Spinner és Hugica: itt vannak a képek, de szerintem nektek nem ez kell. Azonban én csak ilyenekkel tudok szolgálni:
http://kep.tar.hu/natx/50340660#2
Ja, mivel most tettem föl, ezért még nem látszik semmi, csak akkor, ha a képre egyszer, s utána még egyszer rákattintasz. Akkor megjelenik teljes méretben, de egyébként még dolgozza fel az oldal. (tök lassú)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Balaton Régió Maraton Kislõd
Started by
era
, 2004. April 14. 11:10
Posted 2006. August 04. - 15:03

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2006. August 04. - 13:48

A verseny jó volt! Nem volt nehéz a pálya de még is technikás volt. Pályajelöléssel nem is volt gond. Legyünk picit türelmesebbek, biztosan meglesznek az idõeredmények is, 6-on túl is. Biztos bazi nagy munka, mert elég szép számmal voltunk. Türelem-Tornaterem.
Eddig mindegyik Balaton régió maratonon voltam, nagyon várom a következõt!
ByeBye! Süle [respetor]:clap:
Eddig mindegyik Balaton régió maratonon voltam, nagyon várom a következõt!
ByeBye! Süle [respetor]:clap:
Posted 2006. August 04. - 13:47

OK! 
Lenne még egy help! Láttam pár fotóst, esetleg infót tudnátok adni az elérhetõségükkel kapcs.?
thnx!
Szép napot mindenkinek! :slonko:

Lenne még egy help! Láttam pár fotóst, esetleg infót tudnátok adni az elérhetõségükkel kapcs.?
thnx!
Szép napot mindenkinek! :slonko:
Spinner :slonko:
Posted 2006. August 04. - 13:16

Nem értem miért nem fontos számukra, hogy fellinkeljék a teljes listát?!
Fontos, meg is lesz, csak éppen erõforrás-hiánnyal küszködünk, kis türelmet kérünk még! Mivel csak kézi regisztráció történt, a listákat egyeztetni és gépre vinni is kell, ez eltart egy ideig.
Sportaktív
www.sportaktiv.hu
Posted 2006. August 04. - 11:58

Posted 2006. August 04. - 10:35

Pár darab(kb. 8db) fotó található a (http://ajkafoto.uw.hu/ -újgaléria/események) oldalon.
Posted 2006. August 04. - 08:50

Nem értem miért nem fontos számukra, hogy fellinkeljék a teljes listát?! Hiszen
mindenki teljesítette a saját távját.
Min. hogy olvashassuk a nevüket, és a részidõket.
4. lettem, de nagyon szeretném látni a 8., és 57-ként beért barátaim, xy stb.. nevét.
A másik problem a fotók, szinte senki sehol nem talál egyetlen egy képet sem a vasárnapi versenyrõl.
mindenki teljesítette a saját távját.
Min. hogy olvashassuk a nevüket, és a részidõket.
4. lettem, de nagyon szeretném látni a 8., és 57-ként beért barátaim, xy stb.. nevét.
A másik problem a fotók, szinte senki sehol nem talál egyetlen egy képet sem a vasárnapi versenyrõl.

Spinner :slonko:
Posted 2006. August 04. - 08:16

"A maratonról jelenleg csak az elsõ hat helyezett, de hamarosan olvashatjátok a teljes eredménylistát is."
Ezt olvastad?
Sportaktív
Milyen érdekes, én is ezt olvastam. Már napokkal ezelõtt is....
Posted 2006. August 03. - 23:01

Hugica, én csináltam, de csak szombaton fotóztam (gyerekverseny+retrofutam), maratonozás közben nem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2006. August 03. - 20:48

Sziasztok!
Készített valaki fényképet Kislõdön?
Segítsetek!
Tûvé tettem a netet, de semmi...
Készített valaki fényképet Kislõdön?
Segítsetek!
Tûvé tettem a netet, de semmi...
Posted 2006. August 02. - 14:32

Hahó Srácok!!
Nagyon élveztem életem elsõ maratonját.
Bele a mélyvízbe, elõször terepen, dobogóközeli élmény: 4. lettem.
Le a kalappal a versenytársak elött! Volt egy szakasz, amikor ha nem segítenek felemelni a bicót, sztem még most is ott ülök, köszi mégegyszer!
Sajna fotókat nem sikerült készíteni, ha vkinek van sutyiban, lécci dobja fel ide!
Meghálálom: pl. 1-2 spinning óra??
Nagyon élveztem életem elsõ maratonját.

Bele a mélyvízbe, elõször terepen, dobogóközeli élmény: 4. lettem.

Le a kalappal a versenytársak elött! Volt egy szakasz, amikor ha nem segítenek felemelni a bicót, sztem még most is ott ülök, köszi mégegyszer!
Sajna fotókat nem sikerült készíteni, ha vkinek van sutyiban, lécci dobja fel ide!
Meghálálom: pl. 1-2 spinning óra??

Posted 2006. August 02. - 14:12

akkor nem szóltam most olvastam én is !
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Posted 2006. August 02. - 13:12

a 2500Ft-os nevezésbe már nem fért volna bele a többiek eredménye?
errõl beszéltem ...
"A maratonról jelenleg csak az elsõ hat helyezett, de hamarosan olvashatjátok a teljes eredménylistát is."
Ezt olvastad?
Sportaktív
www.sportaktiv.hu
Posted 2006. August 02. - 12:19

a 2500Ft-os nevezésbe már nem fért volna bele a többiek eredménye?
errõl beszéltem ...
errõl beszéltem ...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Posted 2006. August 02. - 11:46

fennt vannak az eredmények a sportaktívon... nem vitték túlzásba, de lagaláb ott van :-))
Posted 2006. August 01. - 15:10

Oké, bocsesz Feco, de akkor és ott tényleg semmit se tudtam felfogni. Hiába, az elõtte levõ emelkedõ mindent törölt, ezért a felfogóképességem akkora volt, mint egy éticsigáé. Sajnos ezellen sosem tudtam mit tenni és ezek szerint teljesen üres szemekkel néztem rád - csak te azt nem vetted észre! 
Szóval elnézést, hogy magas pulzussal totál magamon kívül voltam és nem értettem semmit annak ellenére, hogy magyarul beszéltél hozzám!
Sajnos ennek az lett a hatása hogy totál félreértelmeztem a szitut és nem értettem, hogy most akkor az a port ott hogyan és miért is van vagy nincs. Csak két kép maradt meg bennem: a teli pohár és a porral teli zacsi. De nem szeretném bántatni az etetõ kezet!

Szóval elnézést, hogy magas pulzussal totál magamon kívül voltam és nem értettem semmit annak ellenére, hogy magyarul beszéltél hozzám!

Posted 2006. August 01. - 12:51

Azt meg honnan tudhattam volna, hogy az egy zacskó teaízû italpor volt? Senki se mondta.
Nati, én magam mondtam Neked, mikor megkérdezted, hogy miért nincs a visszafelé frissítõn! Még meg is beszéltük, hogy adagolni pohárba nem tudom, csak érzésre löttyintettem bele. :-)
Sportaktív
www.sportaktiv.hu
Posted 2006. August 01. - 11:41

Bocs, ez nem kavarás, csupán egy kérdés volt, amire nem volt válasz, és vártam, hátha válaszoltok valamit. Közben felsoroltam néhány lehetõséget. Mi ebben a baj?
Azt meg honnan tudhattam volna, hogy az egy zacskó teaízû italpor volt? Senki se mondta. Verseny közben pedig nem szoktam olvasni. Mindenesetre eléggé izo-ízû volt, mi mást gondolhattam volna, hogy valami oknál fogva nem akarjátok osztogatni?
Azt egyébként köszönöm, hogy nekem adtatok, de attól még ezek a kérdések az eszembe jutottak, de köszi a felvilágosítást, így már tiszta minden.
Azt meg honnan tudhattam volna, hogy az egy zacskó teaízû italpor volt? Senki se mondta. Verseny közben pedig nem szoktam olvasni. Mindenesetre eléggé izo-ízû volt, mi mást gondolhattam volna, hogy valami oknál fogva nem akarjátok osztogatni?
Azt egyébként köszönöm, hogy nekem adtatok, de attól még ezek a kérdések az eszembe jutottak, de köszi a felvilágosítást, így már tiszta minden.
Posted 2006. August 01. - 11:30

Nekem tetszett ez a verseny, a pálya is élvezetesebb volt mint a tavalyi. Az a kis esõ mondjuk nem hiányzott, de hát ez idén (meg tavaly és tavaly elõtt is) már csak ilyen. Szerintem minden tutti yo volt.
Ha valakinek vannak fényképei, dobja fel ide. Kösz.
Ha valakinek vannak fényképei, dobja fel ide. Kösz.
Posted 2006. August 01. - 11:18