Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

V. Mátra Mountain Bike Maraton - 2006

- - - - -

• Please log in to reply
182 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
A Mátrában a kövek jelentik a nehézséget. Én merevfarúval nem szívesen mennék a oda, úgy elvész a tekerés élvezeti része.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

tavaly voltam márta-maratonon, azóta idén szilvásváradon, és bükkön. ja, minden rövid táv. váradon szakadt az esõ, bükkön ázott talaj volt, mátrában szép idõ volt, sütött a nap, de nekem az a pálya volt a leggyilkosabb.

kíváncsi vagyok, idén milyen lesz.

a gumitémához csak annyit, hogy inkább nélküle. ha úgy nem megy, vazelint neki, és aggyad neki bõnyállal:)

Talaj vagy a hegy miatt?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
tavaly voltam márta-maratonon, azóta idén szilvásváradon, és bükkön. ja, minden rövid táv. váradon szakadt az esõ, bükkön ázott talaj volt, mátrában szép idõ volt, sütött a nap, de nekem az a pálya volt a leggyilkosabb.

kíváncsi vagyok, idén milyen lesz.

a gumitémához csak annyit, hogy inkább nélküle. ha úgy nem megy, vazelint neki, és aggyad neki bõnyállal:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Szal sárgumit már le is cserélhetem... (vagy vizes kövön a másik cc gumi is nagyon csúszkál? Feltöltött kép )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
köves nagyon, normál esetben szerintem rossz idõben sem saras jelentõsen

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Akik ismerik a pályát:
Mennyire köves/földes/agyagos?

Inkább olyan mint Bükk (kevés sár, nem volt tapadós agyag, de sok kõ/köves rész volt, ami vizesen csúszott a Medusával), vagy inkább olyan mint Duna marci pályája?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

ja, de azt inkább zsebben

csak aki ennyire parázik, hogy jaj milyen külsõt tegyek fel, annak ajánlottam hogy csavarjon a nyakába 3 garnitura külsõt, és cserélgesse a pálya különféle talajú szakaszain...

Egyetértek:-D

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

még mindig a durex a legjobb...

Én nem szeretem a gumit, és sztem felnin a legjobb : )
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Én má' leszarom. Nekem totál mindegy volt, hogy mi volt fenn, mindenhogy szívás volt a dzsuva. Különösen az volt király - asszem, hogy a Dunán - amikor a viszonylag haladós lejtõn, úgy 40-45-el ráfutottam a csiganyálra a jó 1.9-es high rollerekkel...a szemüvegem azóta sincs meg! Azon gondolkozok, hogy szöggel kiverek valami traktor felnit, oszt szebb jövõt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
ja, de azt inkább zsebben

csak aki ennyire parázik, hogy jaj milyen külsõt tegyek fel, annak ajánlottam hogy csavarjon a nyakába 3 garnitura külsõt, és cserélgesse a pálya különféle talajú szakaszain...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

szerintem mindenki vigyen a nyakában legalább 3 féle gumit....

Egy síkosítottat, egy rücskösítettet és egy spermaölõset?

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Sziasztok!

Én valószínûleg ha esik, ha süt, a 2,25-ös BigJimekkel megyek.

Szállás Sástón lesz, ott nyilván vannak még helyek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Mi lesz ha csak a páratartalom magas és a kövek lesznek nedvesek, esetleg a felszín egy kicsit????

szerintem mindenki vigyen a nyakában legalább 3 féle gumit....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Mi lesz ha csak a páratartalom magas és a kövek lesznek nedvesek, esetleg a felszín egy kicsit????

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
De most akkor esni fog?

Vagy nem???

Ha igen, esõ? hány mm??

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Jó idõ: IRC Freedomcross V-Claw 2.1
Feltöltött kép
Rossz: Maxxis Medusa 1.8
Feltöltött kép

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Milyen gumit tesztek fõl? :))))

Ha jó idõ lesz akkor 2.0-ás Maxis Larsen Mimo.
Ha rossz idõ akkor lesz 1.9-es Ritchey Excavader.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Sziasztok!

még mindig a durex a legjobb...

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

Kíváncsi vagyok mikor kezdõdik a rossz idõ miatti parázás és a sárgumi kérdés :D

Sziasztok!

now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Kíváncsi vagyok mikor kezdõdik a rossz idõ miatti parázás és a sárgumi kérdés :D