na, nekem volt alkalmam forgatni egy interjú-sorozatot otthon szülõs témában pro és kontra megszólalókkal, leszögezem újra, sem geréb ágnes túlmisztifikált figurája nem nyerte el tetszésem és otthon se szülnék soha.
1, geréb amúgy eredetileg szülész-nõgyógyász, õ volt az aki elõször csempészet be apákat szülésre. ami azóta elterjedt le, ugye.
2, jellemzõen amúgy télleg az újzsélandi, meg belbudai hippi szülõk nyomatják így.
3, a károsodásokra, problémákra õk azt válaszolják, h csak ezeket kapják fel ( asszem kb. mindennap, vagy mindenmásnap szül otthon mo.-n vki ) és kb. ugyanannyi esélyed van, ha szar orvost kapsz ki, vagy nem stimmel vmi a kórházban
4, azontúl, h azok anyák akik otthonszültek elmondták, h nekik mennyivel jobb és bensõségesebb mint kórházban, sztem kb. ugyanarról van szó mint a fû esetében, h dekriminializálni kéne. Asszem jelenleg is TILOS otthon szülni, annak is, aki így akar és innen jönnek ezek, h a mentõ kihívja a blikkest meg a rendõrt, meg otthon szülésnél komplikáció van és kihívják a mentõt, akkor a bábák vagy elbújnak vagy lelépnek....aki akar szüljön otthon, engem nem zavar de tényleg.
csak a felesleges hiszti nem kéne megint egy sámánmama miatt.
elég megnézni a nagy k. betûs nyugatot, ott legalizálva és támogatva, szervezve van. így aki akar potyogtathat otthon, vagy kórházban. és a lényeg, ahogy elmondták, tényleg nem a lokáción van, hanem a dolog erõszakosságán, irányításán. az "otthon"szülésnél elvileg hagyják lefolyni a dolgot és nem nyomnak oxitocint meg semmi érzéstelenítõt....
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.