük forog a világ. Kicsit szégyenkezve érzem, hogy nem vok megszólítva, mint óllámpógár.
Én már eldöntöttem, hogy egy nagy borotvált bránert fogok rajzolni szavazáskor a lapra. Igen, neonzölddel, hogy "átüssön" a borítékon.
Remélem, beveszik majd.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mi tavaly évvégén matekoztunk.
Kollégáknak - alapfokú - matek órát tartottam a "kedvenc jegyek" elvesztésének elõnyeirõl.
19 emberbõl 17 megértette, - nem volt egyszerû! :D - hogy végül is nem rossz az a plusz pénz, amit a jegyek helyett kapnak, bár tény, jobban örülnék én is némi adócsökkentésnek.
Mi végül is nem adtunk jegyeket, viszont így tudunk adni prémiumot az embereknek, meg 5-7% fizetés emelést. Azt meg ott költik el, ahol akarják.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Van törvényes fizetõeszköz, a Forint. És kész.
Mi a fenének a jegy? Amit az állam nem adóztat meg a jegyeken
keresztül, adja oda inkább az szja-ban. Oszt jónapot.
Most vettünk 510.000Ft -ért meleg kajajegyet, a költsége kb. 40.000 Ft.
Miért jó ez?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Csak azt nem tudom, hogy miért nem teszik át ezt az egész utalványosdit kártyára.
Biztos mindenkinek marha kellemes szórakozni azzal a millió cetlivel.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én speciel idén kevesebb meleg étel utalványt kapok, mint tavaly (de azért megajándékoznak 2-szer 49ezer bruttóval, hátha megvehetnek 1-2 szavazatot)...bár eddig is elfogyott ebédre, szóval a boltban levásárlásig én sosem jutottam el.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

szerintem azért jól esett sok rászoruló családnak.

Azért ezeknél a klf. jegyeknél nagyobb baromságot elképzelni is nehéz.
Mert ha mindenki kap, akkor tulajdonképp odaadhátná az állam -mondjuk- 1% szja csökkentésen keresztül.
Aki viszont nem kap, az így fizeti azok helyett az adótartamát akik kapják.

Így meg 6-10% körüli összeget az ingyenélõ jegyes cégek tudnak elkönyvelni, munka nélkül.
Kinek jó ez?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Pedig álíltólag a tecsó el fogja fogadni...

év vége körül már a sarki anker pékségben is tudtam vele fizetni, meg, mint a cikk is írta, a cba-kban is...

szerintem azért jól esett sok rászoruló családnak.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Pedig álíltólag a tecsó el fogja fogadni...

Más:

http://index.hu/gazd..._volt_ugyfelei/

Szóval hiába vagyok biztosítva, holnap fizetésképtelenné válik a KH, és holnapután kárt okozok, akkor hiba fizettem eddig kötelezõt, rám lesz verve...

Ez az ami LOL.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
http://vastagbor.blo...melegutalvanyra

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Makovecz ápriilisban majd újra megnyitja irodáját, nem féltem.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Nagyon sokkoló!
Az ilyet én is megnyúznám élve! A tetû q anyját!
És nem érdekel, hogy arrafelé (Ázsiának nézem, a volt SZU keletebbi területén) esetleg ez így szokás.

Én inkább meg se nézem, sejtem mi ez. Pár éve létezett egy ogrish.com nevezetû oldal, ott megnéztem az iraki lefejezõs videókat, azóta kerülöm az ilyesmit.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Az adószabályok miatt még Makovecz Imre cége is lehúzta a rolót
http://www.inforadio...tura/hir-329478

Amikor 20 évvel ezelõtt építkeztem, a környéken végigjártam a "Makovecz házakat". Szerettem amit csinál.
Tetszenek a templomai, mert emberi léptékûvé teszik, amit az egyház a flanccal rendszeresen tönkretesz. Szeretem a belsõ terei hangulatát.
Ugyanakkor nem szeretem ezt a fajta tevékenységét, mert ez aszabály a FIDESZ alatt is ilyen volt, és akkor nem panaszkodott.
És egyszerûen nem hiszem, hogy egy mûködõ iroda, amelynek megrendelései vannak, ütemezetten számláz, (hisz egy nagyobb munkát nyilván nem egy összegben számláz ki a végén, hanem részletenként) ilyen miatt dõljön be.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nem tudtam hova tenni. Nagyon durva. "A következõ film megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!"

Nagyon sokkoló!
Az ilyet én is megnyúznám élve! A tetû q anyját!
És nem érdekel, hogy arrafelé (Ázsiának nézem, a volt SZU keletebbi területén) esetleg ez így szokás.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Nem tudtam hova tenni. Nagyon durva. "A következõ film megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Honda:

http://www.vezess.hu...bb_honda/22476/

[highlight] The bike way of life [/highlight]

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
annyit azért hozzátennék a nagy és dicsõ Makoveczhez, hogy talán nem kellene annyit politizálni.../utóbbi idõben nagyon elszaladt vele a szekér, és tudom kicsoda, még mielõtt szolnátok érte, nem keverem senkivel/...káderezi a mûegyetemes tanárokat...(sose voltam mûe párti)

(talán kérni kellett volna, hogy ne a 2009re állítsák ki a számlát hanem az idei évre. és akkor a zárásnál nem jelenik meg az összeg. könyvelõ kérdése...)
elõttem szóló megírta

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Inkább szégyen és gyalázat!
Sosem értettem, hogy miért a számla kibocsájtásakor kell fizetni, hiszen akkor még nincs bevétel, csak ha átutalták az ellenértékét.

na ácsi
nem a számlakibocsátáskor kell befizetni hanem a következõ hó 20-án avagy 4ed éves adozónál a negyedév utáni hó 20-án
tehát jó ütemezéssel (meg persze rendesen fizetõ partnerral)befolyt a bevételéed mire áfát kell fizetned

a baj inkább a fizetési morállal van. (az meg nem az apeh sara) az meg hogy csak akkor fizess áfát mikor bejött a bevételed egyrészt követhetlen, másrészt a magyar ember szeretné azt elkerülni, és az egy jó módszer lenne kis trükközésekre.

mellesleg amit Makovecz mond azt is nyugodtan oszd el kettõvel, bármekkora mûvész is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg egyszer emiatt hagytam ott az orszagot :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

hat ez valami siralmas.

Egyszer én is emiatt mentem csõdbe.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!