Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bükk maraton aug.6

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
303 hozzászólás a témában

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Gratulálok mindenkinek, aki végignyomta a marcit, a zselés projekt nálam is bejátszott, pedig nem elõször, és nem 4-et nyomtam le. Erõre kaptam tõle, 50-bõl a 9. lettem. Köszi Atis a nvezést, remélem Mátra Maratonon együtt tekerünk. Külön grat. a bringás csajoknak, mert " Bringás lányok márpedig vannak"!!! Szuper volt a szervezés, a szpíkercsávónak csók! 2007-ben ugyanitt Veletek!!
Bringa, forever, love!
Spinner :slonko:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
[quote name='spinner'][quote name='MC Pite']spinner: Behajtom :-D Úgysem ettem még energiaszeletet pedig ki akartam párszor próbálni... Asszem K445ös leszek... képem aki ügyes megtalálja :)

Megkereslek K445-ös!!!! ;)

Spinnercsaj[/QUOTE]

Vártalak :)

Holnap írok, szeverzás jó volt, figyelmeztetõ jelzések elég jók voltak, szinttérkép viszont *, és a hossz is 55helyett 60volt, de összeségében király volt.
Holnap rakok fel képeket, bár most keveset csináltam... most tudtam tekerni...

Majd ha a beérkezési listát látjátok vhol neten azt linkeljétek pls. Óvatosan mentem, esõben pláne, így kb 4:45körül értem be... elmegy...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
na ez is emgvolt!
utazás:
elég kalandos utunkat a MÁV-nak köszönhetjük. Tapolcáról negyed órával korábban indult a vonat, amit sem az Elvira, sem a váró kiírása nem jelzett, csak a dolgozók mondták, hogy hát hoppp...
Balatonszentgyörgyrõl a déli parton laza 70 perces késéssel értünk a Keletibe...
onnan már akár sima liba-nak is nevezhetjük az Egerbe való eljutásunkat. Háromnegyed 7re már ott is voltunk!
A kalauzok közt is hatalmas különbség tátong! A déli parton egy középsõ kocsiban volt a "kerékpártároló" (2 db kerékpár részére), mi persze odatettünk mind a 4 bringát. Hihetetlen, hogy mennyit aggódott, hogy nem tudnak majd felszállni tõle az utasok.
Pest és Füzesabony közt pedi a kalauz azon aggódott, hogy le tudjunk majd szállni, mert amelyik oldalra raktuk a bicajokat, azon az oldalon kell majd leszállnunk. Szóval õ meglehetõsen kerékpáros barát volt!

szállásról pár szót:
az Egri Csillagok koleszban szálltunk meg a csapattal (8fõ) . kellemes kis hely. korrekt ár (1500ft+310ft idegenforgalmi adó), 4 db 2 ágyas szobát kértünk, erre kaptunk 4 db 4 ágyasat, változatlan áron. Kerékpár tárolása ugyancsak a szobákban történt. Nagyon jófejek voltak, nem szóltak semmit sem, amikor elindultunk felfele a bicókkal.

verseny:
kis csomagunkat a csapattársak vették át, mivel már késõn értünk oda. elég soványka lett az évek során a zacsi. sajnos :(
chipes idõmérés jó, fõleg, hogy azért lehetett pólót kapni!
az indítás sorrendjén szívem szerint úgy módosítottam volna, hogy a hosszú távot eresztettem volna elsõként, majd a közepet és a rövidet.
személy szerint én a rövid táv indulóit szaporítottam egy kedves hölgycsapattárssal együtt.
szerencsémre a aszfalton csapódni tudtam az élbolyhoz, egész jó iramot diktálva egész úton.
3 évig indultam a középtávon, az idei rövidtáv tényleg eléggé nagypapás terep volt ahhoz képest. egy 12 km-es mászás, aztán hosszú gurulás, ismét egy kis domb, meg mégegy és vég is van.
de most valahogy ez kellett nekem :-)
a frissítõ helye számomra nagyon jól eltalálva. enyhe emelkedõn, így nem kellett fékezni melletük, ha valaki magába akart dönteni egy pohár üdítõt, vagy egy kis banánt akart tolni bõr alá.
nem sokkal az itató után jelenkezett az elsõ probléma: az elsõ tárcsfék fékpofái néha-néha beragadtak. (avid madzagos, a pofák meglehetõsen kopottak) 2-3 km-t elég kínszenvedés volt végigtekerni így. ezt meguntam, lepattantam a géprõl, lecsavaroztam, és zsebrevágtam a tárcsaféket.
néha kicsit féltem egy-egy lejtõn, de végülis nem volt probléma.
közben tök jókat beszélgettünk a sorttársakkal!
az utolsó emelkedõknél (a pincék mellett) kifogtam (vagy õ fogott ki engem) egy szintén U19es srácot. elsõ ránézésre sokkal fiatalabbnak tûnt, így nem is idegesítettem magam, de aztán beszélgettünk, és kiderült, hogy ennek fele sem tréfa...
a srác sérült volt (csukló, váll) így sajnos nem bírt akkorát tekerni, de ezen sérülésekhez képest nagyon ügyesen jött!
ha jól sejtem, akkor még õ is felfért a dobogóra a korcsoportban! ezúton is szeretnék gratulálni Neki, remélem olvassa a fórumot! (és várjuk a Dynamo maratonra!)
célban asszem fényképeztek bennünket, de addigra a fáradtságtól már azt sem hallottam, hogy hányadikként értem célba.
bringa mosás dinamikusan ment. a chip leadás-póló átvétel is sima ügy volt, akárcsak a tészta osztás! a sárgabarack lekvár isteni volt, a kedvencem! remélem jövõre is marad belõle!
póló nekem tetszik, legalább van megint tiszta ruhám, amit fel tudok venni...

a délutáni eseményekbõl sajnos kimaradtam, mert 13:20kor indultam haza...
vonattal :( nem tudom miért van, de én vonzom magamhoz az alkoholistákat, hajléktalanokat. most egy fiatal srác ült le hozzám... beszélgettünk. aztán kaját és pénzt kért (persze nagyon udvariasan, kedvesen) így megesett rajt a szívem, és a versenyen kapott sütit és egy zacskó kekszet nekiadtam, meg némi pénzt...
utána rájöttem, hogy a kaját odaadni hülyeség volt, mert 9ig 2 müzli és 20dkg keksz kevés volt. na de mindegy, néha jófejnek is kell lenni. meg aztán én bármikor tudok venni magamnak egy kis ételt.
Füzesabony és Pest közt egy teljes vagon át volt alakítva kerékpárszállítóvá. maga volt a Kánaán! összesen 25-26an voltunk rajt. velem együtt kettõ versenyzõ, a többiek turistáskodtak. nagyon családias hangulat volt, mindenki ott heverészett a földön, akinek volt polifoamja azon, akinek nem (én) az egy törölközõn, vagy pulóveren...
Keletibõl a Délibe kelett átvágtáznom. 12 perc lett bicajjal kb 20kilós hátizsákkal.
a Déliból Fehérvárig alig 1,5 óra alatt értem el, majd Fehérvárról újabb 3 óra alatt értem Tapolcára...
nagyon fárasztó egy hétvége volt, de legalább versenyeztem egy jót. remélem nem bánta meg, aki végigolvasta eme szösszenetet.
üdv, jó éjt
andrás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
A nagy dagonya elõtti saras lefeléig az elsõ 30-40 közt mentem, ám a gumim kopottsága miatt jóformán csak toltam, mert 8 esés után belefáradtam. Majd a dzsuvánál olyan szinten használhatatlan lett a keróm, h 5 km-en több, mint 150 ember elõzött le, így eléggé elégedetlen vagyok, mert ha kipurcanok, akkor az az én hibám, de nem ez volt. A szervezés tetszett, de a bemondó kicsit sok volt nekem, fõleg mikor mindenki bemenekült a sátorba a nagy esõ elõl és ordított valami indián esõtáncot:) Jövõre Veletek ugyanitt!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Felraktam a bükk marcis képeket, sajna beletelik 1-2 napba, mire a kep.tar-on láthatóak lesznek a kis nézeti képek. Most csak úgy lehet megnézni, hogy a legnagyobb képig kattingattok.

A fotókon egri barangolásunk látható, majd az eredményhirdetés. Közben nem fotóztunk, mert versenyeztünk.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nemigaz, hogy hogy lehet valaki ekkora paraszt !! Megyek 1 srác mögött (sokkal gyorsabban) elémvág, hátsókerék blokkolva (lehetett hallani azért, hogy befékeztetett...) külsõívre húzódok, gondolván lassít hogy elengedjen és bejön mellém BELETOL 40-45 km/h-nál a köves hegyoldalba...
Pofám leszakad... elnézést se kér.
Mellesleg letört a hátsóváltóm, az elsõ itató után széttört a kulacsom, végülis mindegy mert allergiás vagyok arra ami bennevolt... A sár Ki****ás volt :(
4:43-as idõvel meg vagyok elégedve :D Kategóriám utolsó helyezettjeként (idén másodjára) örülök:rocketman

Ezen miért csodálkozol? Mindenhol a mai társadalom vetületével találkozol, nincs kivétel.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Charon, gratula nektek!
Egyébként Charonékat sem akarták nagyon elengedni!

Nekem tetszett az idei szervezés. Ismét fejlõdés nyomai láthatóak.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Parej, most, a versenyen próbáltad elõször a zselét? Gratula...

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Nemigaz, hogy hogy lehet valaki ekkora paraszt !! Megyek 1 srác mögött (sokkal gyorsabban) elémvág, hátsókerék blokkolva (lehetett hallani azért, hogy befékeztetett...) külsõívre húzódok, gondolván lassít hogy elengedjen és bejön mellém BELETOL 40-45 km/h-nál a köves hegyoldalba...
Pofám leszakad... elnézést se kér.
Mellesleg letört a hátsóváltóm, az elsõ itató után széttört a kulacsom, végülis mindegy mert allergiás vagyok arra ami bennevolt... A sár Ki****ás volt :(
4:43-as idõvel meg vagyok elégedve :D Kategóriám utolsó helyezettjeként (idén másodjára) örülök:rocketman
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Király volt! Elfogyasztottam az egyik szponzor energia zseléjébõl négy tasakkal, így a második itató után mehettem be a fák közé! :lol1: Utána még egy darabig furcsán éreztem magam, de aztán a legvégére újra erõre kaptam.
Szervezés KIRÁLY volt!:clap:

MINDENKINEK GRAT!

Te voltál ott a hajtükanyarba vagy 20 méterre bennt a fák közt???:)

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Király volt! Elfogyasztottam az egyik szponzor energia zseléjébõl négy tasakkal, így a második itató után mehettem be a fák közé! :lol1: Utána még egy darabig furcsán éreztem magam, de aztán a legvégére újra erõre kaptam.
Szervezés KIRÁLY volt!:clap:

MINDENKINEK GRAT!
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
az jó, gratula!

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hazaértünk mi is szerencsésen.Láttunk pár fórumos arcot is:)
Élményeket majd éjjel...Mindenesetre nagyon jó volt!
93. lettem középtávon,meg vagyok elégedve:)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Tényleg jó verseny volt....bocsi hogy megint berendeltem nektek az esõt:D...ez van:)...

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Csak két képet csinált az asszony a telcsivel,de asszem a dagonya azért látható :)
http://kep.tar.hu/kboy/50342242#2

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Gratula mindenkinek aki teljesítette a választott távot!!!

Nagy köszönet a szervezõknek is, nekem nagyon tetszett a rendezés!

Jó volt dagonyázni is egy kicsit megint :)

Én is csak gratulálni tudok mindenkinek aki végig nyomta, Charonéknak külön gratula ebben a dagonyában !! Az utolsó 5 km azért nem volt gyenge ,kerék tisztogatás bejátszott rendesen a mezõnynek :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Gratula mindenkinek aki teljesítette a választott távot!!!

Nagy köszönet a szervezõknek is, nekem nagyon tetszett a rendezés!

Jó volt dagonyázni is egy kicsit megint :)

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
27-én utaltam a lóvét neten keresztûl. K&H bank. Még mindig a várakozók között vagyok. Ez most mit jelent?? Remélem, nem kell szívoskodnom holnap kora reggel, hogy indulhassak. :)
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Milyen -jelenleg- a pálya állapota?
köszi!
:)
Team Heavy Pedál Szeged

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
[quote name='MC Pite']spinner: Behajtom :D Úgysem ettem még energiaszeletet pedig ki akartam párszor próbálni... Asszem K445ös leszek... képem aki ügyes megtalálja :)

Megkereslek K445-ös!!!! ;)

Spinnercsaj
Spinner :slonko: