Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Balaton Régió Maraton Kislõd

- - - - -

• Please log in to reply
114 replies to this topic

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

a nosztalgia futamról tudtok valamit? :)

Mit szeretnél zudni róla?
Ha tudok válaszolok...:)

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
ezt nem-nek veszem :)
Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
a nosztalgia futamról tudtok valamit? :)
Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts

ha egy jót akarsz izzadni 300 felebarátoddal együtt, akkor gyere el.

mindenképpen ott leszek, csak jó tudni elõre, hogy mire számítsak... :)

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
Tavalyi szervezés naon jó volt! Nevezés simán ment! Frissítõ pontok is rendben voltak! Tavaly nem volt sár ugyhogy nemtom hogy milyen bringa és riderfürdetési lehetõség volt! Sztem megéri eljönni!
:P

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

a szervezés milyen volt? remélem szinvonalasabb, mint a balaton maraton. ha a végén megtudom hanyadik lettem, az már nekem elég.
jah és legyen az itató ponton a mezõny végének is tápanyag...

A pályakijelölés nem volt a legtutibb, pár embernek sikerült is eltévedni. Engem ez nem zavart volna, de volt valaki, aki pont az orrom elõtt kanyarodott el egy rossz ösvényre. Rákiáltottam, de ment tovább. Nem is láttam többet, gondoltam majd csak észreveszi és visszafordul, de nem...
A végén 2 perccel elõttem ért be, mert a rossz ösvény visszavezetett a pályára, csak õ ezzel így kb. 1km-t rövidített... Blazsó Mártonnak (aki végül a hosszún gyõzött) is sikerült eltévednie, ki is voltam akadva, amikor úgy 20km környékén hátranéztem és láttam hogy jön mögöttem, pedig a rajtnál még elõttem volt :)
Hogy a végén is volt-e elég kaja azt nem tudom, mert én 16. lettem a hosszún a 90 indulóból, a röviden pedig 200-an mentek... de nem emlékszem hogy valaki panaszkodott arról hogy elfogyott volna a frissítõ valahol is.
Az eredmények kiírása viszont gáz volt, 4-5 napba is beletellett mire felkerültek a sportaktív oldalára, és idõeredmények nem voltak sehol!!! Arról nem is beszélve, hogy volt olyan ember, akit a befutó listán elém tettek, pedig mögöttem ért be 2 perccel, de olyan is volt, aki kétszer (???) szerepelt. Nem tévedés, nem ugyanolyan névvel volt két versenyzõ, mert ritka neve van a srácnak. Egyszerûen kétszer szerepelt a befutó listán.
Szóval azért voltak gázok... Ez csak amolyan kis laza verseny volt, nekem úgy tûnt nem nagyon vették túl komolyan sem a szervezõk, sem a résztvevõk. Hétvégi kikapcsolódásnak remek lesz (ha nem lesz sár), úgyhogy ha egy jót akarsz izzadni 300 felebarátoddal együtt, akkor gyere el.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

a szervezés milyen volt? remélem szinvonalasabb, mint a balaton maraton. ha a végén megtudom hanyadik lettem, az már nekem elég.

szervezés....hmmm....tavaly egyáltalán nem volt biztos h megtudod hanyadik lettél. Pl unokatesó elõttem ért be 10 perccel és õ rajta se volt a listán (idén se buda maraton után...), a végleges lista pedig idõeredményeket se tartalmazott. Itatóknál a szokásos banán nápolyi szõlõcukor de szinte meg se kell állni mert nem fáradsz el a pálya "nehézségétõl".

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Beteszem ide is ha valakit érdekel. A TAVALYI pálya szintrajza:

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186390

A közepén van egy piros jel, addig tartott a rövid táv, a hosszú táv meg értelemszerûen az egész (második piros jelig)... remélem érthetõ :) Néhány adat:

Rövid táv:
hossz: 30km
min.magasság: 237m
max.magasság: 403m
összes mászás: 575m

Hosszú táv:
hossz: 58km
min.magasság: 237m
max.magasság: 608m
összes mászás: 1090m

Idén NEM ez lesz a pálya, de valami hasonlóra lehet számítani. A legmagasabb pont most is a 600m körüli Kab-hegy lesz (ez a legmagasabb csúcs a belinkelt szinttérképen). Nem volt különösebben nehéz, de én annyira nem is nagyon élveztem. Sokat mentünk széles, köves és poros utakon, mezõkön keresztül, de kevés volt az igazán jó erdei ösvény :( Azért idén is ott leszek, persze csak ha nem ér nyakig a szar mint az eddigi összes maratonon...

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
2006.07.30
www.sportaktiv.hu
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

konakona

konakona

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Üdv:
Nem tudom szó nélkül hagyni az öcsi-maraton kb 5-600m-es szakaszát,azt hittem az üveghegyen járok.Egy nagy tapasztalatokkal rendelkezõ rendezõi gárda hogyan tud elkövetni ekkora hibát,hogy beviszi a versenyzõket ekkora üvegtengerbe.Remélem jövõre kihagyják v.eltakarítják,mert különben biztos,hogy nem indulok.A frissitõkön is lehetne javítani.A rajt meg egyszerüen katasztrófa tavaji helyen jobb volt.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Miért büntettek meg, Hápi?

Ecser faluba bementem egy nemrég lakó és pihenõövezetté nyilvánított utcába, mint átutazó. És a mocsok ott állt két pukli között. Szidta is minden autós. Édes anyukája biztos csuklott. Úgy fogom fel, hogy megérdemeltem mert elõtte a nulláson a 80-as sebkorlátozást rendesen lenyomtam.
Ja és 89/23. lettem Öcsön a kategóriába. Vagy abszolút? Nem tudom.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Hát... bQ+"%() + ez a sportaktív! Kétezeröté' igazán kiírhatnák, hogy hányadik lettem, mert indultam ám!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Erre vártam 2 hetet?
Azt eddig is tudtam hogy abszolút 36. vagyok...idõkre lettem volna kiváncsi.
Meg unokatesóm rajta sincs a listán aki állítólag 24. nek ért be...

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
eredmények a sportaktivon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
nem is vót
bosszant
kabhegy

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Még mindig nincs eredmény a Sportaktívon, szerintem már nem is lesz...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Ti már tudjátok hányadikak lettetek? Engem egyre jobban érdekel!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Kabhegy

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Én a versenyen valódi Afrikai szavannán éreztem magam. Hatalmas füves dombok, egy-egy bokorral. A Kaphegy már felüdülés volt az erdejével, csak az volt a baj, hogy felfelé nem tudtam kiélvezni a hûs árnyakat.
Eredmények engem is érdekelnének, nem mintha nyertem volna, mert épp az eredményhírdetés elejére értem be. :) (De azért mégis.)