Nem vitás, hogy tényleg nagyon nagyon jó verseny volt minden téren. Nem találtam kivetni valót, még ha nagyon akarnék se tudnék belekötni az ég világon semmibe. Na jó a szpíker alkoholizmusa az más dolog
8ra érkeztünk meg, 12 fokban szálltam ki és nyugis country zene fogadott minket. A rajtszám átvételnél nem volt semmi gond, még úgyse hogy nem tudtam szlovákul õk meg magyarul
300 SKK kifizet, aztán go vissza.
A rajtcsomag tartalma!!!: szokásos reklámfüzetek...de mi bújik meg közte? Egy turistatérkép a környékrõl...nem is rossz. Egy fogkrémes tubusnak álcázott nagyon ízletes energiazselé!, energiaszelet!, 3bit csoki, gumis karkötõ, fél literes ásványvíz. Igen, ez mind a rajtcsomagban, cirka 2400 pénzért! Lehet csodálkozni.
A rajt az simán zajlott, nem volt tolakodás, anyázás, lökdösõdés, és mindenki 5 perccel a rajt elõtt áll be! Nem volt szerencsére Fire!
helyette rajtpisztoly volt. Az idõmérés az nem csippel történt, de a pályán vagy 3-4 helyen is felírták az áthaladók rajtszámát. A frissítõkrõl annyit, hogy a középtávon 3 volt elhelyezve, mindegyik nagyon jó helyen! és példás kisegítõszemélyzettel és nagy választékkal! A pályán találkoztam 3-4 mentõvel is! ha valami gond lenne. A pályakijelölés 5*...egyebet nem tudok mondani
4-5 szalag egy kanyarban, zöld neonfesték a köveken, táblák...eltévedni egyszerûen lehetetlenség lett volna. A pálya az itthoniakhoz képest nehéznek bizonyult a sok szint miatt, és a nagyon sok kõ miatt. Több mint a Mátrában. Helyenként 20%-os emelkedõk is voltak az órám szerint
A terep változatos volt, mindenféle terepviszony meg volt benne található.
A beérkezés után még lehetett enni csokit, inni energiacuccot, lemosni a bringát, ahol a sor az belõlem és a bringámból állt konkrétan. A kajásnál volt nagyobb sor, de megérte kivárni. Lehetett enni gulyást vagy tésztát szósszal, amirõl nem sajnálták. Jól is laktam vele és finom is volt. Ezután egy sör vagy kofola, kinek mi, majd hazaút. A pályán egyébként végig 13 fok volt, de nem fáztam
Remélem több embernek megjön a kedve jövõre és eljön egy jót versenyezni. Sok magyar volt kint szerencsére, így nem éreztem magam egyedül
Jövõre augusztus 29-re esik a maraton idõpontja.