Közben megnéztem ki nyerte volna a Giant-ot ha nem megy el hamarabb, hát pech, de nem írom le hátha olvassa a fórumot nem szeretnék agyvérzést vagy valami mást okozni egyik sporttársnak sem

Ja nálam is 58.8km lett az 55.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Nem hülyeség, és Te nagyon értékes ember lehetsz, ha így gondolkodsz mindenben...(hogy miért nem folytam akkor ebbe bele jobban? Mert úgy éreztem, hogy ilyet nem illik csinálni, ilyesmirõl nem illik beszélni - persze ez tudom, hülyeség - de úgy éreztem akkor, hogy ez az egész ügy nem ér meg ennyi veszõdséget, és mivel ismertem is a lányt, nem akartam vele rossz kapcsolatba kerülni)
Nem csoda, hogy tudat alatt átálltam a TT-kre.
Ott télleg a tökös fazonok csapatják.
Akkor is ezt mondanád????????
Egyébként tényleg gratula a csajoknak. Akármelyik távon mentek és akárhányadikak lettek, nagyot küzdöttek :-))
Külön gratula Unit-nak, most láttam micsoda idõt ment a SS-el.
Szerintem nem az a fõ, hogy hanyadik helyen végeztetek, hanem hogy végigcsináltátok, és a szar idõ ellenére sem adtátok fel. Elsõképpen a csajoknak szeretnék gratulálni!
Egyébként egy fazonnal én is találkoztam, aki egy olyan útról jött be elém a pályámra, amerre senkit se tereltek.
... Lehet hogy eredetileg arra ment volna a pálya? gondolkoztam most erõssen és beugrott hogy mire gondolsz. Asszem egy villanyoszlop is volt ott, arra volt felrakva az egyenes(en tovább) nyíl. Lehet hogy azért irányítotak minket a murvára hogy ott rázzuk le a sarat...
Nekem nem lett volna pofám áttekerni ha tudom hogy az rövidítés sem... de jelexerint volt akiknek volt... Ne izgasd magad, õk ilyenek, ennyi.
Ó, kérlek, ez még istenkirály az enyémhez képest:228. K445 Móni Péter idõ:04:49:31 hátrány:02:29:54
313 abszolútban.
Há' ez sovány lettDe esõben meg köves lejtõkön nem hajtok, a testi épségem fontosabb
Szal tuti mindenki jobban végzett nálam a fórumon
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Jah, megreklamálnám ezúttal hogy nem hallottuk a startnál a Fire-t!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Halihó!
A rendezõk figyelmébe ajánlom:
Répáshután, az étterem utáni Y elágnál kiskölykök szórakozásból megfordították a nyilat. Az ottani emberek nem igazán tudtak a versenyrõl, ha haver nem fordítja vissza sokan eltévedtek volna. Még így is lehet, h. páran elmentek. Ill. miután visszaállítottuk, még mindig sokan elõször rossz irányba indultak és csak közelebbrõl vették észre a nyilat. Esetleg ide legközelebb lehetne 1 embert állítani, aki még az intelligencs autósokat is tudná figyelmeztetni, hogy óvatosabban vezessenek, mer' verseny van.
Ezek csak ilyen észrevételek-javaslatok voltak.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám